להנהלת הפורומים!! שלום!

MiSs DiNaMiTt

New member
להנהלת הפורומים!! שלום!

ממצב? מקווה שהכל טוב.. נעים אוד קוראים לי רותם ואני בת 16 וחצי מכפר סבא. לפני שבועיים(אם אני לא טועה ואם אני כן טועה סורי מראש פשוט הזיכרון שלי זוכר לטווח קצר)
שלחתי בקשה לפתוח פורום לדיויד בקאהם! ועדיין לא קיבלתי תשובה ממכם! (ובאמת שאני מחכה לתשובה הזאת בקוצר רוח, ומתפללת מידי יום שיאשרו לי לפתוח). בזמן הזה זה גרם לי לחשוב קצת ולנסות ולראות האם יש בכלל אנשים שרוצים שיפתח פורום כזה ולכן החלטתי לשלוח בכל מיני פורומים מן סקר קטן שיראה אם יש בכלל אנשים שרוצים בפורום הזה! והמסקנה הסופית שלי היא שיש הרבה אנשים שרוצים בפורום הזה (מספרית זה משהו כמו 60% ככה בערך..) כמובן שיש מתנגדים וכאלה שאומרים למה לפתוח פורום כזה, אבל יש מספיק אנשים שאם פורום זה יפתח הם יוכלו להנות ממידע, תמונות וקישורים וכ'ו... על השחקן! ולכן אני חושבת שמגיע לאנשים אלו שפורום כזה יפתח!! אז אנא תחשבו על האנשים שמעוניינים בפורום הזה! ותנו לנו תאפשרות! מקווה שתענו בחיוב לבקשה! אנא צרו איתי קשר בדוא"ל (מסיבות מסויימות אני לא מפרסמת אותו) אך הוא כתוב בבקשה! ואם מסיבה כל שהיא אין לכם אותו אז כתבו לי לתיבה האישית ואני ישלח לכם תכתובת! תודה מראש! רותם!

caroline corr

New member
יו אני לא מאמינה../images/Emo99.gif

הוא החיים שלי
אני פשוט מאוהבת בו, הנהלה בבקשה תאשרו את זה, אני בטוחה שמלא אנשים מעונינים בפורום הזה

למעלה