להצדיע!
נ ניקו 45 New member 27/7/05 #3 שמת לב שאני פה ג'וד ? היי ג'וד , צ'י פאצ' ? הבנתי שלובשי מדים עושים לך טוב בנשמה ... ואני רק פשטתי מדים לאחר 30 שנות שרות למען המולדת . כמה חבל אה ?
שמת לב שאני פה ג'וד ? היי ג'וד , צ'י פאצ' ? הבנתי שלובשי מדים עושים לך טוב בנשמה ... ואני רק פשטתי מדים לאחר 30 שנות שרות למען המולדת . כמה חבל אה ?
S star43 New member 27/7/05 #6 תעברו לנוח בבקשה../images/Emo70.gif גו'ד להרגע...בכל זאת מדובר פה במפכל....וניקו תכניס את החולצה פנימה...אתה מרושל
תעברו לנוח בבקשה../images/Emo70.gif גו'ד להרגע...בכל זאת מדובר פה במפכל....וניקו תכניס את החולצה פנימה...אתה מרושל
J jud1001 New member 27/7/05 #8 כוכבית..אני עצובה...איפה הוא ../images/Emo41.gif נעלם? לובש המדים... עד שבא לבקר... התזמורת כבר מוכנה...
כוכבית..אני עצובה...איפה הוא ../images/Emo41.gif נעלם? לובש המדים... עד שבא לבקר... התזמורת כבר מוכנה...
J jud1001 New member 27/7/05 #7 ותראה עוד משהו ניקו..../images/Emo41.gif איזה הצדעה...איזה גבר...למות...
פ פקידת המפכל New member 27/7/05 #9 המפכ"ל דורש להוריד את.... התמונה הזו לאלתר, מחשש לדליקה באיזור שחם ממילא....
פ פקידת המפכל New member 27/7/05 #11 לא רק המשטרה עכשיו , בגללך, גם מכבי האש בכוננות... את כנראה אוהבת גם מדים של כבאים
פ פקידת המפכל New member 27/7/05 #13 ../images/Emo6.gif הצחקת אותי... בימים אלה אסרו עלינו לצחוק שמא יפרשו את הצחוק שלנו לא נכון... אבקש לחדול מכך!
../images/Emo6.gif הצחקת אותי... בימים אלה אסרו עלינו לצחוק שמא יפרשו את הצחוק שלנו לא נכון... אבקש לחדול מכך!
פ פקידת המפכל New member 27/7/05 #15 אני אלשין עלייך למפכל והוא יגיד: "אני אטפל בזה" אם תסתכלי בכרטיס שלו... הוא אחד שלוקח על עצמו המון טיפולים שכאלה... אני לא אחראית...
אני אלשין עלייך למפכל והוא יגיד: "אני אטפל בזה" אם תסתכלי בכרטיס שלו... הוא אחד שלוקח על עצמו המון טיפולים שכאלה... אני לא אחראית...
J jud1001 New member 27/7/05 #16 לא ..לא...לא...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif UUUUUU איך נבהלתי....
פ פקידת המפכל New member 27/7/05 #17 ../images/Emo9.gif בגלל שאת כזאתי נחמדה... אגלה לך איך אני מטפלת בו כשהוא כועס...
פ פקידת המפכל New member 27/7/05 #18 האמת היא שהוא אחלה גבר.... כולם אוהבים אותו.... כל הזמן עושים לו הפתעות וכאלה....