להיות הורים

תושתוש22

New member
ברזל..

תגידו, איך אתן נותנות את הפריפל?, ניסיתי עם כפית אבל הוא הוציא הכל,-האמת אני לא מאשימה אותו ,זה נראה מגעיל...גם עם מזרק זה לא הלך ממש, אני שמה לו ישר מוצץ כדי שזה לא ישפך אבל עדיין, מתוך 3 טיפות הוא בולע אולי אחת... אשמח להצעות

מיצוק

New member
אני מטפטפת ישר לתוך הפה, רק צריך

להחזיק את הבקבוק ממש גבוה. שדולב התחיל מוצקים הייתי מטפטת לו לאוכל. בהצלחה.

תושתוש22

New member
ניסית את עצתך היום..

האמת, זה לא ממש הלך, יונתן לא פתח את הפה,וזז כל הזמן, הכל השפריץ לכל הכיוונים...נראה לי שנמשיך לחפש שיטה טובה יותר...

מיצוק

New member
מצטערת של הצלחת-

את נותנת לו עם כפית של סיליקון? בן כמה הוא יתכן ויש לו עדין את הרפלקס שכל מה שמכניסים לו לפה הוא דוחף החוצה עם הלשון. איך הוא מסתדר עם ה-A+D? הם גם בטיפות

אנונה5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמה ההנחיות??

אני גרה בחו"ל ופה לא שמעתי על שום ברזל שצריך לתת ליונקת הקטנה מה ההנחיות בארץ? מאיזה גיל נותנים תוספת ברזל? יש עוד תוספות שלא שמעתי עליהן???? תודה מראש!

מיצוק

New member
ההנחיות בארץ לגבי מתן ברזל הן:

בגיל 4 חודשים נותנים 3 טיפות ברזל ובגיל 7 חודשים 6 טיפות. לגבי המינון תלוי בחברה שמייצרת. בדר"כ כתוב על גבי האריזה. חוץ מזה בגיל חודש מתחילים לתת A+D. ברזל וA+D מפסיקים לתת בגיל שנה.

אנונה5

New member
מעניין - פה לא שמעתי כלום!

נראה לי שבפעם הבאה אצל הרופאה אני אעלה את הנושא תודה על התשובה!

אנונה5

New member
אה..ועוד שאלה

ההנחיות הן רק לתינוקות יונקים? או גם לכאלה שאוכלים רק פורמולה?? תודה מראש!

אנונה5

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמדגישה לעצמי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Shellylove

New member
לכל התינוקות

(בקישורים יש הנחיות משרד הבריאות- את יכולה לקרוא)

עפ"י ההמלצות החדשות של ה-AAP

(התאחדות רופאי הילדים האמריקנית) אומרים שנדיר שתינוק יונק מלא,בריא ושנולד במועד, יזדקק לברזל, אך מומלץ להתחיל, בהדרגתיות, בתזונה עשירה בברזל אחרי גיל חצי שנה.

gigish

New member
ועוד שאלת ברזל

מחפשת ברזל עדין בטיפות ולא מוצאת. יש את של הדס, אבל הוא מכיל גם B12 וחומצה פולית. ויש את של biocare (נדמה לי), אבל הוא עולה הון עתק. מישהי נותנת ברזל עדין של חברה אחרת?

מאמינקה

New member
Ferro-Ness

להשיג בחנויות טבע. רכיבים נוספים: מים מטוהרים, פוטסיום סורבט, סוכרוז, PG, גליצרין צמחי, טעם תות טבעי (חומעה, אספסת, תרד, שומר, פירות יער). לא הכל אני מבינה אך אני רואה שהקטנצ'יק לוגם בהסכמה מרשימה. זאת אחרי שירק את הפריפל לכל הרוחות ושלח לשם גם אי-אלו בגדים וסינרים. לא צריך אמבטיה ולא כלום, שמים כפית בפה ושלום שלום. טעמתי - סביר. עלה לי 39.9 ש"ח ל-15 מ"ל. צריך לקרוא את ההוראות לגבי המינון כי הוא קצת שונה.

gigish

New member
הקשתות

בזמן האחרון אני שמה לב שכשאני מחזיקה את אור על הידיים בטן אל בטן הוא מקשית את הגב אחורה ומסתכל עם הראש הפוך. נורא מפחיד... היום הוא התהפך פעם ראשונה מהגב לבטן (מי גאון של אמא?
), אבל גם את זה הוא עושה עם מן הקשתה כזו של הגב. מוכר למישהי?

מאמינקה

New member
ונרדמים עם הטוסיק למעלה ../images/Emo99.gif

הכרתי ילדה שבגיל 4 ישנה עם הרגליים מעל הראש. טבעי, לא?

למעלה