Sun of Nations
Well-known member
אין לי אותם. זה חברים מפעם.אפתיע אותך בתגובתי, שאני מרוצה שיש לך אותם, אתה במצבך צריך לקבל כל אחד שרוצה את חברתך.
אין לי אותם. זה חברים מפעם.אפתיע אותך בתגובתי, שאני מרוצה שיש לך אותם, אתה במצבך צריך לקבל כל אחד שרוצה את חברתך.
חבל, תנסה לחדש את הקשר.אין לי אותם. זה חברים מפעם.
יש חברים אחרים במקוםחבל, תנסה לחדש את הקשר.
"חברים" וירטואליים לא נחשב כחברים.יש חברים אחרים במקום![]()
יש גם חברים בעולם האמיתי"חברים" וירטואליים לא נחשב כחברים.
כולי תקווה, שלפחות בזה, אתה לא משקריש גם חברים בעולם האמיתי![]()
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם אך סתם להשכלה כללית, לא כל מי שיש לו עמדה בענין מסוים, למשל נגד גילויי הומוסקסואליות במרחב הציבורי, עמדתו זו נובעת מפוביה מיוחדת. אמנם מנהג 'הקהילה' הוא להציג זאת כך, לעולם, מתוך נסיון להנדס תודעה וליצור אווירה. נוח להם להציג זאת כאילו כל מי שר"ל מחזיק בעמדה שונה משלהם הוא בעצם הומוסקסואל בארון, או כזה שמפחד שילדיו יהיו וכיו"ב. בשיטה זו הם מקווים להקטין את משקל ההתנגדות ולקעקע את קיומה של השקפת עולם שונה משלהם (כנהוג באופן כללי בשמאל).הרקע שלך כהומופוב ואסלאמופוב ידוע, אז אמרתי לעצמי שנזעזע אותך קצת![]()
בשביל הערבים המוסלמים השמלאנים הם פרייארים שימושיים.בארץ שמאלנים וערבים עובדים ביחד אבל מדובר בשני הפכים בתפיסת עולם. שום מוסלמי לא יתן לבת שלו לאישה שלו שום חופש. בקלפי במגזר הערבי יש מלחמת חמולות כי הם לא מכירים בכללי הדמוקרטיה. לבדואים יש פוליגמיה
סתם להשכלה כללית, גם ימנים וערבים. לפעמים אפילו ימנים ושמאלנים.בארץ שמאלנים וערבים עובדים ביחד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.