למקרה שאינך מעודכן ספר דברים די חוזר על אירועי הספרים הראשונים. בכל מקרה התורה היא מה שהיא. היא לא תשתנה בדורנו (ולמעשה לעולם לא).לדעתי צריך בסוף התורה להוסיף ספר נוסף, עוד פעם את ספר בראשית.
כי ההיסטוריה של ישראל, בסוף כל תקופה קשה, מתחילה את עצמה מבראשית.
הוא כותב בהומור - שחרר קצת, נסה לחייך.למקרה שאינך מעודכן ספר דברים די חוזר על אירועי הספרים הראשונים. בכל מקרה התורה היא מה שהיא. היא לא תשתנה בדורנו (ולמעשה לעולם לא).
כל כולו מחויך, הייה רגוע. אצל אנטישמי קשה לדעת מתי הוא מדבר בהומור כשהוא דורש את שינוי תורת ישראל. אני גם לא בטוח שאתה צודק. כך או אחרת, להגיב הגבתי כבר למעלה ולחייך אני עושה פחות או יותר 23/7.הוא כותב בהומור - שחרר קצת, נסה לחייך.
איך אתה יודע שהוא אנטישמי?כל כולו מחויך, הייה רגוע. אצל אנטישמי קשה לדעת מתי הוא מדבר בהומור כשהוא דורש את שינוי תורת ישראל. אני גם לא בטוח שאתה צודק. כך או אחרת, להגיב הגבתי כבר למעלה ולחייך אני עושה פחות או יותר 23/7.
מפוסטים אחרים אפשר לראות שהוא אנטישמי כשהוא מפיץ את הגרועות שבעלילות דם נגד מדינת ישראל כאמת טהורה ומתאר את אויבי ישראל בתור קורבנות של תוקפנות או/ו רמאות ישראלית.איך אתה יודע שהוא אנטישמי?
והוא "דורש"? כולה כתב משפט, שרמת "הדרישה" שווה לסתם עוד הצעה, שמנסה למסגר את ההסטוריה של יהודים באיזה תבנית חוזרת על עצמה.
אתה לא מחייך.
אז הוא אנטי ישראלי, אין זהות בין אנטישמי לאנטי ישראלי, אתה יודע. יוסף חדאד הישראלי- הערבי סובל מהתקפות גזעניות ואנטי ישראליות, נדמה לך שהוא סובל מהאנטישמיות כלפי היהודים?מפוסטים אחרים אפשר לראות שהוא אנטישמי כשהוא מפיץ את הגרועות שבעלילות דם נגד מדינת ישראל כאמת טהורה ומתאר את אויבי ישראל בתור קורבנות של תוקפנות או/ו רמאות ישראלית.
קורא את דבריו כאן מעת לעת. לא קשה במיוחד לאבחנה.איך אתה יודע שהוא אנטישמי?
אוקיי, אז ההתנסחות שלי לא מוצאת חן בעיניך. מקווה שאשרוד ואצליח בכל זאת להירדם הלילה. אעדכן.והוא "דורש"? כולה כתב משפט, שרמת "הדרישה" שווה לסתם עוד הצעה, שמנסה למסגר את ההסטוריה של יהודים באיזה תבנית חוזרת על עצמה.
סורי, לא מתכוון להיכנס איתך לוויכוח אידיוטי ברמה של מה אני כן או לא עושה מול המחשב במקום הימצאי, מבלי שיש לך שמץ של מושג ירוק בנושא. בריאות.אתה לא מחייך.
יקירי - מי שקשקש על כך שהוא מחייך זה אתה, כלומר, אתה נענית מרצונך החופשי להגיב להערתי - תחייך, אז "פאסיב-אגרסיב" נורא נחמד, אבל אתה אשכרה "קפוץ תחת" כדברי המירי.קורא את דבריו כאן מעת לעת. לא קשה במיוחד לאבחנה.
אני רק יכול לומר/להשיב לך את האמת והמציאות כמות שהיא. מה אתה בוחר להאמין או להמציא מעבר לכך מדמיונך הקודח? צר לי, אבל לא מוכן לקחת על כך אחריות. זה בינך, בין אוזניך, לבין עצמך.יקירי - מי שקשקש על כך שהוא מחייך זה אתה, כלומר, אתה נענית מרצונך החופשי להגיב להערתי - תחייך, אז "פאסיב-אגרסיב" נורא נחמד, אבל אתה אשכרה "קפוץ תחת" כדברי המירי.
אוקיי, אז לדעתך לא. דעתי היא כאמורה לעיל. ככל שתחשוק נפשך לא רק לשלול אותה אלא גם להתייחס אליה עניינית, שלח מברק. עד אז, סלח לי שלא אבזבז זמן ואנרגיה [בכל זאת, לחייך (כמעט) נון-סטופ נוטל כוחותלא, אינך מסוגל לזהות אנטישמי
הלוואי שהיה כותב בהומור הוא חושב באמת ובתמים שהתלמוד זה ספר בדיחות.הוא כותב בהומור - שחרר קצת, נסה לחייך.
נגיד שכן, אז מה?הלוואי שהיה כותב בהומור הוא חושב באמת ובתמים שהתלמוד זה ספר בדיחות.
בחייך מרחן,למקרה שאינך מעודכן ספר דברים די חוזר על אירועי הספרים הראשונים. בכל מקרה התורה היא מה שהיא. היא לא תשתנה בדורנו (ולמעשה לעולם לא).
יש חינוך פבלובי בולט בחלק מהתגובות דכאן.בחייך מרחן,
לא ישנו את התורה?
מזל שיש מרחנים אידיוטים,
שאומרים שלא ישנו את התורה.
מה היינו עושים בלי אותו אספסוף מטומטם, שמוכרח למרוח דברים ברורים מאליהם.
לא, אכן לא ישנו את התורה. שום צורך פבלובי שלך לברוח לכינויי גנאי לא ישנה זאת, צר לי לאכזבך.בחייך מרחן,
לא ישנו את התורה?
זה היהדות אומרת. לא קשור אליך ולאחרים מסוגך.מזל שיש מרחנים אידיוטים,
שאומרים שלא ישנו את התורה.
נאלצים להסתדר בלעדי הגיגיך. היה קשה אולי, אבל כנראה שהיינו שורדים.מה היינו עושים בלי אותו אספסוף מטומטם, שמוכרח למרוח דברים ברורים מאליהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.