לגולשי הפורום היקרים

ד קובי

New member
לגולשי הפורום היקרים../images/Emo51.gif

איני יודע מי כתב להנהלת הפורומים של תפוז אך קיבלתי מהם הודעה כי הגולשים בפורום מרוצים ונהנים וקיבלתי מילים חמות על התנהלות הפורום. אז תודה רבה לכולכם על האמון והכי חשוב שהפורום שלנו הוא בשבילנו כמו בית שני. תודה לכולכם אוהב אתכם אנשים נפלאים.

רשמו עלייך רק דברים טובים

ואת האמת אנשים פה בפורום מאוד מעריכים את מה שאתה עושה בשבילנו גם מעבר לתחומי הפורום. אני לא יודעת לגבי אחרים אבל בשבילי אתה הגדול מכולם וכל מילה שנאמרה להנהלת הפרורמים נכונה.

ד קובי

New member
תודה הכי מתוקונ../images/Emo24.gifת

תודה על הפרגון נשמה זה כייף לשמוע

ד קובי

New member
הנה מסר ממנהלת האשכול שלנו בתפוז

מנהלת האשכול היא זו שהפורום שלנו באחריותה ולהלן הודעתה

kamakn

New member
מגיעה לך כל מילה שנאמרה ../images/Emo106.gif

מזל שיש אנשים שיודעים לפרגן כשצריך!!!! כל הכבוד המשך כך!

../images/Emo24.gif ללא מילים ../images/Emo140.gif

מגיע לך איש יקר ונפלא שכמותך שתבוא פה נראה אותה את המנהלת שלך ונראה לה איך אתה תמיד תומך עוזר מרגיע מפרגן ושהוספת חיים לפורום ושתמיד תמיד נמצא כאן בכל שעה שאני אנו זקוקים לך כן תקרא לה שתבוא פה ושתראה מה כאן כותבים עליך ואיך כולנו כאן רוצים אותך ואיך כאן כולנו אוהבים אותך ואיך כאן כולנו מפרגנים לך ואיך אתה הוא כל יכול ואיך כאן מעריכים את עבודתך ללא לאות ואת הכל אתה כותב באהבה קובי אנו מכירים זמן קצת מאוד אך האמן לי אני מרגישה שאנו מכירים מילדות ובכלל הפורום הזה תרם ותורם לי ונותן לי המון אתה בטח זוכר את צעדי הראשונים בפורום לא ידעתי מי נגד מי אבל מהר מאוד למדתי להכיר את החברים אומנם רק על פי שם או ניק והיום אני מרגישה אחת מכולם קובי יש לך עדת מעריצים ובעיקר מעריצות קובי אתה מה שנקרא האחד והיחיד והאמן לי אתמול הפגנת כושר מנהיגות וסובלנות וסבלנות כלפי כל הסובבים אותך חזק ואמץ איש יקר

אילנה42

New member
../images/Emo24.gif אני לא מאלה שכתבו להנהלת

הפורומים אבל שאני כן מסכימה איתם במיליון האחוזים זה בטוחחחחחחחחחחח!!! כל הכבוד ומגיע לך מכל ה
. יישר כח וכולנו יודעים שאתה כאן בישביל כל אחד ואחת.

peali

New member
כל מילה שנאמרה -בסלע!!!

מצדיעה לך ולרועי .אין כמוכם.פילי

ינשופית

New member
קוביל'ה יקירי,,,,,

מסכימה עם כל מילה ויותר, אכן אתה נותן את כל כולך לפורום ועל כך תודתי והערכתי, אתה חבר טוב, ואדם יקר, ישר כוח דארלינג, אוהבת אותך.

מינלי

New member
בהחלט בית שני... וחברים נהדרים...

תומכים מייעצים ועוזרים. ולך קובי, רוב ברכות, בהחלט מגיע לך הפרגון. אתה עוזר מכל הלב. אוהבת את כולם.

SNORKA04

New member
אני בטח לא מחדשת דבר...(קובי)

קובי -- אני מעריכה את עצם היותך מנהל הפורום אדם, איש, ואחלה חבר באמת שאתה ראוי לשבח על זאת ... אני לא רשמתי את התודות לתפוז אבל אני אכן מעריכה את כל העבודה שאתה עושה כאן בפורום. באמת כיף להיכנס ולהתיעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני בנושא אתה ורוייקו וכל השאר שעברו הרבה יותר ממני (הכוונה לזמן). אני מאחלת לך שתמיד יהיה רק טוב --ותמשיך במה שאתה עושה בצורה היפה והטובה כמו שהיא עכשיו. תמשיך ככה אורלן ב"ש

למעלה