להנהלת תפוז ולחברי החדר

אילתי 52

New member
להנהלת תפוז ולחברי החדר

מזה זמן רב שלא כתבתי כאן וכנראה שאמשיך לא לעשות זאת לאחר הודעה זו. הפורום ממש כמו החדר נעשה ``מקום קשה`` הודעות מופיעות פעמיים ושלוש וחלקן הודעות שאין בהן תוכן ולא כתוב בהן דבר, אין זאת כי אם איש אינו בודק מה כתוב ובאם בכלל כתוב משהו בהודעות מציע לבדוק כל הודעה תיווכחו פתאום שעמודים שלמים נמחקו, לא משום שלא עמדו בקריטריונים אלא משום שאין בהם דבר או שנכתבו פעמיים ושלוש. באשר לחדר אף הוא נעשה מקום שקשה לי באופן אישי להיות חלק ממנו, אני נכנס ומצ`וטט אבל האוירה היפה שאיפיינה החדר הזה הולכת ונעלמת לה. די אם נביט בהודעתו של טאי והתגובה עליה של יוסי נבין ש``זה לא זה`` אני חושב שזה המקום ל ד ר ו ש מהנהלת תפוז ליצור חדר מאובטח, חדר שבו אדם יוכל להכנס בכינוי אחד או שניים על פי בחירתו המוקדמת, יצטרך לתת סיסמא אישית בכניסה וכך נוכל להמנע מכל הסוטים החולים והמתחזים שחדרו לחדר הזה. מבקש לומר להנהלת תפוז שאם לא תתנו את התשובה אמצא אותה במקום אחר וכבר פניתי ויש תשובות, לעת הזו תשובות חלקיות אולם הפתרון יימצא. נראה שכל שמטריד את הנהלת תפוז הוא מספר הכניסות לחדר, דעו לכם שאם המצב יימשך כפי שהוא גם מספר הכניסות תרדנה משום שאנשים פשוט לא יהיו כאן. מילה אחרונה לטאי נכחתי הבקר כשנכנסו כל המתחזים ובעת האחרונה אני צריך ליצור סימני זיהוי עם חברי לחדר ע``מ שיידעו שמדובר בי, ברור לי בדיוק מה אתה מרגיש ואני מרגיש אותו דבר אנא בוא וניתן להנהלת תפוז ההזדמנות לפתור הבעיה, היה ולא יפתרו נעשה את שכתבתי למעלה. מבקש מכולם להגיב על הדברים כדי שהנהלת תפוז תבין שזו לא דעתי בלבד אלא זו הדעה הרווחת כאן בחדר. תודה אילתי 52 אשר

יוסי.

New member
הזדהות

לאליתי בוקר טוב מזדהה איתך בכל אשר אמרת המתחזים הינם אנשים בלי חוט שדרה הגורמים נזק לאחרים מבלי לשאת בתוצאות אומנם לפעמים בתמימות נכנסים אנשים באותו שם או כינוי אבל המתחזים הינם הרעה החולה של חדרי בצ`ט אם לתפוז יש פתרון הוא חייב להפעילו בברכת שנה טובה יוסי

אינטרסים משותפים לכולם

אילת יש מן הצדק בדברייך תופעת ההתחזות החלה לצבור תאוצה ואף גורמת עוגמת נפש לציבור גדול של חברים שהחדר היווה מקום מפגש עבורם. צריך לשים לב כי עם הזמן נוצרו בחדר יחסי חברות קרובים, אנשים חולקים עם חברים סודות, מהלכי חיים ממש; דבר שאולי בדרך כלל אינו אופייני לצ`אט ולוירטואליות, אך זה אחד הדברים המאפיינים את ייחודו של החדר. אכן לא נעים; ולהנהלת תפוז מספר מילים: אנא באמת, עשו דבר מה בנדון, מרבית מהחברים פה ישמחו לעזור באם יהיה צורך בכך. ......``להחזיר עטרה ליושנה``..... 007 - ליהי

@poet-ADMIN

New member
חוץ מזה שאתה צודק , אין לי כל כך

מה להגיד שלום אילתי ------------ לצערי ולצערך , אתה צודק יש המון בעיות עם כל המערך הזה של האבטחה באינטרנט , נכון לרגע זה. הנושא עדיין מאוד מאוד חדש , וכל יום אנחנו לומדים דברים חדשים שים לב לשינויים שבנינו בחודשיים האחרונים 1) אין כניסה למירקרים, רק דרך הג`וה 2) הסתרנו את כל כתובות האיי פי של המשתתפים , כך שזה בלתי אפשרי לפרוץ למחשב של הגולשים 3)החלפנו סיסמא 4)כל מספר טלפון שמפורסם בצאט - נישמר אצלינו בקובץ 5) פילטר- אין יותר קללות בצאט הקללות מתורגמות לכוכביות **** 6)שמות כמו נאצי , מות לערבים וכ``ו נעשו שימות לא חוקיים 7) בכל מיקרה של תלונה על בן אדם , מחוייב כל שומר לקחת את פרטיו של המאיים , לשמור אותם אצלו , ולמסור במיקרה הצורך למישטרה 8)אחרון ... הגנת הצפות אנחנו באמת משתדלים, ישנה תפועה של התחזות , אך היא כרגע בכל האתרים. אילתי וכולם , אין שום צאט בארץ שמאובטח בדרגה כל כך גבוהה ומציע כל כך הרבה שירותים לגולשים שלו(רובוט חיפוש, טריוויה, הכרויות , ובקרוב רובוט חדשות) למרות זאת יש המון חורים , ואנחנו עושים כמיטב יכולתינו לפתור אותן לגבי הפורום -הבעייה מטופלת , ותיפתר בקרוב תודה על האזנה ויום נעים poet irc and forums admin

גכ

New member
לאילתי-הבעת הזדהות -נועה 49

לאילתי! מזדהה עם כל מילה. אני אמש וגם הערב לא נכנסת לצ`ט. וחבל לי שלא יכולה לפגוש אנשים כמוך למשל להתראות נועה 49

eliela

New member
אילתי שלום

חדר מאובטח אמור להביא לנו חבורה סגורה בה יצטרפו חברים חדשים אני בטוחה שדבר כזה יביא לנו - הקבועים - שקט מברכת שוב על רעיון האבטחה

למעלה