להתבאס מערב שהתחיל מושלם ונגמר.....

שירז29

New member
להתבאס מערב שהתחיל מושלם ונגמר.....

ערב טוב לכם חברים/ות. מה זה התבאסתי,מחברי לשעבר לפני חודש. הוא התקשר אלי,הציע לי לקפוץ לטבריה,אני בכיף ארזתי מזוודה קטנה, ונסעתי אליו לטבריה. הגעתי לטבריה למלון שהוא התארח בו,ראיתי אותו בלובי של המלון, ניגשתי אליו בחיוך גדול,ובחיבוק ענק. עלינו לחדר,פרקתי את מזוודתי הקטנה. נכנסתי להתקלח,יצאתי אליו עם חלוק מסטן לבן. הזמנו ארוחה לחדר,ישבנו,דיברנו,צחקנו,אכלנו,ואפילו שתינו עד שוכרה. ואז הגיע הרגע,שחיכיתי לו מאז שנפרדנו. התנשקנו,התמזמזנו,התחבקנו,התעלסנו, ואז שכבנו,והוא מרוב שהיה חרמן,וחם,גמר מהר,ואני לא הספקתי להגיע, אפילו לקצה הגמירה שלי. טוב,אז הוא גמר לפניי,אז מה,זה טבעי,אבל מה איתי? ואחרי זה הוא קם התקלח,התנגב,חזר למיטה,ואמר לי שהוא עייף,גמור, ומת לישון. אז אני אמרתי לו,ומה איתי? אני רוצה גם להנות. אז הוא אמר לי,בפעם הבאה,טוב? אז אמרתי לו,למה? זה לא פייר,שאתה תהנה,ואני לא,זה ממש לא פייר. אז הוא אמר לי,עזבי שטויות,אני מת לישון,וצעק שקט כבררררררר אז אני,אמרתי לו בסדר,טוב. חיכיתי שהוא ירדם,וכשהוא נרדם,ארזתי את בגדיי,התלבשתי. ירדתי ללובי,הזמנתי מונית,והשעה היתה 1 בלילה. ונסעתי הבייתה..... הגעתי הבייתה בשעה 3 בלילה,נכנסתי למיטה,בהרגשת אכזבה גדולה שאין כמותה. ואמרתי לעצמי,אז לא גמרתי,נכון שזה מבאס,אבל לפחות לא נשארתי להתבאס עם זה שביאס אותי,בפעם הראשונה בחיי. ואמרתי לעצמי,למה נסעת? בגלל שהתגעגעת? בגלל שנזכרת? כן כן בגלל כל הזכרונות המתוקים שהיו לי איתו ב-4 שנים שיצאנו ביחד. ואז אמרתי,לעצמי,כמה טוב שזה נגמר,וזה עוד לקח,שעלי ללמוד ממנו, על אותו אדם. שהוא חשב רק על עצמו,ומה איתי? חשב תפס פריירית. אז פה,הוא הפסיד בגדול,אחת כמוני,ששוה הרבה מעבר לזה..... וזה הרבה מעבר,לזיון. ש י ר ז .........

hobbit

New member
קודם כל........

אז באמת קודם כל כל הכבוד על הנאיביות!!!!!!!!!!!! ותגידי לי מה לכל הרוחות עבר לך בראש כשנסעת אליו?????.. למה ציפית?......(ולא שאני מצדד בו) הנאיביות שלך זה דבר שלא פוגשים בו הרבה בימיינו אבל יקירתי אני מתפלא עלייך. משתף בצערך אבל אני בטוח שתמצאי משהו טוב יותר!

pachanga

New member
תגידי שירז ....

זאת פעם ראשונה שהוא עושה דבר כזה? ווא החבר שלי הקודם בא אליי איזה יום עשה לי קטע כזה מגעיל הפנה לי את הגב והלך לישון ואני שוכבת לי בהלם אחרי שהוא גמר מהר והפנה לי את הגב !! קמתי התלבשתי ואז באתי אליו קראתי לו הוא עונה לי בפינוק כזה אמרתי לו שעכשיו אתה קם והולך הביתה לא הסכמתי שהוא ישן איתי באותו מיטה מרב עצבים ישבתי בסלון חכיתי שהוא יקום קרא לי לא עניתי אמרתי לו אתה תקום אם יש לך משהו להגיד לי ואז הוא תפס את המכנסים אמר לי מה קרה? אמרתי לו תחשוב טוב ותגיד לי אתה הוא משחק אותה מטומטם אמרתי לו אתה רואה את הדלת מאחוריך? יופי עכשיו אתה יוצא משם אבל עכשיו!!! לא חשוב שאחרי יומים של התנצלויות קיבלתי פיצוי של החיים אני בקטע של מין אין חוכמות אצלי תתעקשי על שלך שירז!! אל תתני להם אם הם לא מחזירים לך את אותו יחס לא טוב, את תרגילי אותם ליותר מידי טוב!!! לא אכפת לו ממש חוצפה לבחור!!! פאצ`נגה

שירז29

New member
זאת הפעם הראשונה שהוא עשה זאת...

היי מתוקה. כן זאת הפעם הראשונה,שהוא עשה זאת. אני בעצמי לא האמנתי,אבל לא נשארתי חייבת,כמו שכתבתי, איך שבאתי אליו,כך עזבתי אותו. עובדה,שגם אצלי במין אין חוכמות. שלך שירז........

שירז29

New member
אין פה שום קשר לנאיביות.......

מה הקשר? קודם כל כמו שסיפרתי מדובר פה על מקרה שקרה בפעם הראשונה ב-4 שנים, שההינו היחד. אני עצמי,המומה עדיין מהיחס שלו אליי. וזה שאני אמצא מישהו יותר טוב,זה בטוח. אבל תסלח לי,במה קשורה הנאיביות? הוא פשוט מאוד יצא חרא בקטע הזה. ואני חושבת שהמין צריך להיות הדדי,ושווה בין זוג,ושעל שניהם, להגיע להנאה שלהם ביחד,כי אחרת זה לא שווה כלום. וזה לא פייר בעיני שאחד יגמור,והשני לא,זה לא צריך להיות כך,לא ולא. שירז.........

אריק-ק

New member
שירז אני נפעם..

היי שירז זה אריק אני חושב שהוא לא שווה אותך ואני מצדיע לך על הכל

שירז29

New member
תודה לך אריק המתוק.......

זה לא הענין שהוא לא שווה אותי, הרי כל אדם שווה משהו. מה שכן בעיני היום הוא לא שווה מבחינה מינית. מה שכן,הוא לא השווה את הרגע המיני להנאה משותפת משני הצדדים, בקטע הזה הוא יצא חרא. אני חושבת שבענין מין,בין זוג,על שני הצדדים להנות ביחד,ולהגיע להנאה. המשותפת שלהם ביחד,ועל זה אין פשרות.אחרת זה לא שווה כלום. שלך שירז......

אריק-ק

New member
היי שירז..

אני מעוניין להכיר אותך יותר טוב אז ספרי קצת על עצמך .. שלך אריק

שירז חמודה

אהלן, פתגם קטן לחברך אקדיש שהוא יותר ילד, והרבה פחות איש מי שגומר לבד.. מת לבד. נראה שחברך ראוי לעשות ביד חבל שתבזבזי עליו כוחותיך לפנק את עצמך תוכלי בידייך.. מצאי לך מישהו איתו תוכלי להמריא לגבהים חדשים, סקס בריא לגמור פעמים, שלוש וארבע הכל אפשרי כשיש אהבה כשרוצים לפנק להעניק ולתת ולא רק לקחת להנות להתפנק. בהצלחה.. רועי.

שירז29

New member
חתול חמוד......

אחלה פתגם, והמון אמת בו, יפה רשמת, ליבי נפעם. תודה לך מתוק שלך שירז..........

שירז29

New member
באמת מרוב הברקות,הוא בולט... :)

שמתי לב לזה. שימשיך להבריק,את הפורום,בניצוצותיו הקסומים... שירז.......

alfa33racer

New member
נשים

אישה זה הדבר הכי חושני והכי נפלא בעולם ומי שלא יודע להעריך הוא אפס! למה הגבר הזה לא הבין שאם הוא יענג אותך גם הוא יתענג? אם אתה טוב זו שאיתך תגמור ואתה תהנה מ``ההישג`` אפילו בלי שכיוונת כך אני כבעל ניסיון רב יכול להעיד כמה זה חשוב להתחשב בבת זוגתך גם כשזה נראה כאילו זה בה על חשבונך תסיקי מסקנות להבא לא חסר גברים רגישים אם את צריכה יעוץ או עזרה אני אישית פה וב איי סי קיו ואני בטוח שגם כולם כאן ושוב - טוב שהלכת בטוח שבבוקר היה הבחור מתנהג אלייך אפילו רע יותר

alfa33racer

New member
בעולם

אין על מה להודות מינימום של ג`נטלמניות ומינימום של התנהגות של בני אדם עם בנות זוגן כנהוג בעולם כולו ורק כאן לא! לדעתי. ואנחנו כאן בשבילך

למעלה