לגבי wurmtail

BabyBoy1

New member
לגבי wurmtail

ציטוט מהספר השלישי: Pettigrew owes his life to you. You have sent Voldemort a deputy who is in your debt.... When one wizard saves another wizard's life, it creates a certain bond between them... and I'm much mistaken if Voldemort wants his servant in the debt of Harry Potter." "I don't want a connection with Pettigrew!" said Harry. "He betrayed my parents!" "This is magic at its deepest, its most impenetrable, Harry. But trust me... the time may come when you will be very glad you saved Pettigrew's life." הדבר הראשון שדמבלדור אמר לא נכון. (הוא הטיל ספק בכך שוולדמורט ירצה את העזרה של פיטר מכיוון שהוא חייב את חייו להארי) השאלה היא, האם הדבר השני שדמבלדור אמר נכון? האם לדעתכם יום יבוא והארי ישמח שהוא השאיר את פיטר בחיים? איך זה יקרה?

הו!~ ../images/Emo140.gif ברוך שובך לפורום!~../images/Emo45.gif

נחמד לראות אותך שוב פה, שלום.
אממ, לדעתי... [ואת זה רולינג פחות או יותר גילתה לנו] הדמות ש'תחזור בתשובה' היא פיטר פטיגרו, כי הארי הציל את חייו - והספר השביעי הוא ההזדמנות האחרונה של פיטר להחזיר להארי את הטובה הזאת. לדעתי, כן... המשפט השני של דמבלדור יהיה נכון בספר השביעי, למרות שאני כבר לא תופס מדמבלדור אדם בעל שיקולים נכונים, אחרי ה'טעות של אדם זקן' שלו.

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifרולניג אמרה בראיון למוגלנט

שהארי יגבה את חוב החיים שלו מפטיגרו.. איך, מתי ולמה? אין לי מושג.

the ror

New member
אני חושב שאם תקרא את החלק הראשון

כמבט חיצוני על מה ש"טוב" בשביל וולדמורט או לא אז זה יכול להיות נכון שוולדמורט לא ירצה משרת שכזה-אם וולדמורט לא יודע מזה ולכן הסכים לסלוח לזנב תולע זה לא אומר שדבריו של דמבלדור לא נכונים ושבעתיד וולדמורט לא יתחרט על מעשיו... זה אחד בקטעים שברור שרולינג נותנת לנו רמז ברור על מה יקרא בהמשך כך שאנ ממש בטוח שזה עוד יתגלה כרלוונטי מאוד לעלילה בשביעי... מה שאומר לשאלתך, שכן, אני חושב שדבריו יתגלו כנכונים. באילו נסיבות אין לי מושג אפשר רק לנחש(ואין לי ניחושים שיכולים להסתמך על דברים קודמים אז אאלץ לחכות לספר או לניחושים של אחרים שיראו בעיני כהגיוניים).

למעלה