לגבי המסחר בבנק לאומי

מצב
הנושא נעול.

moransuli

New member
לגבי המסחר בבנק לאומי

לגבי המסחר בבנק לאומי
מישהו יודע למה צריך ללחוץ על נתוני זמן אמת גם במנייה ולא רק במדד (מה שלא היה קודם)

polop2

New member
אפרופו לאומי....

לגבי המסחר בבנק לאומי
מישהו יודע למה צריך ללחוץ על נתוני זמן אמת גם במנייה ולא רק במדד (מה שלא היה קודם)
אפרופו לאומי....
מה עמלת הקניה/מכירה שגובים ממך שם?

biz man

New member
איזה ביטחונות ../images/Emo6.gif

ולא צריך ביטחונות?
איזה ביטחונות

יקחו אותך גם עם 10K.

biz man

New member
בית השקעות

היום נשברתי האתר חרא ומסורבל
יש לך עצה?
בית השקעות
אתה תקבל שם עמלה של 0.12% בלי יותר מדי דיבורים ובלי כל העמלות מסביב. רק עמלת קניה ומכירה. מה שאתה משלם עכשיו זה פי 3 ממה שאני משלם ולא בטוח שהנפח מסחר שלי גדול משלך.. ראיתי גם כאלה שקיבלו עמלה של 0.08%. אבל 0.35%? על זה אין מה לדבר בכלל.. עם כזאת עמלה הייתי משלם כל חודש מעל 5000 שקל רק עמלות (בלי כל העמלות מסביב שהבנק יגנוב ללא כל סיבה הגיונית).

moransuli

New member
אני סוחר ב 100K

בית השקעות
אתה תקבל שם עמלה של 0.12% בלי יותר מדי דיבורים ובלי כל העמלות מסביב. רק עמלת קניה ומכירה. מה שאתה משלם עכשיו זה פי 3 ממה שאני משלם ולא בטוח שהנפח מסחר שלי גדול משלך.. ראיתי גם כאלה שקיבלו עמלה של 0.08%. אבל 0.35%? על זה אין מה לדבר בכלל.. עם כזאת עמלה הייתי משלם כל חודש מעל 5000 שקל רק עמלות (בלי כל העמלות מסביב שהבנק יגנוב ללא כל סיבה הגיונית).
אני סוחר ב 100K
כל חודש והמנאייק עושקים.

polop2

New member
אין עדיפות לבנקים במסחר ?

תנו מערכת מסחר עם עלויות נמוכות
לא חושבים שיותר בטוח לסחור בבורסה דרך בנק עם כל העמלות שהם שוחטים בשביל השקט הנפשי שאתה עובד מול בנק ולא דרך איזו חברת השקעות קטנה שהיום היא פה ומחר.....מי יודע ?

moransuli

New member
למה קטנה

לא חושבים שיותר בטוח לסחור בבורסה דרך בנק עם כל העמלות שהם שוחטים בשביל השקט הנפשי שאתה עובד מול בנק ולא דרך איזו חברת השקעות קטנה שהיום היא פה ומחר.....מי יודע ?
למה קטנה

יהושע 50

New member
אין עדיפות

אין עדיפות
אתה לא מתקשר עם איזה סתם גוף קיקיוני אלא עם חבר בורסה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה