להומואים המלקקים את עכוזם של המוסלמים

רוב הזמן נח

Well-known member
ז"א שהכליאה לא הייתה מוצלחת.

הבן אדם ריצה את העונש מה אתה רוצה שיעשו בדיוק?

איזה אחריות,מפגר שכמוך.
הכלא במקרים כאלה זה לא כלי להעניש את הפושע. זה כלי בשביל להרחיק אותו מהחברה על מנת שלא יפגע בה.

ואם יודעים שהאיש נשאר מסוכן היה צריך לעשות עם זה משהו.

הכלא במקרים כאלה זה לא כלי להעניש את הפושע. זה כלי בשביל להרחיק אותו מהחברה על מנת שלא יפגע בה.

ואם יודעים שהאיש נשאר מסוכן היה צריך לעשות עם זה משהו.
גבר, הרבה מהפושעים חוזרים לפשוע.

למה אתה חושב שבמקרה של פשע אידאולוגי/דתי זה לא דומה?

אין תוכנית מיוחדת לפשעים על רקע "הומואי" ;)

רוב הזמן נח

Well-known member
מה אתה הפנמת מהרצח של בנקי על ידי חרד יהודי?

אתה זוכר מה היה עם אותו חרדי לפני הרצח הזה? כי זמן מה לפני זה, היה עוד מקרה שהוא היה אחראי לו שנגמר לא טוב. ככה שיש לו הסטוריה של מסוכנות ויש גורמים במערכת המשפט/ פסיכיאטרית שמאוד אחראים למה שקרה בפעם השניה. ולא נראה לי שבדקו והעמידו לדין את הגורמים האלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אמילי דמארי כשהתראיינה לראיון מיוחד כשורדת שבי סיפרה שכשהייתה בשבי בחמאס היא הבינה שיהיה לה יותר סיכוי לשרוד אם תודה שהיא שירתה במג"ב מאשר אם תודה שהיא לסבית. והיא סיפרה איך שניסתה לגשש והופתעה באיזה קלות ומהירות הם מוכנים לרצוח אחים אם הם הומואים.

פולגאר

Well-known member
גם אמילי דמארי כשהתראיינה לראיון מיוחד כשורדת שבי סיפרה שכשהייתה בשבי בחמאס היא הבינה שיהיה לה יותר סיכוי לשרוד אם תודה שהיא שירתה במג"ב מאשר אם תודה שהיא לסבית. והיא סיפרה איך שניסתה לגשש והופתעה באיזה קלות ומהירות הם מוכנים לרצוח אחים אם הם הומואים.
|כן| בהחלט, ניצלה בזכות חוכמתה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לפחות, הם לא ירצחו אותם. אתה מבין את ההבדל בין הדתות? |אקדמאי|
בארץ הם מסתובבים חופשי, האם אצלם יכלו להסתובב באותה צורה? |תוהה|
בוודאי. זאת סתם השמצה גזענית לטעון אחרת. גם אצל הערבים ו/או הפלסטינים אם תרצה, הומוסקסואלים יכולים "להסתובב חופשי" בזמן שהם בדרך למטה מגג הבנין הגבוה שנמצא בסביבה. אין כל דרישה שיתעופפו דווקא 'ישר', בלי להסתובב תוך כדי הנפילה.

evglev1

Well-known member
מנהל
בארץ שמאלנים וערבים עובדים ביחד אבל מדובר בשני הפכים בתפיסת עולם. שום מוסלמי לא יתן לבת שלו לאישה שלו שום חופש. בקלפי במגזר הערבי יש מלחמת חמולות כי הם לא מכירים בכללי הדמוקרטיה. לבדואים יש פוליגמיה
בשביל הערבים המוסלמים השמלאנים הם פרייארים שימושיים.
...ומה בנוגע להומואים יהודיים המלקקים עכוזם של יהודים?
הרי לטענתכם יש רק אחד כזה בכל מדינת ישראל.

eקא זו או

Well-known member
אז מה אתה אומר על בוי ג'ורג'? נדמה לך שהוא לא מחבב ליקוק ישבני צעירים ימתיכוניים, ערביים?
אצטרף לדיון ברשותכם לתת נושא הזה

עמדתו כלפי ישראל​

ב2026 הוציא את השיר "We Will Dance Again" כתגובה למלחמת חרבות ברזל ובפרט לטבח בפסטיבל המוזיקה "נובה". המסר של השיר הוא תמיכה בישראל והדיפת הביקורת, ותקווה לעתיד "האמינו לי, עוד נרקוד שוב ולא תהיה עוד מלחמה. אבל אם אתם מבולבלים, אני עומד לצד היהודים. אני לא מרגיש אמיץ, אני רק צריך להתנהג כמו בן אדם".

בעקבות הביקורת על השיר הוא נפרד ממנהל הלייבל שסירב להפיץ את השיר[4] ופרש מתפקיד מתוכנן במחזמר[5].

eקא זו או

Well-known member
אצטרף לדיון ברשותכם לתת נושא הזה

עמדתו כלפי ישראל​

ב2026 הוציא את השיר "We Will Dance Again" כתגובה למלחמת חרבות ברזל ובפרט לטבח בפסטיבל המוזיקה "נובה". המסר של השיר הוא תמיכה בישראל והדיפת הביקורת, ותקווה לעתיד "האמינו לי, עוד נרקוד שוב ולא תהיה עוד מלחמה. אבל אם אתם מבולבלים, אני עומד לצד היהודים. אני לא מרגיש אמיץ, אני רק צריך להתנהג כמו בן אדם".

בעקבות הביקורת על השיר הוא נפרד ממנהל הלייבל שסירב להפיץ את השיר[4] ופרש מתפקיד מתוכנן במחזמר[5].
אז בסוף כנראה התנועה ה-להט"בקית היא שתריץ את ביביהו חזרה לשלטון.
מעניין מה יהיה לדוסאת המטורפים, למשיחי השקר למטורללי הגבעות הסובלים מחוסר במין לומר על כך.

Sun of Nations

Well-known member

להומואים המלקקים את עכוזם של המוסלמים​

האם תפנימו מאירוע זה או שתצטרכו עוד? |תוהה|
כשהייתי בן 14, החבר הכי טוב שלי היה הומו.

וכשהייתי בן 23, החבר הכי טוב שלי היה מוסלמי.

זה לא בהכרח קשור יותר מידי לדברים העיקריים והמהותיים שבעצם באת להגיד פה, אבל הרקע שלך כהומופוב ואסלאמופוב ידוע, אז אמרתי לעצמי שנזעזע אותך קצת ;)

פולגאר

Well-known member
כשהייתי בן 14, החבר הכי טוב שלי היה הומו.

וכשהייתי בן 23, החבר הכי טוב שלי היה מוסלמי.

זה לא בהכרח קשור יותר מידי לדברים העיקריים והמהותיים שבעצם באת להגיד פה, אבל הרקע שלך כהומופוב ואסלאמופוב ידוע, אז אמרתי לעצמי שנזעזע אותך קצת ;)
אפתיע אותך בתגובתי, שאני מרוצה שיש לך אותם, אתה במצבך צריך לקבל כל אחד שרוצה את חברתך.

למעלה