לד`ק אלוני היקרה. הביצים שלי לא שוות בגובה.זה בעיה שצריכה טיפול??פליז תעני זה מטריד אותי נורא.
מ מוטלה הצהוב New member 13/6/06 #1 לד`ק אלוני היקרה. הביצים שלי לא שוות בגובה.זה בעיה שצריכה טיפול??פליז תעני זה מטריד אותי נורא.
ש ש ל ו מ ל ו ם New member 13/6/06 #4 קיצוני????? לא יודע למה כוונתך בקיצוני אבל זה לא שהביצה הגבוה נרטבת שעה אחריי הנמוכה כשאני נכנס לבריכה. שלומלום
קיצוני????? לא יודע למה כוונתך בקיצוני אבל זה לא שהביצה הגבוה נרטבת שעה אחריי הנמוכה כשאני נכנס לבריכה. שלומלום
O omri120 New member 14/6/06 #6 פפפפפפפפפפפפפחחחחחח..שלומלום!! אתה קורע אותי כל פעם מהציניות בתשובות שלך. פפפפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקק
פפפפפפפפפפפפפחחחחחח..שלומלום!! אתה קורע אותי כל פעם מהציניות בתשובות שלך. פפפפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקק
מ מתייעץ ולומד New member 14/6/06 #8 איך מודדים? מלמטה או מלמעלה? דרך אגב, בדרך כלל זה שוה לאוזניים אם הם מתחילות באותו הגובה
ד דר רונית אלוני New member 14/6/06 #7 זה המצב הנורמאלי אצל כל הגברים ואין לך מה לדאוג. אולי אצלך זה מעט יותר מודגש אבל זה לא משנה את העובדה. אם יהיה שינוי בגודל של האחת לעומת השניה אז תתחיל לדאוג בינתיים אין סיבה.
זה המצב הנורמאלי אצל כל הגברים ואין לך מה לדאוג. אולי אצלך זה מעט יותר מודגש אבל זה לא משנה את העובדה. אם יהיה שינוי בגודל של האחת לעומת השניה אז תתחיל לדאוג בינתיים אין סיבה.