להזכירכם !!!

להזכירכם !!!../images/Emo176.gif

הקיץ הגיע ואיתו ה freefall convention 2003 בקווינסי. אז לכל מי שלא מכיר ,מצ"ב לינק לאירוע השנתי שיתקיים עוד 21 יום. אם מישהו היה שם ,אז שיעלה לכאן תמונות כדי שמי שלא היה ידע מה הוא מפסיד.אפילו הקינג אייר של מייק מולין יהיה שם. לפני כמה שנים הצניחו מאיזה בואינג ישן,אני לא יודע אם גם השנה זה יקרה. בכל אופן באתר תמצאו את כל המידע כולל רשימת המטוסים המצניחים. בכל ערב יש הופעות ושתייה שרצה שם כמו מים.בקיצור חבל"ז תהנו שמיים כחולים אופיר

ויש גם

צניחות מ 30,000 רגל (כמובן עם כל הציוד הנדרש). בקיצור כמו ששלומי אומר לטנדמיסטים שלו:"נופלים,נופלים,נופלים,נופלים". ביי אופיר

ועוד תיקון

הצניחות של 30,000 רגל הם מ 24,000 רגל. אבל מה שנכון נכון, נופלים ונופלים ונופלים ונופלים ואז שכבר בטוחים שהגיע הזמן לפתוח בודקים במד הגובה ומגלים שנמצאים ב 9,000 רגל. ממליץ בחום לכל צנחן עם מעל 50 צניחות לבקר שם (מגבלה של הכנס) בשמחות אורי

noamk

New member
תיקון על תיקון.

מילא אחד לא ידע שכבר שנתיים זה לא בקווינסי....מילא. אבל לפחות הוא בדק שהוא רשם את המספר 30,000. אמנם בעבר זה היה מתבצע מ- 24,000 (למרות שאני זוכר שלפני שנתיים זה דווקא היה 23,000), השנה הם בהחלט מציעים קפיצות מ- 30,000 (עם כל הציוד הנדרש) מחיר - 350$ מינימום צניחות - 150. נ.ב. הקדשתי למה שכתבת הרבה מחשבה, ועלתה לי שאלה פילוסופית : מה זאת אומרת "הצניחות של 30,000 רגל הם מ-24,000 רגל." ? ואם זה באמת ככה, אז מבחינה לוגית, האם צניחה שעולה 125 ש"ח, אני משלם עליה רק 104.16 ש"ח ?

תוספת תיקון על תיקון

אכן מהשנה הופיע חברה מקצועית שנותנת שרותי H.A.L.O ז"א High Altitude Low Opening או בשפת הקודש קפיצה מגבוהה ופתיחה נמוכה. בנוסף לשנים קודמות בהם קפיצת גובה הייתה רק מ 24,000 רגל ע"י מסכות חמצן קבועות במטוס והמסכה הורדה דקה לפני ההצנחה. מהשנה בקפיצות של 30,000 רגל מבוצעות עם ציוד יעודיות לצניחת גובה, ציוד שמסופק עבור הצניחה. הבדל המחירים אסטרונומי קפיצה מ 24,000 רגל עולה 49$,וקפיצה מ 30,000 רגל עולה 350$. נועם אתה איש הלוגיקה להסברים של הפרשי המחירים. בשמחות, אורי

ניתרו

New member
תיקון

זה כבר שנה לא בקווינסי אלא ברנטול, שזה גם במדינת אילינוי.

oferbar

New member
אופיר

נראה שמזמן לא התעדכנת באירועי WFFC
הבואינג "הישן" לא היה כל-כך ישן, פשוט מטוס תובלה שרוקן מתכולתו. לצער קהילית הצנחנים הפסיקו להביא אותו החל מ- 2000 בגלל בעיית ביטוח אני אישית הספקתי לצנוח ממנו ב 1998 וב- 1999 שזו חוויה די מדהימה. הפירוט המלא של האירוע מופיע ב- http://www.freefall.com שמתי לב שהמחירים עלו קצת משנים שעברו. מה שכן יש (כמו בשנה שעברה) זה צניחות מהרקולס ב $59 מצד שני אפשר לצנוח מהרקולס גם בבוגי בשבדיה... לגבי השתיה שרצה כמו מים זו או BUD או מילר, ולכן ההשוואה במקומה

noamk

New member
והיה גם....

קאסה שעולה ל 15,000 רגל. ומתחילה לרדת עד 13,000 כדי לצבור תאוצה. ואז ללא "קאט", אתה קופץ (יותר נכון נתלש....). בואינג לעניים.....

בסך הכל רציתי

להזכיר לכם שזה קיים ותודה לתיקונים על התיקונים של התיקונים אופיר

למעלה