להפסיק עם הדיאטה,כולם לאכול!

להפסיק עם הדיאטה,כולם לאכול!

• תביאו לי שישליק,וחומוס,יאללה מהר! בחיי ספר התורה שעכשיו שמעתי בחדשות שלא צריך לעשות דיאטה,והכל בלוף. אמרו שכל עניין הדיאטה מקורו במכוני הכושר הסחטנים שרוצים שנאכל פחות ונתאמן יותר,יעני רמבואים. מסתבר שעדיף להיות שמן,אבל להזיז קצת את התחת , מאשר רזה ,ולשבת כל היום במשרד כמו פדלאה. אני לא מחכה למחר,כבר עכשיו הזמנתי בטלפון שני מגשים של פיצה עם כל התוספות שבעולם,ואחר כך אני אוכל גם כן שמונה שיחים של כבד אווז! ועוד פעם אחר כך.....אני אקבל ממר גילן שני בקבוקי קברנה סוביניון,ככה, אתם יודעים...שייצא לי גרבס חזק! כל שעלי לעשות לאחר מכן,זה כולה לעלות ארבע קומות לשכנה שלי סטלה היפה,לעשות מה שצריך לעשות,ואז לרדת מלא עונג ובדילוגים קלילים אל ביתי החמים. זהו,הוצאתי את זה ,אני הולך לחגוג. שרונה,את באה?

כבד אווז

אין כמו כבד אווז בתוך לפה עיראקית חמה, קצת עגבניות, ועוד ירקות, ולצאת לדרך, חצי גן עדן. אבל מה לעשות, והבריאות קובעת לנו כללים משלה ??????. יללה על הפטה, גם אני עכשיו אלך ואוכל כל מיני...... בידידות, מאהבה המקרד של מסעודה.

כל הכבוד יא אייזק !

לא מתאים לך לשכח את העמבה ,יא אייזק. וחוץ מזה בעירק לא היה לכם כבד אווז, היה לכם משהו יותר טוב,היה לכם את הקבב, הכי אמיתי וטעים בעולם.

אובג´קשן! כבד אווז אומרת המאדאם

תפקידו לשבת מעל סטייק פילה ומעליהם רוטב שחור כזה עם פטריות שככה יושב יפה מסביב הסטייק וליד זה איזה אספרגוס טרי מבושל והמנה הזאת נקראת רוסיני כי המציא אותה המלחין רוסיני והיא הכי יאמי יאמי נ.ב. מסכנים האווזים איך מתעללים בהם בשוויל הכבד שלהם הזה שאנחנו אוכלים...

עלק

ממחר אתה בדיאטה אין שוקו ולחמניה יותר ואני לא הולך למשתלה יותר בגללך יאשפזו אותי להתראות מחר באונברסיטה

בקר טוב לכולם וגם כן לנמלה של חיים

למה את באה באמצע הלילה כשכולם כבר הלכו למיטות? את גחלולה עוד אפשר להבין,שמה מעיד עליה שאת חייה היא מנהלת בלילות. אבל את נמלה? לבוא אחרי חצות ועוד לשאול איפה כולם?

../images/Emo52.gif

מצטערת קונן! מבטיחה לא לחזור על זה שוב
אני מבטיחה שהערב אלבש פיג´מה בשמונה, אשתה כוס
חם (איכס...) ואתפוס
מיידית. אופס... שכחתי שאנשים יפים צריכים ללכת לישון מוקדם כדי לא לסבול מקמטים...

חבר נפש? זה חבר נפש זה?

שוקו ולחמניה? מה פתאום,לאחר החדשות מאתמול,אני אוכל סטייק על הבקר. מי אתה חבר נפש,ועל איזו משתלה מדובר? אני לא מכיר שום אוניברסיטה,מלבד המחלקה אותה אני מנהל בשלוותה. שם זו האוניברסיטה האמיתית של החיים.

רות 2

New member
רות....מוותרת על...

על השימוש בחדרי הכושר..... אבל רק שם אפשר לבהות בשרירים האלה...ובישבנים....ועל איך נשים עושות עיניים ומתחילות "בכזה כאילו"עם הגברברים..... על סטייק רות תוותר גם ..את הפרה המשוגעת נשאיר לקונן היפה....... אבל על כבד אווז!!!!!!!!!!!....בוקר צהרים וערב רות מוכנה לאכול... (בוקר בו רות לובשת בגדי טווס,,מהלכת כמו ברווז,,ומרגישה כמו אווז....)

תודה לך רות שתיים.

ידעתי שאת מתה על התחת שלי,כבר מהיום הראשון שלי כאן שלחת לי רמזים. נכון שאני מתאמן במכון,אבל לא במכון כושר. אני עובד גם בהתנדבות באווזייה של המנהל שלנו,והפעילות שם רבה על למאוד,ולכן הכושר הביצועי והגופני שלי גבוה. דרך אגב רות,מה יש לכן אתן הנשים מהתחת של המתעמלים? מה כל כך מושך בתחת של גברים? יש לי חבר שאין לו תחת....כלומר,הכתפיים והגב וגם התחת שלו, באותו קו ממש,בלי שום בליטה. וגם כשהוא עושה עמידת ידיים בסלון ,היא נוהגת לנגוע לו בתחת ולומר, אך איזה כתפיים יפות!

שוקו

אני מקווה שהניהול לא לוקח לך הרבה מן הזמן שלך ותודה לך על על הזמן שאתה מקדיש לי דוקטור מאז שאני הלכתי למשתלה אני חי על כדוריםחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוף על דוקטור קונן ואל תשכח שאתה מגיע למחלקה לבקר אותי

חמוד וסימפטי !

תודה לך חמוד וסימפטי. אתה ההוכחה לכך שהטיפול שקיבלת במחלקה הסגורה אכן הוכיח את עצמו. לפי האייקונים שצירפת להודעתך,אני מבין שעברת למחלקת העשבייה והשתלנות. כשבאת למחלקה ,הודעת לכולם שאתה סגן שר החוץ,והיום אתה מבין ששגית ,ותחום הגננות והשתלנות יאה לך יותר. עלה והצלח בחיים האזרחיים ,חמודי! אתה באמת סימפטי.

רגעעעעעעעעע י´יפה אחד

אל תעשה דיאטה אבל יש סדר עדיפויות(למה יש חברים) ת´שישליק והחומוס תעביר מיד אלי! ת´כבד אווז תעביר לחבר נפש אמיתי!! ואת הפיצות והתוספות כולל המכון כושר תשאיר לך!! יאללה י´יפה תן לעצמך
מואהההההההה רוני

כפרה עלייך רוני !../images/Emo24.gif

תודה לך על הפירגון . סוף סוף מישהי שבאמת אוהבת אותי כל כך. ( חוץ ממאמנת כושר,והנסיכה,ואור,ואני מי,ושרונה,ודניאליה ועוד כמה יפפיות) אבל למה שאת תוכלי את השישליק והחומוס,ואני רק פיצה? גם כן אני שולח לך מואההההה,יעני מלאן נישוקים.

sigi38

New member
הי יש מקום לאורחת חדשה ?

קוראת את קהילתכם אתם הכי שמחים ומאושרים חושבת שהגעתי למקום הנכון

תודה לך אור,וברוכה הבאה סיגי 38

אור,תודה לך על השיפודים היפים,אבל אני צריך תכ´לס בשטח. אני צריך שיפודים אמתיים,ולא כאילו שיפודים. בשבילי זה כאילו פרסמת תמונת תועבה....יעני,אי אפשר ממש לינגוע, רק בכאילו,סתם לעצבן....! סיגי,סליחה,טעיתי. הייתי צריך לברך אותך קודם ,במקום להתעצבן על אור. אבל בכל אופן,את יכולה ללמוד מזה ,שאם את מבטיחה לי משהו, אפילו איזה סתם נשיקה או נשיקונת ואחר כך גם איזה חיבוקון קטן, את צריכה לקיים באמת. אז זהו,זהו אופי הקהילה שלנו כאן,אם נוח לך כאן,אז תשארי,ואם לא נוח לך,אני יכל לבא לקחת אותך. ואם את לא רוצה שאני אבוא לקחת אותך,אז אשלח לך את אלנניו הבלונדי עם הניידת של המחלקה. ידעתי שתשארי!

sigi38

New member
WOW תודה לך קונן

איש מקסים גרמת לי להסמיק אך איני מתחייבת בשלב זה היגעתי כדי לרכוש חברים וירטואלים חדשים ,נטו. כשאני מאוהבת אני מחבקת ומנשקת אך נראה לי די מצחיק לעשות זאת דרך האיקונים המקסימים ,מבטיחה לאמצם.

למעלה