להוסיף לתורה ספר נוסף

Henry0

Well-known member
לדעתי צריך בסוף התורה להוסיף ספר נוסף, עוד פעם את ספר בראשית.

כי ההיסטוריה של ישראל, בסוף כל תקופה קשה, מתחילה את עצמה מבראשית.

Harrington

Well-known member
מנהל
לדעתי צריך בסוף התורה להוסיף ספר נוסף, עוד פעם את ספר בראשית.

כי ההיסטוריה של ישראל, בסוף כל תקופה קשה, מתחילה את עצמה מבראשית.
למקרה שאינך מעודכן ספר דברים די חוזר על אירועי הספרים הראשונים. בכל מקרה התורה היא מה שהיא. היא לא תשתנה בדורנו (ולמעשה לעולם לא).

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא כותב בהומור - שחרר קצת, נסה לחייך.
כל כולו מחויך, הייה רגוע. אצל אנטישמי קשה לדעת מתי הוא מדבר בהומור כשהוא דורש את שינוי תורת ישראל. אני גם לא בטוח שאתה צודק. כך או אחרת, להגיב הגבתי כבר למעלה ולחייך אני עושה פחות או יותר 23/7.

eקא זו או

Well-known member
כל כולו מחויך, הייה רגוע. אצל אנטישמי קשה לדעת מתי הוא מדבר בהומור כשהוא דורש את שינוי תורת ישראל. אני גם לא בטוח שאתה צודק. כך או אחרת, להגיב הגבתי כבר למעלה ולחייך אני עושה פחות או יותר 23/7.
איך אתה יודע שהוא אנטישמי?
והוא "דורש"? כולה כתב משפט, שרמת "הדרישה" שווה לסתם עוד הצעה, שמנסה למסגר את ההסטוריה של יהודים באיזה תבנית חוזרת על עצמה.
אתה לא מחייך.

evglev1

Well-known member
מנהל
והוא "דורש"? כולה כתב משפט, שרמת "הדרישה" שווה לסתם עוד הצעה, שמנסה למסגר את ההסטוריה של יהודים באיזה תבנית חוזרת על עצמה.
אתה לא מחייך.
מפוסטים אחרים אפשר לראות שהוא אנטישמי כשהוא מפיץ את הגרועות שבעלילות דם נגד מדינת ישראל כאמת טהורה ומתאר את אויבי ישראל בתור קורבנות של תוקפנות או/ו רמאות ישראלית.

eקא זו או

Well-known member
מפוסטים אחרים אפשר לראות שהוא אנטישמי כשהוא מפיץ את הגרועות שבעלילות דם נגד מדינת ישראל כאמת טהורה ומתאר את אויבי ישראל בתור קורבנות של תוקפנות או/ו רמאות ישראלית.
אז הוא אנטי ישראלי, אין זהות בין אנטישמי לאנטי ישראלי, אתה יודע. יוסף חדאד הישראלי- הערבי סובל מהתקפות גזעניות ואנטי ישראליות, נדמה לך שהוא סובל מהאנטישמיות כלפי היהודים?

Harrington

Well-known member
מנהל
קורא את דבריו כאן מעת לעת. לא קשה במיוחד לאבחנה.
אוקיי, אז ההתנסחות שלי לא מוצאת חן בעיניך. מקווה שאשרוד ואצליח בכל זאת להירדם הלילה. אעדכן.
אתה לא מחייך.
סורי, לא מתכוון להיכנס איתך לוויכוח אידיוטי ברמה של מה אני כן או לא עושה מול המחשב במקום הימצאי, מבלי שיש לך שמץ של מושג ירוק בנושא. בריאות.

Henry0

Well-known member

אוקיי, אז ההתנסחות שלי לא מוצאת חן בעיניך. מקווה שאשרוד ואצליח בכל זאת להירדם הלילה. אעדכן.

סורי, לא מתכוון להיכנס איתך לוויכוח אידיוטי ברמה של מה אני כן או לא עושה מול המחשב במקום הימצאי, מבלי שיש לך שמץ של מושג ירוק בנושא. בריאות.
Bla bla bla.jpg

Henry0

Well-known member

Bla bla bla.jpg

eקא זו או

Well-known member
יקירי - מי שקשקש על כך שהוא מחייך זה אתה, כלומר, אתה נענית מרצונך החופשי להגיב להערתי - תחייך, אז "פאסיב-אגרסיב" נורא נחמד, אבל אתה אשכרה "קפוץ תחת" כדברי המירי.
לא, אינך מסוגל לזהות אנטישמי גם אם יעמוד לידך, כי הכלים שאתה משתמש בהם מזוהמים מדעות קדומות, שטיפת מוח, העדפה סובייקטיבית של ..
אשר על כן יקירי -
חייך עד אשר
לחייך יכאבו מרוב אושר
כי הנה משיח לא בא

Harrington

Well-known member
מנהל
יקירי - מי שקשקש על כך שהוא מחייך זה אתה, כלומר, אתה נענית מרצונך החופשי להגיב להערתי - תחייך, אז "פאסיב-אגרסיב" נורא נחמד, אבל אתה אשכרה "קפוץ תחת" כדברי המירי.
אני רק יכול לומר/להשיב לך את האמת והמציאות כמות שהיא. מה אתה בוחר להאמין או להמציא מעבר לכך מדמיונך הקודח? צר לי, אבל לא מוכן לקחת על כך אחריות. זה בינך, בין אוזניך, לבין עצמך.
לא, אינך מסוגל לזהות אנטישמי
אוקיי, אז לדעתך לא. דעתי היא כאמורה לעיל. ככל שתחשוק נפשך לא רק לשלול אותה אלא גם להתייחס אליה עניינית, שלח מברק. עד אז, סלח לי שלא אבזבז זמן ואנרגיה [בכל זאת, לחייך (כמעט) נון-סטופ נוטל כוחות :)], על קריאת המשך הגיגיך בתגובה זו או בתת-שרשור זה בכלל.

בהצלחה בהתדיינות שבין אוזניך וב'קביעת' מה אני כן או לא עושה מול המחשב.

Henry0

Well-known member
Bla bla bla.jpg

eקא זו או

Well-known member
הלוואי שהיה כותב בהומור הוא חושב באמת ובתמים שהתלמוד זה ספר בדיחות.
נגיד שכן, אז מה?
מרגיש ש"פגעו" בו? במה זה שונה מפאתווה שהוציאו על מחבר "פסוקי השטן" סלמאן רושדי מטורללי האייתולות באיראן?

Henry0

Well-known member
למקרה שאינך מעודכן ספר דברים די חוזר על אירועי הספרים הראשונים. בכל מקרה התורה היא מה שהיא. היא לא תשתנה בדורנו (ולמעשה לעולם לא).
בחייך מרחן,
לא ישנו את התורה?

מזל שיש מרחנים אידיוטים,
שאומרים שלא ישנו את התורה.

מה היינו עושים בלי אותו אספסוף מטומטם, שמוכרח למרוח דברים ברורים מאליהם.

eקא זו או

Well-known member
בחייך מרחן,
לא ישנו את התורה?

מזל שיש מרחנים אידיוטים,

יש חינוך פבלובי בולט בחלק מהתגובות דכאן.
ברגע שצבעת את עצמך בצבע מסוים, או הוחלט לגביך שאתה "אנטישמי", כל תגובה אליך תהיה כמו תגובות הרבנים בימי הביניים בויכוחים עם כמרים. בוז, זלזול, פחד עמוק - כן בהחלט.
מי יודע, אולי מישהו יקרא ויחליט שבאמת יש להוסיף את בראשית גם בסוף הספר המכיל את כל חלקי התנ"ך ;-)
נדמה לי שאין אפילו תגובות קשות וחסרות חוש הומור, כמו זו שזכית בה, לכך שהברית החדשה מוספת לתנ"ך הקאנוני בארצות רבות.

Harrington

Well-known member
מנהל
בחייך מרחן,
לא ישנו את התורה?
לא, אכן לא ישנו את התורה. שום צורך פבלובי שלך לברוח לכינויי גנאי לא ישנה זאת, צר לי לאכזבך.
מזל שיש מרחנים אידיוטים,
זה היהדות אומרת. לא קשור אליך ולאחרים מסוגך.
נאלצים להסתדר בלעדי הגיגיך. היה קשה אולי, אבל כנראה שהיינו שורדים.

עוד תגובות מפגרות, או שתסתפק במריחות (כהגדרתך) המטופשות האלה עד כה?

Henry0

Well-known member
לא, אכן לא ישנו את התורה. שום צורך פבלובי שלך לברוח לכינויי גנאי לא ישנה זאת, צר לי לאכזבך.

Bla bla bla.jpg

קבצים מצורפים

• Bla bla bla.jpg
    Bla bla bla.jpg
    KB 10 · צפיות: 1

Henry0

Well-known member

Bla bla bla.jpg

למעלה