להזכיר לכם את נופר המתוקה מה עשתה כנסו!!!

להזכיר לכם את נופר המתוקה מה עשתה כנסו!!!

1. הייתה בהמה מהתחלה כלפי יורם כהן בגיל אביה צרכה עליו קברה אותו זו לא בהמה אז מה כן?? 2. הרסה את גקי כדי להתקדם הפכה אותו לשרת אישי שלה הבחור פוחד ממנה לא יודעת אם זו אהבה זה נראה יותר פחד ונופר מנצלת. 3. צורחת כל הזמן למצלמות אני ואני ואני שומרת על כבודי, איזה כבוד נופר? להתמזמז עם בחור שמת להיות בחברתך ואת מנצלת כל הזדמנות את מי שאת שונאת לכל העונה הוא שונה אחריך אלא הליחשושים שלכם בחדר מיטות. כל הזמן מפרגן לך במילים של תינוק מאוהב ואת נהנת שזה למצלמות ולא מפסיקה אותו. כיסוי תחת שלך שתגידי "אני אמרתי רק ידידות" ידידות או אחות לא מתמזמזים או נותנים לבחור לשכב עליהם או נעימי כל הזמן או מסא'ג או נשיקות בצוואר או לפעמים בשפתיים הרי אומרים שאת חזקה אז תעמדי מולו ותגידי לגקי די וזהו, אך את נהנת כי זה משרת אותך רק חבל שזה על חשבון גקי. 4. פרידה אולי נכון אגרסיבית, אך לעומת מה שהיא עברה בחיים המזורגגים שאנו חווים בארץ יש הרבה כמוה שנפלו לסמים וטרם יצאו כי הם רואים רק חושך וחושך וחושך המדינה משלחת אותם לעזאזל, פרידה לעומת זאת הג'נדה שלה שגם אם מישהוא בתחתית אפשרי וניתן לעלות למעלה. 5. בקיצור נופר את הבהמה בת 22 אין לך כבוד לאדם מבוגר אהבת את מירב ואת דנה כי שניהם עבדו עליך למטרתם וזו עובדה כי בחוץ ראינו מה שאת לא ראית והעם לא פרידה העם העיף אותם. 6. על ליהי את לא מפסיקה לרכל, שהיא בחורה כייפית שמחת חיים לעומתך פרצוף תשעה באב כל הזמן רוטנת בצורה וולגרית עם ידים וצעקות בת 22 גועלי ל י ה י מבטיחה לך כל גבר היה רוצה שמחת חיים כזו בבית הרי המשפט הידוע אחרי כל אשה יש גבר מאושר ליהי תעשה את הגבר שלה מאוש ואת רק תהרסי. אז נופר את חייבת לצאת כי המסר שלך שאפשר לצרוח על מבוגר ממך ללא חשבון אפשרי ללעוג לגבר שהוא מעט חלש ממך, להרעיל אחרים על חשבון בנות שאת בגילם רק בגלל שלא בה לך טוב בעיין. 7. ועוד דבר נופר אך לא קדושה מעונה ממש לא גם לגבי שמירת הכבוד המזוייפת שלך, גם סיון מתמזמזת ומזורגגת וגם סיון עשתה מה שעשתה ליהי במיטה עם גבר אז למה איתה הכל בסדר כי היא באה אליך בעין טובה כי סיון עציץ לעומת ליהי שהיא אמיתית הרבה הרבה יותר ממך. אך תשכחו כמה שערוץ 22 מזוייף במגמה להראות את נופר יפה אנו הצופים הקבועים של ערוץ 20 גם במשך הלילה רואים שומעים ומחליטים. יש עוד המון עליך נופר ואת סך הכל בת 22 בושה לנוער לצעירות, מי שמסמס לך הם בסך הכל בנות 12 שנהנות לראות אודם מזעזע, בחורה שצורחת, ומחוזרת אחרי גבר (שהוא אדיוט בפני עצמו) אך הילדיות נהנות כי היו רוצים גם חיזורים. זו הסיבה שנשארת עדיין על חשבון הסימסומים של ילדות שטרם מבינות את החיים.

למעלה