להמשיך בשגרה או לנוח?

tyli21

New member
להמשיך בשגרה או לנוח?

מיום שישי אני עוברת הפלה טבעית וכל השבת שכבתי במיטה. דימומים לא כל כך חזקים רק התכווצויות וכאבי בטן שבאים והולכים לפעמים די חזקים.היום נשארתי בבית למקרה חירום אם חס וחלילה יהיה דימום חזק שאוכל לגשת מיון,אבל בגדול ממולץ מאוד על מנוחה או אין שום בעיה לחזור לשגרה וללכת לעבודה? הרגשה כללית טובה. מתי מומלץ לגשת לבדיקת US נוספת? שבוע טוב ומקסים...

שאלה טובה...

כל עוד אין דימום מסיבי אני לא חושבת שמנוחה היא הכרחית, השאלה מה האפשרויות שלך אם יתחיל פתאום דימום מסיבי כשאת בעבודה. קחי בחשבון שדימום מסיבי הוא מה שאת מחכה לו. בבית יש אתך מישהו? מה את מתכוונת לעשות כשהדימום המסיבי יתחיל (אם תהיי בבית ואם תהיי בעבודה)? נראה לי שלפי זה אפשר להחליט. אולטרסאונד - אחרי הדימום המסיבי. ואז תוכלי לדעת אם זה נגמר או שעלייך לצפות לגל נוסף. אגב, מצאתי עוד קישור בשבילך עם מידע מסודר: http://www.beofen-tv.co.il/alon/2010/11/mis_carriage/

tyli21

New member
שבוע 6+3 חייב להיות דימום מסיבי וחזק או

שמספיק שייצאו גושים בהדרגה עד שהכל ייצא לגמרי? גודל העובר היה 5.6מ"מ יחסית קטן בשביל דימום מאסיבי,לא? בכל אופן אני כרגע לבד בבית במידה ואצטרך להתפנות למיון בעלי יהיה בבית תוך 20-30דק'. אולי כבר היום אצליח להכנס לרופאה שלי ל US לראות מה קורה. תודה רבה...

האמת היא שאני לא יודעת. הניסיון שלי עם

הפלה טבעית בשבוע כזה היתה של הריון כימי (כלומר לא היה שק הריון) ולא היה הרבה מה שיצא. זה היה כמו וסת ארוכה. אני מניחה שכשיש מה שיצא, זה כמו וסת כבדה ++. אבל באמת אין לי מושג. התיאורים שאני מכירה של הפלות טבעיות כאשר יש שק הריון הם באמת משבועות מאוחרים יותר.

מקוםבלב

New member
בוקר טוב,

אני הייתי לוקחת כמה ימי מנוחה ומאפשרת לגוף את התנאים האופטימלים עבורו לעבור את ההפלה. כדאי לעקוב אחר הבטא ולראות האם היא במגמת ירידה. האם ההפלה טבעית לגמרי או עם ציטוטק? אם ההפלה היא בשבועות מוקדמים הדימום אמור להיות קצת יותר חזק מוסת רגילה אבל עם גושים.במידה ואת רואה שאין התקדמות כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. חיבוקים.

מקוםבלב

New member
עכשיו קראתי את השירשור הקודם.

במידה ואת לא רוצה להגיע לגרידה ניתן להיעזר גם בדיקור סיני .

sidi4

New member
שאלה מצוינת.....

מהנסיון שלי, של שק הריון ללא עובר( ההפלה התרחשה בשבוע 10 ), הדימום היה מאוד מסיבי התהליך כולו אצלי היה דיי מהיר. הדימום התחיל ביום ראשון בערב והשק יצא ביום שלישי לפנות בוקר. ניתן היה לזהות בבירור את שק ההריון (בערך 15 ס"מ.....). בus ראשון (ישר אחרי הדימום המסיבי) ראו אצלי שאריות, סירבתי לגרידת ניקוי ושבוע אחרי ב us נוסף הרחם נמצאה נקיה. לדעתי למרות השלב המוקדם לא ממולץ לחזור לשגרה מאומצת. לא אומרת שצריך לשכב שבוע בבית אבל אל תשכחי שהגוף עובר טראומה( שלא לדבר על הנפש). מאוד ממליצה על דיקור וצמחי מרפא סינים גם כדי לסיים את ההפלה במלואה וגם כדי לשקם את הגוף.

tyli21

New member
בוקר טוב בנות....קמתי מהמיטה

בבוקר לפיפי וירדו לי גושים יחסית גדולים לאתמול ושלשום ודימום רב יחסית לאתמול ושלשום,אבל אחרי זה רק טיפות לא יותר מזה.דיברתי עם הרופאה שלי אתמול אז ברור שישר היא שלחה אותי לגרידה ואני אמרתי לה שאני רוצה לחכות עוד קצת אולי זה ייצא לבד ואם לא אז מקסימום אעבור את זה עם כדורים.לא מסוגלת לחשוב על הגרידה המילה"גרידה" כל כך מפחידה אותי ומלחיצה שאני לא מסוגלת לחשוב על זה אפילו. מחר יש ליתור לרופאה לבדיקה נראה מה יהיה..מקווה שזה לקראת הסוף כבר כי יחסית לגודל העובר שהיה 5.6 מ"מ נראה לי שזה ייצא לבד,אולי לא לא יודעת אוף...אולי כבר לקחת הפנייה למיון לסיים עם ציטוטק?! לא יודעת...אולי זה ייצא לבד?!

אם אני לא טועה, במצבך אין טעם לנסות ציטוטק.

אני חושבת שיש מקום לאופטימיות ולהנחה שזה יצא לבד, אם לא יצא כבר. (ראית משהו שיכול להיות שק הריון, אם התבוננת בכלל במה שיצא?) אני מבינה את הפחד שלך מגרידה, אבל אובייקטיבית אין לו הצדקה. ובתור מי שעברה גרידה אני יכולה לומר לך שהשד לא נורא וגם הסיכון קטן מאוד. בהנחה שלא הכל יצא כבר, אני חושבת שאת צריכה לבחור בין הפחד לסבלנות. אם את ממש פוחדת, תצטרכי להיות סבלנית ולתת לגוף שלך להוציא הכל בזמן שלו. ואם אין לך סבלנות ואת רוצה כבר להיות אחרי זה, תצטרכי להתמודד עם הפחד. עוד
וגם

tyli21

New member
אני עוקבל אחרי כל מה שיוצא ו

לפי התיאורים של הבנות כשק הריון יוצא זה נראה יחסית משהו גדול, אבל שוב פעם לפי המדידות ב US הריון היה צעיר מאוד אז אני לא יודעת להגיד האם שק הריון יצאה.כן יש יציאה של גושים אבל אין לי מושג איך נראה שק הריון ואולי הוא כבר יצאה אולי לא...אוי שזה ייגמר כבר. סבלנות יש לי אבל כוחות נפשיים אין לי ואני רק נזכרת בדופק שראינו שפועם אני נשברת ומלאה בדמעות. אבל מצד שני טוב שזה קרה עכשיו ולא בשבועות מתקדמים או תינוק עם מום חס וחלילה.נראה מה יהיה בהמשך....אחכה...

דנד1

New member
הלוואי שתהיי אחרי החלק בפיזי במהרה

אז גם יהיה יותר מקום לאבל שלך. ממש לא פשוט להיפרד ועוד איך שאת עושה את זה . לא כמו גרידה בבום וגמרנו. מאד מעריכה אותך על זה ושולחת חיבוק גדול

מקוה שאת אחרי../images/Emo201.gif

אני איבדתי שתי הריונות שהתאימו בגודל ל5+6, אבל בשבועות יותר מתקדמים (סביבות 10) בשתי הפעמים ראיתי את שק ההריון שיצא, משהו כמו 4 או 5 ס"מ, חלקלק, לא חושבת שאפשר לטעות, זה שונה מקריש דם. באחת הפעמים היו לי "צירים" חלשים כל 10 דק' בערך, לפני שיצא משתתפת בצערך
ומאחלת שיעבור הכי קל שאפשר

למעלה