לגבי התקן של פג פרמט??

avishagk

New member
לגבי התקן של פג פרמט??

מישהי יודעת יותר פרטים? אני מאוד התרשמתי מהעגלה. בניגוד לפג וונציה היא לא מסורבלת וכבדה, עדין של פג, עם כל היתרונות. מצב השכיבה או הקשיחות של גב העגלה היה נראה ללי הרבה יותר טוב לדוגמא מהמדריד של ד"ר בייבי, שנראתה לי די רעועה מפבנים. באתר של מכון התקנים מפורסמת ההודעה: "מכון התקנים הישראלי מודיע שעגלת ילדים מדגם פרמט מתוצרת מפעל פג באיטליה, ומיובאת לארץ על ידי חברת גולדי הון, מתאימה לשימוש אך ורק כעגלת טיולון. בעגלה זו קיים גם מצב שכיבה שעדין לא הוכחה התאמתו לתקן. עם קבלת אישור התאמת העגלה לתקן גם למצב השכיבה, תפורסם הודעה ע"י היבואן." מישהי יודעת אם העגלה בתהליך של קבלת תקן למצב שכיבה? כי ממה שאני מבינה מההודעה הזאת, עוד לא בדקו את תקינותה ולא שהיא לא תקנית..

keri77

New member
גם אנחנו התלהבנו מהעגלה, אבל כפי

שזה נראה - אין לה תקן!

avishagk

New member
זה נורא מוזר!

כתבתי למכון התקנים ותשובתם היתה: "בשלב זה אין לה אישור לשיווק כעגלת שכיבה. העגלה יכולה להמכר אך ורק כעגלת טיולון. המידות של העגלה והמבנה שלה אינם מתאימים לדרישות התקן הישראלי" אני יודעת שזאת עגלה חדשה בשוק ואני לא רוצה לוותר עליה, עד שהחלטתי כבר מה אני רוצה, אם בעוד כמה חודשים פתאום יהיה לה תקן.. לא נראה לי שהיתה בעיה במצב שכיבה. ראיתי עגלות שבמצב שכיבה הגב שלהם היה ממש ללא תמיכה והם עברו תקן לכן זה מפליא אותי ואני תוהה אם זה לא תהליך בירוקרטי בלבד.

keri77

New member
הכל בסופו של דבר עניין בירוקרטי.

ברב קט הסבירו לי ששמים מעין מזרון של 180 מעלות ואז זה בריא ! לי באופן אישי העגלה נראית אחלה ואני רואה אותה המון ברחוב....עדיין לא החלטת יאם אני קונה אותה אבל אני יכולה להגיד לך שאני מתלבטת מאוד מאוד בינה לבין הבוגבו!

avishagk

New member
מישהי אולי קנתה את העגלה?

וכבר משתמשת בה ויכולה ליעץ??

למעלה