להמ תמיד כשמגיע היום הולדת שלי

dj soul

New member
להמ תמיד כשמגיע היום הולדת שלי

אני נכנסת לדיכאון??? (לא רק אני) חשבתי ללכת לחגוג מחר, ועכשיו אני רוצה לבטל, אוף!!!

rubber duck

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif

ולמה להכנס לדיכאון זה היום שלך ורק שלך
יום מיוחד שכזה
אז קבלי
ווירטואלי ממני
ו
ושיהיה לך יומולדת הכי בעולם
שרון

~דויד~

New member
יום הולדת ש מ ח ! ! ! ../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

התשובה לשאלתך: נראה לי שיום הולדת היא נקודת זמן שבה: 1. עוצרים לרגע וחושבים על השנה האחרונה 2. משוים את מצבנו היום למצבנו בימי הולדת קודמים 3. לא רוצים לגדול, וקשה לקבל את זה, רוצים להישאר צעירים ויפים

מ-ז-ל ט-ו-ב ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif

איזה כיף, גדלת בשנה. אין לך מה להיכנס לדיכאון מזה. זה היום הכי חשוב בשנה. אני אישית הכי אוהבת את היום הזה, ולאו דווקא בגלל האנשים שסובבים אותי. הייתי מוכנה שיהיו לי כמה ימי הולדת בשנה, כי ביום הזה אני מגיעה להחלטות הכי חשובות עם עצמי. אצלי באופן אישי, היום הולדת האחרון נמשך שבוע, כדי שאני אספיק להגיע לכל ההחלטות הכל כך חשובות שאליהן הגעתי. בכל מקרה, תנצלי את היום הזה, זה היום שלך. ואנחנו פה לשמוע איך חגגת...... אז קחי לך
ממני וגם
ענקי של מזל טוב..... ילדווקא

dj soul

New member
תודה חומד ../images/Emo9.gif

הבעיה שלי היא שדווקא ביום הזה יוצא לי לחשוב על כל הדברים העצובים שקרו לי (ובזמן אחרון היו הרבה). פעם (לפני כמה שנים) הייתי יותר שמחה, אבל היום בשבילי זה עוד יום רגיל רק משום מה יותר עצוב, ולצערי עם כל שנה אני שונאת אותו יותר. ולאיך שחגגתי... בסוף ביטלתי הכל, וגם לא יכלו להגיע אנשים שהזמנתי, אבל העברתי את זה למוצ"ש, מקווה שיבואו לפחות 4 אנשים
, כי בזמן אחרון די התנתקתי מכולם, וגם אני לא אוהבת כשיש הרבה אנשים. מקווה שבשנה הבאה יהיה יותר טוב. ושוב פעם תודה על מזל טוב
ממני -

אורלי_ל

New member
למה באמת?

קודם כל מזל טוב
טרללה... את יודעת שזה קורה לך כל שנה, נכון? למה לעשות (ולהרגיש) דברים באופן אוטומטי? תנסי השנה משהו אחר. ודיר באלאק אם את מבטלת.

גיל גיל

New member
למה? אוקיי...

א. כי את מפחדת שהשנה שחלפה היתה סתם. ב. כי את מפחדת שגם השנה הבאה תהיה סתם. ג. כי את לא מרגישה שלמה עם מה שהשגת בשנה הזו. מה הפיתרון? תתחילי להגשים חלומות!!! זה הזמן! עכשיו! אין זמן אחר, כי אחרת באמת את עלולה להתעורר ולגלות שאולי כבר מאוחר מדי! עכשיו הוא עכשיו! עוד אין מחר ואתמול מת! מה את אומרת?

התשובה בגוף השאלה

כתבת בפנים ... את שואלת למה את עושה את זה? כי את רוצה. תקראי את מה שכבת.. עכשיו את רוצה לבטל .. זה מה שאת רוצה. אז תהני מזה. את אוהבת את הסרט של "למה זה ככה.." ולכן יוצרת אותו. רוצה לשנות סרט? אז תפסיקי להקשיב לקולות האלה שהכנסת לך לראש.. הם ימשיכו לצוץ ולומר לך, יום הולדת! זמן להרגיש רע ! אבל את .. קחי שליטה, אל תתני לשדים להגניע אותך ותגידי להם, חברה, אני עושה עכשיו מה שבא לי, וזה כיף ! למרות הקולות, למרות ש"תמיד זה ככה" למרות שאני מרגישה כרגע חרא, אני הולכת לשנות. כי זה מה שבא לי. אל תקשיבי .. לא למיינד שלך, לא לרגשות שלך, לא למחשבות שלך. מהפכני הא? תראי איך החיים שלך ישתנו, ואיך מהר מאוד, דברים יפסיקו "לקרות" לך, ופתאום תמצאי את עצמך עושה ונהנית, ממה שאת באמת רוצה. עשי חיים!

למעלה