לדבר הכי יפה שקרה לי בחיים...

my sheep

New member
לדבר הכי יפה שקרה לי בחיים...

אהבתי אותך מאד! רציתי להעניק לך ככל שאוכל! הפסקתי עם הפיצות והטוסטים, התחלתי לאכול יותר בריא, הקפה והקולה הוצאו מהלקסיקון, במקומם הגיעו המים והחלב... הקוטג' נכנס לתפריט, יחד עם השקדים והאגוזים... תוספי תזונה, שינה, עבודה פחות מאמצת... הריצפה מטונפת, מלאה אבק וכתמים, במקרר תמיד יש מה לאכול, שני בקבוקי מים כדי שתמיד אחד יהיה לידי... חשבתי... חשבתי שתתאפק עוד קצת, שתתן לי להנות ממך 9 חודשים... חשבתי שאוכל להעניק לך חיים... חשבתי... אבל אתה החלטת אחרת! פחות מחדשיים נתת לי בשביל להנות ממך, בשביל לסבול בגללך, וכמו שהגעת כך הלכת... בלי להתכונן... בלי להודיע... השארת אותנו לבד... יחד... עצובים... שיפ. כבר לא שלך...

פיה שלו

New member
אני יודעת מה את עוברת..

ואני מצטערת כ"כ בשבילך.. ומקווה שתכנסי לזה שוב.. נכון זה לא יחליף את זה שהלך שום דבר גם לא ינחם אבל רק שתדעי שאנחנו כאן

my sheep

New member
תודה, בנות...

מנסה בינתיים לאסוף את עצמי מהשברים... לאחות אותם בלי להחתך... להמשיך בחיים שהיו לי לפני כן... לשכוח... ולקוות...

ה מוזה

New member
יקירתי

כ"כ כואב לקרוא אותך מקווה שהזמן יעניק לך השלמה לשכוח לא תשכחי . מצאי נחמה בדבר היפה שיש לך באהבה שלכם שהצמיחה נבט לעת כה קצרה והיא תצמיח שוב נבטי אהבה וכל זאת , אחרי שתבכי,אחרי שתכאבי את כל הדמעות כולן מחבקת,כואבת את העצב העמוק שבך על חיים שלא פרחו ~
~ ~

dolfin21

New member
הייתי חייבת להגיב.

אני יודעת ממקום מאד אישי כמה כואב וקשה זה. לאמא שלי היו 4 הפלות עד שאחותי נולדה. והנה אחרי 10 שנים ו4 הפלות היא נכנסה להריון שהעניק לנו את המתנה הקסומה מכל.אין לי מילים עמוקות מדי על הבוקר, אני רק רוצה לחזק אותך, להגיד לך שלאט לאט כל השברים יתאחו ואת תצפי שוב, שוב לדבר היקר מכל. ואז יגיע הנסיך ואני בטוחה שלא יהיה אושר שישתווה לשלך.ועד אז, היי חזקה, העזרי בבן זוגך ובבני משפחתך על מנת לצבור כוחות.ואנחנו נחכה פה בשקט למכתב שיגיע לנסיך שלך.

למעלה