להפסיק גלולות חצי שנה לפני שמתחילים לנסות?

רתם11

New member
להפסיק גלולות חצי שנה לפני שמתחילים לנסות?

האם זה נכון שלוקח לגוף חצי שנה להתנקות מהגלולות? האם יכול להיגרם נזק לעובר אם לא נותנים לגוף מספיק זמן להתנקות?

כתומה30

New member
נזק לעובר לא ייגרם

(לפי מחקרים שהרופא שלי בזמנו ציטט לי) כמה זמן לוקח לגוף להתאפס הורמונלית? זה מאוד אישי. יש כאלו שנקלטו מיד עם הפסקת הגלולות, ויש כאלו שלקח כמה חודשים עד שהמחזורים הפכו סדירים ו/או הושג הריון. אין דרך לדעת לפני שמנסים... (מה שחשוב באמת לפני - זה לקחת חומצה פולית 3 חודשים לפני ההריון!)

אפונענע

New member
אין כאן חוקים...

יש אומרים שהגלולות אפילו מיטיבות עם הגוף באספקט הזה, ולאחר הפסקתן קל יותר להיקלט. אישה X תיקלט מייד עם ההפסקה, אישה Y תיקלט מאוחר יותר... בכל מקרה - נזק לעובר לא עומד כאן על הפרק.

מנסים1

New member
אני לדוגמא הפסקתי לפני 7 חודשים....

ועדיין המחזורים לא סדירים ואין ביוץ. מקסימום, אם את לא רוצה כרגע להכנס להריון, את יכולה לספור מתי הביוצים, בלי לחץ. אני ממליצה להפסיק כמה שיותר מוקדם

כתומה30

New member
אבל

אין לך שום הוכחה שזה בגלל הגלולות. המחזורים שלי לא סדירים והביוץ לא סדיר כי יש לי בעיה, לא היה עוזר ל ילחכות גם שנה אחרי הגלולות. אגב, פרופיל הורמונלי בדקת?

כתומה30

New member
כן, יש שם כמה הורמונים

פרולקטין, TSH, LH, E-2, ואת הפרוגסטרון עושים אחרי הביוץ, בערך בי"מ 22. וכמובן FSH... כמעט שכחתי אותו (מעניין למה...
)

אהההה אז בסדר עשיתי אותם

מזמן איך שאמרתי לרופא שלי שהפסקתי את הגלולות ואני מעוניינת בהריון, מחר הבדיקה של החצי ,הואאמור להסתדר לבד מקווה שיסתדר

כתומה30

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo57.gif

ובכלל, הכי חשוב, שהתוצאות לא יהיו כבר רלוונטיות לכם...
אנחנו נקבל מחר תוצאות של האיש, לקראת החלטה אצל הרופא על תוכנית הטיפול למחזור הבא (הזרעה או איי וי, כאמור)

למה לא רלוונים

אם התשובות יהיו יותר טובות הסיכווים להריון יותר טובים אפילו בטיפולים בהצלחה לתשובות טובות מחר אמן

כתומה30

New member
לא רלוונטיים

כי אני מאוד מקווה שתיקלטי החודש, גם אם נגד רוב הסיכויים, ולא תגיעו להזרעות!
היו פה כבר כמה וכמה סיפורים כאלו בחודשיים האחרונים הרי... זה למה...

כתומה30

New member
בחופשת לידה זה בסדר?../images/Emo8.gif

סתם, לעצמי אני כבר די פסימית להחודש. היום היתה ירידה בחום ואם מחר לא תהיה עלייה חזרה - כנראה נגמר הסיפור בשבילי להחודש...

אמנם זה בעוד 9 חודשים

אבל זה רחוק תבואי לפני אני גרה כולה בצפון דרך כביש6 שעה וחצי דרך אגב אני ביום ראשון בלונה פארק בתל אביב בא לך להיפגש לי מתאים אם את מהאיזור כמובן?

כתומה30

New member
תודה מותק

אבל אני פריפריה פריפריה, לכיוון השני... ויום ראשון זה יוא"ב 14, אני עדיין מקווה לבלות את אחה"צ הזה בציפייה לתוצאה של בדיקת דם... (או לחילופין, אם המחזור יתחיל השבוע, ביום ראשון כבר נהיה בזריקות כנראה)

איזה טלפטיה איך שנכנסתי למחשב

אתכתבת את כתבת לי רק שהיתה לי תקלה ולא הצלחתי לכבוב לך לא ממי החודש הוא שלךךךךךךךךךךךךךךךךך אני אופטימית לגבייך , מחזיקה לך המון

הלו כתומה השירשורים שלנו נעלמו

החדשות שלטו בענינים ,יפה להן למה לא חיפשתי אותך , אתמול בלילה חלמתי שבאת אלי התקשרת אלי לפלאפון ובאת אלי היית יפה בחלום חחחחחחחחח באמת היית עם שיער כתום ונמשים

כתומה30

New member
ענקית את../images/Emo24.gif

אצלי בעיקר תפוז היה בלתי נסבל - איטי, כבד, ונתקע מליון פעמים. בסוף הפסקתי לנסות... נמשים אכן יש לי, אבל שיער כתום לא ממש...
שמחה שאני יפה בחלום שלך
אני לעומת זאת חלמתי שהבת שלי טבעה בבריכה ואני קופצת עם כל הבגדים ושולפת אותה מהמים
(וכמובן חשבתי על הריון איך שהתעוררתי) מה שנקרא, כל אחד והחלומות שלו...

וי נכון גם אצלי היה בילתי נסבל

מעניין מה קרה, חלום טוב חלום שלום, החלום שלי הוא בעקבות הסקרנות שלי איך את ובאנית נראות והחלום שלך מראה על דאגות את מאוד מודאגת תהיי רגועה מתוקה שלי, היום יש לנו תור לד"ר בוסתן נקווה שהבדיקה של החצי תהיה טובה הפעם ואני מקווה שהוא ייתן לנו הפניה לפוריות אמן

וי גם אצלי זה היה בלתי נסבל

מעניין מה קרה, חלום טוב חלום שלום, החלום שלי הוא בעקבות הסקרנות שלי איך את ובאנית נראות והחלום שלך מראה על דאגות את מאוד מודאגת תהיי רגועה מתוקה שלי, היום יש לנו תור לד"ר בוסתן נקווה שהבדיקה של החצי תהיה טובה הפעם ואני מקווה שהוא ייתן לנו הפניה לפוריות אמן

למעלה