להיות מאושר זה לבגוד ? ממש לאאא

מפרגן לה ...

מה שחשוב בזוגיות זו השורה התחתונה ... שבן הזוג רוצה להישאר במסגרת ולא משנה מהי הסיבה ... האושר הפנימי לא נוגד לשלמות המשפחה ולא סותרת בכלל אני לא שואל מה אישתי עושה בזמנה הפרטי ... מגיעה לה פרטיות בדיוק כמו שמגיע לי ... בעד שיוויון זכויות עם קצת חוכמה וניסיון אפשר להשיג את שניהם ... אושר פנימי ומשפחה מאושרת

B פאבלו

New member
השאלה היתה איך תרגיש במידה ותגלה

שאשתך בוגדת ולא אם אתה שואל אותה שאלות... לשאול אנחנו לא שואלים....למה לנו.... זה יחזור לנו בצורת שאלות שכנגד חחח ועכשיו תענה עניינית...(אם בא לך כמובן)
אני חושב שבכל אחד מאיתנו איכשהו זה היה פוגע או מדגדג מה שבטוח ....וזה נשמע קצת מכוער אבל....
מחובתנו להיות פגועים... ותאכלס.... עד שזה לא קורה אנחנו לא ממש יודעים כיצד נרגיש .

נכון מי שבוגד לאא מאושר.../images/Emo4.gif

מנסיון מי שבוגד לא מאושר הוא חי בפחד שמא יתפס.כן אני חייתי בפחד וזה לא כייף אפילו מפחיד.בגידה זה סוג של יריקה בפרצוף. איך אומרים אל תירק לבאר שאתה שותה ממנה. וזאת בגידה.. אבל אני חושבת שצריך לגוון בחיים אחרת יהיה לנו משעמם, האמנם אני צעירה ןלא קיים בי רצון להתחתן כי אני מאמינה שאפזול אחריי שנים רבות .אולי גם דעתי תשתנה מי יודע... הגורל מפתיע...

לדעתי את טועה ... מאושר ומגוון יחד

אושר וא לא אושר במשפחה לא קשור כלל לרצון לפזול הצידה ולגוון... ממש לא לאושר המון פנים וכל אדם בוגר עם ניסיון ויושר אישי יגיד לך שאין אושר מוחלט בחיים. הגיוון לא נובע מחוסר אושר בבית ... אלה מהאהבה לחיים תוססים, מרצון לתרום קצת לעצמינו, תחושה של להיות צעיר שוב, מסתורין, ריגושים, בריחה מחיי היום יום האפורים ... הגיוון בא כהשלמה לבית ... לא במקום הקינוח משלים את הארוחה .... לא מחליף אותה יש ????????????

זכותך ...מבין אותך כי הייתי שם

כמו שאת אמרת ... את צעירה ... הגישה לחיים משתנת עם השנים לא חשוב כמה את אוהבת את בן זוגך ... אחרי מערכת יחסים של עכשות שנים השיגרה והצבע האפור משתלט על חיי היום יום ... מי שאוהב את חייו ינסה לפרוץ את המחסומים האלה מי שגם חכם הוא יעשה את זה מבלי לפגוע במשפחה שלו ... זה לא פשוט אבל כדאי

בוגד במי אני בוגד.

כשהייתי נשוי הייתה לי חברה שאהבתי אותה מאוד ובכל פעם ששכבתי עם אישתי הרגשתי בוגד בחברתי.

למעלה