להוסיף תשוקה לחברות

lahavot

New member
להוסיף תשוקה לחברות

אני נשוי שנים רבות לחברתי הטובה ביותר. מדברים, אוהבים, מבלים, מגדלים ילדים (שגדלו כבר) ואפילו מידי פעם עושים אהבה ונהנים אבל התשוקה ע"פ אישתי לא הייתה אף פעם וגם לא תהיה כנראה. מתוך חברות ואהבה הציעה אישתי שאחפש את התשוקה ומה שנובע ממנה מחוץ למסגרת הזוגית. שנינו רועדים מפחד מהצעד אבל נראה לנו שזה מתבקש... אני לא אדם של סטוצים, בגידות, זונות וכו יש בי הרבה אהבה וחברות (גם לתת לאחרות) אבל חסרים לי הריגוש והתשוקה. הצעות? שאלות? רעיונות?

הצעות

ממה שאתה מתאר נראה שיש לכם קשר טוב. כדי להקטין את החששות כדאי לבדוק בינכם ממה בעצם כל אחד חושש. גם לקבוע מהם הגבולות יכול לעזור.(דוגמא,שאתה לא נפגש עם אחרות בסופי שבוע...). גם על גבולות השיתוף כדאי לדבר,כמה אתה משתף ובמה ואם בכלל. ולדבר כל הזמן. ועוד עצה,כל עוד היא תדע (ותרגיש) שהיא הכי חשובה ולא תעשה דבר שיפגע בה זה יקל על שנייכם. לא רוצה להפחיד אותך כי נראה לי שגם ככה אתה חושש אבל בכל זאת אשתף אותך, שברגע שפותחים לעוד קשרים זה משפיע על הקשר ומזעזע אותו (לאו דווקא במובן השלילי) וגם את זה צריך לקחת בחשבון. ועוד דבר זה עניין ההדדיות.דברים משתנים,ייתכן שבעוד זמן גם היא תרצה להתנסות בקשרים אחרים,כדאי שתברר עם עצמך (ואיתה),איך אתה עם זה.

lahavot

New member
נושאים למחשבה

תודה אבישג זאת אני החשש העיקרי הוא שהקשר החברי הקרוב יתערער. מבחינתי החשש הוא שהיא תקנא ולמרות שהציעה תפנה כתף קרה והיא חוששת שאני אתאהב בחוץ. חשש נוסף הוא שהנחשקת תירצה יותר מרק תשוקה וכייף ויום אחד נמצא את הארנב שלנו (ואין לנו ארנב) מבושל במטבח
הגבולות די ברורים לשנינו, היא והילדים קודמים והאחרת היא לזמן הפנוי, מין בילוי של פעם בכמה זמן בלי מחוייבות ריגשית. את השאלה ששאלת בסוף בחנתי עם עצמי מספר פעמים ומבחינתי כל עוד יהיה לה טוב אני אשמח שתתנסה. השאלה מעבר לכל אלו היא איך אחרי X++ נפתחים למישהי אחרת? ואיפה מחפשים ומוצאים מישהי שתהיה מוכנה לקשר עם גבר נשוי מתוך ידיעה שהקשר יהיה מוגבל?

יש לי שאלה איך מקימים

בילוי של פעם בכמה זמן בלי מחוייבות ריגשית? סטוצים אולי? מפגש לסקס כל פעם עם משהיא אחרת בלי מחויבות? כי אם נפגשים מעבר לזה ויש לך רגש וסביר שיהיה.. על הדרך נוצרת איזה שהיא מחויבות ריגשית שאי אפשר להתעלם ממנה.

ברוך הבא../images/Emo140.gif

אין לי הרבה להוסיף על דבריה החכמים של אבישג
אני רוצה לחזק את דבריה של אבישג ולומר לך שמהמשפטים המועטים שכתבת כאן, אפשר להרגיש את היחסים הטובים ששוררים ביניכם. כתבת כאן משפט <בתגובה השנייה נדמה לי> שגם לי לחייך - הנוספות שלך הן באמת התוספת ולא העיקר

אסתי69

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

כשהקרשר הוא חברי, מבוסס ואמיתי כמו שנשמע שאצלכם חושבת שענתה אבישג הכי טוב שאפשר. העיקר הוא לדבר ועוד קצת...לדבר
בהצלחה

לרעוד מפחד

זה סוג של לתת כבוד לתהליך. יש מי שהעניין קל וטבעי להם, יש מי שזה רווי רגשות, לא תמיד קלים. מאחלת לכם את הטוב, פינוי הפחד מהדרך, וגילוי התשוקה של אשתך. לא הייתי מייצרת נבואות כמו "גם לא תהיה כנראה". שניכם עשויים לגלות דברים מאד מפתיעים זה על זה (אני תמיד קוראת מוקסמת את אחת הנשים פה בפורום,שגילתה את היכולת שלה לקחת לעצמה את תענוגות הפתיחות, בשלב מאוחר. והיא לא לבד. לא לוותר). יותר בשבילה מאשר בשבילך
ברוכים הבאים

היי גזר מתוקה, אם ואולי דברת על אחת כמוני

אז באתי
אם היכולת שלי לקחת לעצמי את תענוגות הפתיחות, בשלב מאוחר אין אין על היכולת הזאת בשלב הזה של חיי יכולה להגיד שנהנת מזה כל רגע מאוד מאוד.. ויש לי גם פרטר מצויין למימוש היכולת

מה שהייתם רוצים זה תשוקה בינכם בעצם

כך אני מתרשם מהקריאה . יש בינכם את כל המרכיבים לזוגיות טובה ומתגמלת - אבל חסרה התשוקה כפי שכתבת לו התעוררה תשוקה בינכם - זה היה הגשמת הרצונות שלכם . אם כך - אני מציע לבדוק את הכיוון הזה ולא להתיאש ולפנות החוצה כבר . מעשית מציע לכם לנצל את הדיון על מ השמחכה בחוץ - לפנטז - לדבר על מה הייתם עושים עם מי שתמצאו לנצל כלים של דימיון יוצר - משחקי תפקידים - פגישות במקומות חדשים וזנותיים במרכאות - צימרים לפי שעות עם מראה מעל המיטה להגיע לשם בנפרד - בקיצור להשתטות ללא בושה . אם תגיעו למסקנה שצריך - או שהפניה החוצה מפתה מאוד ואתם רוצים להתנסות אחרי הפנטזיות - אולי דווקא מסלול של צירוף זוג נוסף יתאים לכם - בצורה הזאת יש עשייה משותפת בכל מקרה - אני מקווה שאתם מעריכים את מה שיש לכם- שהוא לא מובן מאילו ושנותן בסיס לפתרון בעיות ואי שביעות רצון בהצלחה

למעלה