(לפי מחקרים שהרופא שלי בזמנו ציטט לי) כמה זמן לוקח לגוף להתאפס הורמונלית? זה מאוד אישי. יש כאלו שנקלטו מיד עם הפסקת הגלולות, ויש כאלו שלקח כמה חודשים עד שהמחזורים הפכו סדירים ו/או הושג הריון. אין דרך לדעת לפני שמנסים... (מה שחשוב באמת לפני - זה לקחת חומצה פולית 3 חודשים לפני ההריון!)
יש אומרים שהגלולות אפילו מיטיבות עם הגוף באספקט הזה, ולאחר הפסקתן קל יותר להיקלט. אישה X תיקלט מייד עם ההפסקה, אישה Y תיקלט מאוחר יותר... בכל מקרה - נזק לעובר לא עומד כאן על הפרק.
אין לך שום הוכחה שזה בגלל הגלולות. המחזורים שלי לא סדירים והביוץ לא סדיר כי יש לי בעיה, לא היה עוזר ל ילחכות גם שנה אחרי הגלולות. אגב, פרופיל הורמונלי בדקת?
אבל אני פריפריה פריפריה, לכיוון השני... ויום ראשון זה יוא"ב 14, אני עדיין מקווה לבלות את אחה"צ הזה בציפייה לתוצאה של בדיקת דם... (או לחילופין, אם המחזור יתחיל השבוע, ביום ראשון כבר נהיה בזריקות כנראה)
החדשות שלטו בענינים ,יפה להן למה לא חיפשתי אותך , אתמול בלילה חלמתי שבאת אלי התקשרת אלי לפלאפון ובאת אלי היית יפה בחלום חחחחחחחחח באמת היית עם שיער כתום ונמשים
מעניין מה קרה, חלום טוב חלום שלום, החלום שלי הוא בעקבות הסקרנות שלי איך את ובאנית נראות והחלום שלך מראה על דאגות את מאוד מודאגת תהיי רגועה מתוקה שלי, היום יש לנו תור לד"ר בוסתן נקווה שהבדיקה של החצי תהיה טובה הפעם ואני מקווה שהוא ייתן לנו הפניה לפוריות אמן
מעניין מה קרה, חלום טוב חלום שלום, החלום שלי הוא בעקבות הסקרנות שלי איך את ובאנית נראות והחלום שלך מראה על דאגות את מאוד מודאגת תהיי רגועה מתוקה שלי, היום יש לנו תור לד"ר בוסתן נקווה שהבדיקה של החצי תהיה טובה הפעם ואני מקווה שהוא ייתן לנו הפניה לפוריות אמן