לגבי הספר של חנה קורן..

ליטן א

New member
לגבי הספר של חנה קורן..

24 שעות בדיוק לקחו לי לסיים לקרוא אותו..
ואפילו עשיתי חצי-ניתוח לחבר שלי, שישב לידי בשולחן... הסתכלתי על הקטעים הדרושים בספר (אני עדיין לא ברמה של שינון, עדיין בקטע של הצצה בספר) ופשוט ציחקקתי בשקט, כי זה בדיוק הוא.. ואפילו הייתה לו עי"ן כמו שאנחנו מרבים לדבר עליה..
למה חצי-ניתוח? כי לקחתי דף שהוא עשה ממזמן, וזה על דף שורות ועם קישקושים/ציורים שלו..
למרות שקראתי את כל הספר שלה, בערך מהחלק של סוגי האותיות (קמורות, קעורות, חוטיות או זויתיות) עד הסוף.. די איבדתי אותה.. מישהו יכול להסביר לי את זה קצת יותר ב"עברית"?

אתה לא מתאר לעצמך מה עשית לי...../images/Emo65.gif

לאחר שקראתי את מה שכתבת על הספר של חנה קורן הלכתי וקניתי את שני הספרים שלה ופשוט בלעתי אותם באותו היום. עכשיו ברור לי לאני לא יכולה לנתח כתבי יד של אנשים מהספרים אבל גם ברור לי שזה מה שאני רוצה ללמוד. תוך כדי הקריאה התחלתי להבין את עצמי הרבה יותר טוב וגם לסלוח לעצמי על כל מיני תכונות בלא אהבתי אצלי... ליטן - הענקת לי חויה שמזמן לא חוותי כמותה ואני רוצה להודות לך מקרב
וכשאהיה גרפולוגית מוסמכת - החלטתי להתחיל את הלימודים שלי בנושא בשנה הבאה יחד עם לימודי פסיכולוגיה - אני מבטיחה לך לנתח את כתב היד שלך --- כל שנה ---- שתראה איך אני מתקדמת... ושוב תודה לך ותמשיך להמליץ בתבונה כפי שעשית הפעם.

עטרה ב ט

New member
תפוזינה מתוקה, אני מזהירה אותך

שאם עוד פעם את עושה פרסומת סמויה כגון זו, את נמחקת וגם נחסמת. נמאס לי מהשקרים האלו.

astral tal

New member
עטרה עטרה.....צ´יל דאון אה ליטל ביט

אני לא חושב שהיא באמת התכוונה לעשות פרסומת סמוייה (אלא אם כן את יודעת משהו שאנחנו לא) לפי מה שהיא כתבה אני מרגיש שמניעה טהורים לגמרי אנ´לא חושב שצריך להתנפל עלייה ככה היא - קוראת הודעה של ליטן, מקבלת השראה ממה שאותה הודעה הובילה אותה לעשות, - לתומה כותבת הודעה המשקפת את שמחתה העצומה למכביר שכל כך הרנינה והעליצה אותה בהרגשה של עילוי מדהים שכמותו לא חוותה מעולם וכל זאת בגלל הגרפולוגייה וכך את באה ותוקפת אותה בהנחות חסרות בסיס ?? במקום להניח איי אילו השערות שכאלו - יכולת פשוט להסביר לה שזה יכול להיחשב כפרסומת סמוייה....ואני בטוח שהיא הייתה מבינה ולהווה הייתה כותבת הודעות מסוג כזה באופן מתאים... נ.ב אל תהרגי אותי לא לחסום אותי מהפורום....אני מתחנן

עטרה ב ט

New member
לחסום? אותך ? גם אם תתחנן חזק

אין לך סיכוי ! הגזמת לגמרי ! אבל ביקשתי התייחסויות רק במייל
ואתה כמובן יכול גם לטלפן
.

הבושה מתה.

איך את מרשה לעצמך לפרסם את את עצמך וכשמישהו רק מזכיר את חנה קורן - את משתוללת ומאבדת עשתונות.אני לקוח של אבא שלך ועובד איתו שנים רבות ולא חשבתי שגרפולוגיה עוברת בירושה - אבל חשבתי שדרך ארץ כן ... קחי את עצמך בידים - עצה ידידותית.

עטרה ב ט

New member
אם היית פונה אלי במייל ובנימוס

היית זוכה לתשובה מפורטת ועניינית. אבל התגובה שלך כאן לא תיענה, כי לא בכדי ביקשתי תגובות במייל. היתה לי סיבה ואפילו טובה.

אריק!

New member
שמתי לב לדבר מענין:

ככל שהשם יצירתי יותר המסר שמאחוריו ארסי יותר וגם רותם ´בשם הענין´ בני משפחה מדרגה ראשונה. "פלטינה סימפטית" תכתוב זאת כך: מעשה נבלה כזו לא ראיתי מזמן, אפילו סבך ז"ל היה מתהפך בקברו לו היה קורא את מה שכתבת. "זהבית מתוקה" תכתוב זאת כך: את חתיכת בת... צרחנית שרק שומעת את השם של .. נדלקים לך הפיוזים ואת מתחילה להשפיל. " חלת דבש של יום ו´" תכתוב זאת כך: אתם משפחה של כלבים בזויים ואין פלא שגם את יצאת זבל שכזה, כמו אחותך וגיסתך. אריק.

astral tal

New member
נקרעתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

astral tal

New member
דרך אגב ../images/Emo32.gif

ממש בלי שום קשר - פשוט רציתי לנצל את כך שזה שירשור ומיכיוון שיש פה אנשים חכמים בעלי ידע ולא ידעתי אל איזה מקום אחר לפנות: יש למישהו מושג מה המשמעות של שלושת הקופים ששמים את הידיים על האוזניים, על העיניים ועל הפה ? זה מאוד חשוב לי

עטרה ב ט

New member
לא ראיתי לא ידעתי לא שמעתי

זה הסימן של "אין לי מושג מה קורה פה ואני גם לא רוצה להיות מעורב ולדעת".

עטרה ב ט

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שמש כחולה וכל האחרים ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

להנהלת תפוז יש אפשרות לבדוק אם שני שמות שונים של משתמשים באים מאותו המחשב. במקרה הזה, הכל כל כך שקוף שלא בטוח שיש צורך
, אבל כדאי לקחת את זה בחשבון כשמשאירים הודעות מגמתיות, שקריות ומכפישות. אגב, בלי קשר לשם המשתמש אפשר גם לחסום מחשב מסוים מכל תפוז באופן גורף. לא היתי רוצה להגיע למקום הזה.
הדברים כמובן נכתבים בהוראת הנהלת הפורומים בתפוז.

למעלה