להעינות לקריאה ללבוש טלאי צהוב !!!

שירלי2ב

New member
להעינות לקריאה ללבוש טלאי צהוב !!!

להיענות לקריאה ללבוש טלאי צהוב להזדהות עם יהודי אירן! 21:33 19.05.2006 –מבזקי נענע __________________________________ יו"ר חבר בית התפוצות: קריאה ליהודי העולם לשאת טלאי צהוב כהזדהות עם יהודי איראן "אנו קוראים לכל היהודים בעולם לשאת סרט צהוב לאות הזדהות עם יהודי איראן", כך קרא ליאוניד נבזלין, יו"ר חבר הנאמנים של בית התפוצות. קריאתו באה לאחר שבפרלמנט האיראני הועברה לאחרונה הצעת חוק המורה לקבוצות מיעוט, ביניהם יהודים, לענוד טלאי מזהה. (ציטוט מתוך "ויקופדיה" , האינציקלופדיה החופשית, ערך : "הטלאי הצהוב") : "...הראשונים שהנהיגו את הטלאי הצהוב היו הערבים, אשר גזרו בשנת 634 על היהודים, הנוצרים והפרסים המאמינים בדת זרתוסטרה ללבוש חגורה מיוחדת ולשים במעילם טלאי צבעוני. ליהודים קבעו טלאי צהוב, לנוצרים- טלאי כחול ולפרסים- טלאי שחור.... ...בעיקר נודע הטלאי הצהוב מתקופת השואה. יהודים תחת הכיבוש הנאצי היו חייבים לענוד טלאי בצורת מגן דוד על הבגד העליון. על הטלאי הייתה כתובה בגרמנית המילה JUDE (יהודי). הטלאי היה אות קלון, שמטרתו הייתה לסמן את היהודים, לבדלם מהאוכלוסייה המקומית ולהשפילם..." (סוף ציטוט) והנה הכנתי לכם להדפסה טלאי צהוב, שתוכלו להדפיס, לגזור וללבוש :

nizanm

New member
שירלי

מה פירוש המושג " זרתוסטרה " ?אני יודע שזאת דת פרסית עתיקה.אבל מה הפירוש של המושג אני לא יודע. אגב, במערב יבשת אפריקה קיימת הדת הפרסית שהזכרת.

shy-1

New member
איני מבין את ההגיון שכל יהודי העולם

יענדו טלאי צהוב לאות הזדהות עם 20 יהודי איראן. מצטער.

shy-1

New member
תודה שהסברת לי ../images/Emo45.gif אבל מה שכתבתי

(או התכוונתי), שאיני מוצא את ההגיון שזה יעזור להם. יש דרכים טובות יותר(באם כל הענין הזה נכון מלכתחילה).

nizanm

New member
גאיה כתבה שראתה הכחשה.

אם זה היה הולך לכיוון של ביצוע, הררי שהעולם היהודי ומדינת ישראל היו מכלכלים את מעשיהם בראיה אסטרטגית לטווחים שונים. מתן הנחיה לכל יהודי העולם - אם היתה ניתנת - עתידה היתה להיות רק אחת מהפעולות שנגזרות מן הטקטיקה במישור ההסברתי. בכל מקרה לא התרופה היחידה. שבוע טוב.

shy-1

New member
מאחר ואיני מסתמך על גאיה111, איני

יכול להגיב להודעתך זו. אני כן יכול לספר לך, שכשראיתי שההודעה באה מכיוון קנדה, חיכיתי עוד קצת, לפני שאני מתחיל לקלל את האיראנים.

nizanm

New member
אם נהיה רציונלים

ולא נכעס סיכויינו יהיו מיטביים. הם אנששים פקחים מאוד וצריך לקחת אותם ברצינות.

shy-1

New member
פה אין בנינו כל ויכוח!

למשל במתימטיקה הם חזקים מאד ולומדים היטב! לפני שבוע הראו מכונית המבוססת על 'מנוע שמש' שהם יצרו/פיתחו דבר שלא תראה אצל מדינה ערבית אחרת. בקיצור, כל מה שכתבת מדוייק.

nizanm

New member
אגב, מי שלא יודע :

פרס ותורקיה הן מוסלמיות כמו ארצות ערב. אבל : הן אינן ערביות. ועוד דבר: מה שמאפיין את פרס מכל יתר הארצות המוסלמיות בעולם הוא ש 97% מאוכלוסייתה שיעית. וכידוע לכם, השיעים הם המוסלמים הקיצוניים ביותר עלי אדמות.

נראה לכם

שמחאות סימליות משפיעות על עריץ-רוצח ? להפך-הן מעודדות אותו לשלב הבא. עם האירני הזה יש לפעול רק עם כח. ולא הייתי מגדיר זאת כלחץ פיזי מתון...

גאיה111

New member
מאחר שהוא יהיה במונדיאל מה הבעייה

חיסול ממוקד כבר היה לשם דבר בתחום התמחותה של ישראל

shy-1

New member
על ישראל לעשות/לדאוג לשלושה

דברים בסיסיים, לשכלל עד שלמות את טיל ה'חץ' ולייצר אלפים ממנו. לחמם את כל העולם כנגד מדיניות אחמדינג'אד. להכין תכניות אופרטיביות, בכדי להרוס את תשתיות האטום של אירן.

nizanm

New member
הצרפתים מכרו, האירופים התקררו מזמן,

ובוש כבר סטה מעמדת המוביל וכנראה התקרר. נשארנו אנחנו והאיום האירני לבד.

shy-1

New member
לא כל כך פשוט כמו שאתה טוען.

מהסיבה הפשוטה, שישראל היא רק אפריטיפ, והשניה, אם לישראל תהיה אפשרות למכה שניה(ולדעתי יש לה), כל העולם יעלה בלהבות! כך שאיני רואה את ההגיון האירופאי להיות אדישים.

nizanm

New member
ביזור גרעיני יוצר הרתעה כללית.

גם זאת מחששבה. לעניות דעתי, היות וכלכלות מרכזיות נשלטות על ידי אילי הון בינלאומיים הרואים עד סנטימטר קדימה, הם ינווטת ויורו ויפקדו על ממששלות לעזוה ת'שטויות ולעסוק בששמירת הונם הפרטי והגדלתו. ראה החורים באוזון, השטפונות, הקטבים הנמסים, מיני בעלי חיים שנעלמים ועוד. אם הנזקים לאותו הון פרטי היו מוחשיים, היו פועלים אחרת.

למעלה