להורים ולהורים שבדרך

ללינה1

New member
להורים ולהורים שבדרך../images/Emo95.gif

אם היה שרות של אחות המתמחה בילודים ופגים שהיתה מגיעה לביתכם אחרי השחרור מהפגיה, מדריכה ותומכת ואולי מטפלת בתינוק/ות מספר שעות כדי לאפשר להורים לנוח. האם הייתם מעוניינים? אשמח לכל תשובה, אם תוכלו פרטו באילו שרותים בדיוק הייתם מעוניינים. תןדה רבה.

היתה לא מזמן אחות שחיפשה עבודה

כזאת בידיוק, לא יודעת אם היא מצאה עבודה דרך האתר. היו משפחות שהרעיון קסם להם. בעיקר הורים לתאומים. מאיזה אזור את בארץ?

ללינה1

New member
אני מירושלים, אני לא מחפשת עבודה.

אני שוקלת לפתוח עסק מסודר שיתן פתרון לצורך של הורים. כרגע אני אוספת מידע ובודקת את השטח. תודה רבה על התשובה.

Inbell

New member
התשוב היא - לא...

... אחרי בית חולים בשום פנים ואופן לא הייתי רוצה גורם רפואי קבוע בבית במידה ואין בזה צורך בריאותי כמובן. חוץ מזה לדעתי הטיפול בפג לא שונה מטיפול בתינוק שנולד בזמן מלבד שמירה יותר קפדנית אולי על ניקיון ודאגה ל"תיהור" (גם זה מבחינתי מוטל בספק).

סוכותי

New member
אנחנו היינו שמחים מאד

כשמקבלים הביתה ילד חולה לוקח הרבה זמן להתרגל לטיפול בו והתקופה הראשונה היא קשה במיוחד. דוקא חיפשנו מישהי שתבוא בתשלום ולא מצאנו....

לא, אומנם עמית לא התינוקת הראשונה

שלי..אבל הפגה הראשונה.. קיבלתי המון בטחון ונסיון בתקופת הפגייה (להחזיק תינוק כ"כ קטן, אמבטיה וכו')

גלית2006

New member
כמו שטלי אמרה - לדעתי,

הדרישה הרבה יותר תבוא מצד משפחות עם תאומים. אני, כאמא לתאומים פגים, למשל, כן הייתי מעוניינת בגורם כזה בבית למשך חודש-חודשיים ראשונים אחרי השחרור גם לעזרה, גם למעקב יותר צמוד וגם לעוד חוות דעת מקצועית על ההתפתחות!

כנ"ל../images/Emo45.gif

לא שלא הסתדרתי בלי, אבל הייתי ברצון נעזרת בשירות כזה עם התאומים כשהשתחררו - למשך תקופה של כ-3-4 חודשים.

בהחלט כן!!!!

אמנם אנחנו לא צריכים כי גדלנו (אוטוטו שלוש), אבל כל מי שלוקח הבייתה ילד עם חמצן (אני חושבת) שישמח לעזרה מיקצועית ולכמה שעות של נשימה. אני חייבת להוסיף שקצת הרגיזה אותי האמירה הגורפת של Inbell ש"פגים הם כמו תינוקות רגילים" זה נחמד ומשמח שאצלכם הכל הלך חלק אבל כולנו יודעים שלא תמיד הדברים כ"כ פשוטים.

babi12

New member
כאמא לתאומות שנולדו פגות, אני

זוכרת שחיפשתי אחיות שיהיו מוכנות להיות אצלנו כשחזרנו הביתה. לא יודעת אם זה קשור לזה שהן נולדו תאומות. רציתי שתהיה לנו עזרה, ונראה לי נכון יותר להעזר במישהי שהיא לא סתם ביביסיטר.

למעלה