לגבי הקדם השנה לפי הרשימה...

לגבי הקדם השנה לפי הרשימה...

נכון לרגע כתיבת שורות אלו הנה הדירוג שלי לאומנים שפירסמו עד עכשיו: 1. מאיה 2. אדי בטלר 3. גיא הררי 4. סטלוס ואורן חן 5.ציפי משהיד 6.מיכאל קירקילן 7.רמה מסינגר 8.אביבה אבידן ומאיה 9. גיים בוייז 10.דימונדז 11.שרי,שושן,פוקס 12.שלמה גרוניך

NUSH23

New member
איך אפשר לדרג

עדיין לא שמענו את השיר עדיין לא ראינו הופעה

אני מכיר את הקונספט של כל אומן...

ויכל להגיד לך נכון להיום בלי לשמוע או לראות... כשארעה או אשמע זה לא יהיה שוה אולי תנודות קטנות לכאן או לכאן.... במקרה שלפנינו עם רשימה כזאת אפשר...

כמו שהסברתי...

אני לא רואה את אביבה אבידן שרה רוק או פופ דאנס מפוצץ... וגם את סטלוס ואורן חן שרים רוק כבר... וכך הלאה ... כל אומן גיבש לו קונספט וסגנון והוא לא יכל לשיר שירים המנוגדים לקונספט וליכולות הקוליות שלו.... כך שבהחלט אפשר לדעת למה לצפות מכל מבצע במקרה שלפנינו....

natifff

New member
איך בדיוק אתה יודע מה הקונספט של

רמה מסינגר אם היא מעולם לא הוציאה שיר משל עצמה?

לפי המטען האומנותי שלה...

היא מתאימה יותר לחלק האומנותי בתחרות ויכולה להציג שם יכולות אומנותיות מעולות וזה עדיף לה מיקצועית מאשר להיות במסגרת התחרותית... אני מאוד מעריך אותה מיקצועית בתחום האומנותי שלה וחבל ששהיא סתם תהיה עוד משתתפת זניחה בתחרות הזו .....

natifff

New member
אני מסכים איתך לגבי זה שהסיכויים

שלה לא הכי גבוהים.. אבל היא מביאה איתה איכות קולית נדירה.. שאני שמח לראות מתחרה בקדם. זה עושה לו רק טוב.

השאלה מה זה יתן לה לקרירה שלה ??

לדעתי זה רק יגרע.... בחלק האומנותי היא באמת יכולה להראות יכולות מצוינות....

natifff

New member
לפעמים צריך לעשות דברים לא רק

מההיבט המקצועי. לפעמים אתה הולך לכאלה דברים מצד צורך או רצון לריגוש והרפתקה, ששווה לעבור גם אם בסוף אתה לא זוכה. ואני בטוח שרמה תעשה את זה בכבוד, ואולי תפתיע.

שיהיה בהצלחה לכולם...../images/Emo41.gif

קראתי באיזה מקום שהיא לא אישרה את השתתפותה סופית אולי היא יודעת מה היא עושה לאור מה שטענתי....

למעלה