להניק בבית קפה

ashland55

New member
להניק בבית קפה

בטח גם אתן מרגישות את הקצת מבוכה של להניק במקום ציבורי. יש לי פתרון איך ניתן להניק בבית קפה בשיא הנוחיות

נו.................................

וסתם רוצה לספר ..שכשהייתי עם שחר בארה"ב הוא היה בן חצי שנה וינק בלבד. כמעט בכל קניון הייתי מתיישבת בפינה נידחת להניק (כי התביישתי..מה שמזמן עבר) ופשוט ממסעדות היו מביאים לי שתייה... הלוואי ובארץ היו לומדים משהו ןלא בוהים בך כאילו ונפלת מאיזה כוכב...

מאיטאי

New member
דווקא אתמול

במסעדה הנקתי את מאי. המלצר "המסכן" היה כל כך נבוך.... אני בטוחה במיליון אחוז שלא ראו כלום, אבל הוא בכ"ז המשיך להביא דברים בלי להסתכל לכיוון השלחן. נראה לי שהוא חשב שלי יהיה נוח יותר שהוא לא יסתכל ולא בגלל שזה הפריע לו אישית. מי יודע ? חבל שההנקה היא לא דבר סופר מוכר ומקובל ונורמטיבי , אבל זה רק עניין של זמן עד שתהיה.

ronnieyuval

New member
באופן אישי לא היתה לי בעיה עם זה

ממילא לא רואים כלום. בד"כ במסעדות היינו מבקשים שולחן צדדי אבל לא בגלל ההנקה, אלא בגלל שלא נעים שיובל מציקה או מרעישה לכל האורחים האחרים... אז אני באמת הייתי מניקה בנחת בכל מקום, בלי יותר מידי קונסטרוקציות מיותרות. אבל אם זה באמת מפריע, יש כמה אופציות: לכסות את ראש התינוק ואת השד בחיתול טטרא (אם כי חם עכשיו נורא, ואצלנו זה היה תוך שניה עף בטיל), לרכוש חולצות הנקה עם פתחים מיוחדים בצדדים וככה באמת שלא רואים שומדבר, לרכוש סינר הנקה (פעם מישהי שמה קישור...) שזה מין בגד עליון שלובשים בזמן ההנקה ומכסה אותך ואת התינוק כמו שכמייה כזו, או ללכת לחדר צדדי (אם יש) או לצאת החוצה לאיזה ספסל (השאלה מה פחות נעים לך - להניק בתוך בית הקפה או ברחוב...). וברירת המחדל אם באמת אין ברירה - לפני היציאה תשאבי בקבוק או שניים ותתני לתינוק במקום ציצי (גם לא היה עובד אצלנו בחיים, אבל יש כאלה שעושות את זה).

כמיסה

New member
אני מניקה בכל מקום קצת מוזר אבל

אני בגישה שאם לא עושים מזה סיפור זה לא סיפור
לפני כמה חודשים ישבנו במסעדה והנקתי ובאו להתרים...אמרתי כן ברצון ו-פ-ת-א-ו-ם המתרים "גילה" שאני מניקה (אחרי שיחה לא קצרה ביננו
) והתנצל והיה כל-כך נבוך
...הרבה יתר ממני אז...כל אחת תמשיך בדרכה ושהאחרים יתרגלו

דיאנה1

New member
אני הנקתי בכל מקום

מאחר ובני ינק בתדירות מאד גבוהה וסרב לקבל בקבוק, וככה זה היה עד גיל שנה בערך, אצלי זה היה או להניק בכל מקום או להסתגר שנה בבית. פעם הייתי בבית קפה שקרובת משפחה שלי ניהלה. שאלתי אותה אם זה בסדר שאני אניק שם או שזה יבריח את הלקוחות... היא צחקה ואמרה שהיא לא יודעת מה קרה שם היום, כל הבוקר הניקו בבית הקפה. כל פעם אמא באה, ישבה בחוץ, ברחוב (ולא בפנים איפה שהתכוונתי להניק), הניקה, שתתה קפה והלכה, ואמא אחרת באה במקומה ועשתה את אותו הדבר. אז אני יכולה להניק שם בלי שום בעיה. אני השתמשתי בחולצות הנקה של מובי, וכמו שרוני כתבה לא רואים איתן כלום. במקום ממש צפוף עם הרבה אנשים אפשר להניק בתוך מנשא מסוג over the shoulder ואז באמת לא רואים כלום גם אם התינוק מחליט פתאום לעזוב ולהסתכל מסביב.

עמית@

New member
לי אין בעיה עם זה- לא רואים כלום

ואני מרגישה ממש בסדר-

קט קט

New member
האמת?../images/Emo11.gif ממש לא מזיז לי!

לפני הלידה חשבתי שאני לעולם אבל ל-ע-ו-ל-ם לא אניק מחוץ לבית. זה היה נראה לי מביך ואינטימי מידי כדי לחלוק עם העולם. היום - i couldn't care less. אני מניקה את אורי תחת כל עץ רענן... כולל בבתי קפה, הופעות ואפילו סרט אחד... דווקא כל עניים הסינרים האלה נראה לי בולט הרבה יותר.

עמית@

New member
ההמשך כמה הודעות מתחת.. אבל הדיון

לכשעצמו שווה תשובה (ולא הפטנט הכלל עולמי המופלא והדיסקרטי
)

נראה לי ברור, שזה מישהי/וא שיש

לו לפרסם משהו.... מה לא?? השאלה למה היא לא כתבה ישר..... ????

mamaya55

New member
פרסומת לא סמויה בכלל!!!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

כיכבה גם בפורום הריון, ובמקרה ראיתי. לא חבל על הזמן? אפשר לפרסם בצורה יותר ישרה!!!

דיאנה1

New member
גם אני קלטתי אחרי שכבר עניתי

כשראיתי את ההודעה הנוספת. וגם ניסיתי לענות להודעה למטה אבל האינטרנט היה ברוגז איתי (גם עכשיו הוא צולע, נראה אם ההודעה הזו תעבור) כתבתי שם שלדעתי כל הסינורים והשמיכות האלה מיותרות ורק מושכים תשומת לב וצועקים לכולם שמשהו קורה פה מתחת לשמיכה/סינר. הנקה עם חולצת הנקה או אפילו חולצת טריקו רגילה מושכים הרבה פחות תשומת לב. בכל זאת יצא דיון שווה, לא?

אשלנד55 היקרה את בטח מתכוונת

לצעיפים האלה המדהימים מהבד המיוחד והמדהים במחיר המדהים שאפשר לקנות מהחברה המדהימה שלך שתופרת אותם במדהימות , כמו שפירסמת במליון פורומים אחרים, לא? אז תדעי לך שאמא שלי המדהימה אומרת לי :סיוני, מי שמרמה באינטרנט מרמה גם בחיים האמיתיים. ואבא שלי אמר שתקני לך צעיף אחד מדהים כזה ותשימי לך על הראש המדהים שלך לאיזה רבע שעה. ותחשבי קצת. כי, ככה שיהיה לך קצת שקט מתחת תצעיף, אולי תביני שנימאס מהפירסומת המדהימה הזותי. אה, רגע, אמא שלי גם אמרה שזה ממש ממש טיפשי לפחד שמישהו יראה לך כשאת מניקה. למה לא? כשמניקים יש, לפחות לאמא שלי, ציצי ממש ממש מדהים. למה להסתיר? לילה טוב סיוני שאמא שלה עושה לה היום שיטת 5 דקות (נישארו לי עוד 3 דקות עד שיכנסו לי לחדר. בייביי)

לאה_מ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סיוני, זו פעם ראשונה שאני רואה שימוש מועיל כל כך לשיטת 5 הדקות

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif תודה סיון, כבר באתי

לענות, כמה לא הייתה לי בעיה להניק את עמית תחת כל עץ רענן........ נראה לי שפה כדי לפרסם חולצה עם שני חורים....לזה כבר יהיה יותר ביקוש...

../images/Emo6.gif

כמה מבאס לפתוח את החזיה, להרים את החולצה... חברה שלי עלתה על רעיון מדהים. חולצת הנקה. שני חורים עגולים מדהימים בדיוק במקום של הציצים המדהימים שלך. רק לחבר את התינוק המדהים ולהניק בנוחות מדהימה. ממש מדהים.

למעלה