לגבי דיסק הRecovery של Windows XP

דור1279511

New member
לגבי דיסק הRecovery של Windows XP

לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש בK.S.P, וקניתי אצלהם גם Windows XP, ביחד עם המחשב. הם התקינו את הWindows בחנות, ונתנו לי דיסק שכתוב עליו "Product Recovery CD-ROM". אז אני מעוניין לדעת האם אני יכול לפרמט את המחשב שלי ולהתקין את Windows מחדש ע"י שימוש בדיסק הזה? ואם אני צריך את הדיסק המקורי, מה אני יכול לעשות? תודה רבה, דור.

Nadia02

New member
אהא

על מנת לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה אתה צריך את הדיסק של WINDOWS XP המקורי כי שם באמצע ההתקנה באיזו שהוא שלב יש לרשום את המספר הארוך עם אותיות באנגלית, לא זוכרת מה שמו ,כך שMICROSOFT תוכל לזהות אותך דרכו, היתה לי בעיה לפני שניים עם המספר הזה ופשוט התקשרת MICROSOFT סניף הרצליה ועד ששחזירו לי את המספר הזה ביקשו ממני לפקסס להם את הקבלות מאיפה שקניתי המחשב ...וכך עשיתי , וכל זה בגלל "שהתקינו" לי מערכת הפעלה חדשה ומחקו לי את המערכת הישנה המקורית, ושרציתי להתקין מחדש לבד אחרי זמן מה התברר לי הכל, ומאז למדתי הרבה דברים מהסיפור הזה והמבין יבין. סליחה על אורך התגובה אך מאוד חשוב שקונים מחשב ומערכת הפעלה יש לבקש את הדיסק המקורי .

דור1279511

New member
כן...

אבל לא ידעתי שצריך את זה כשקיבלתי את המחשב... אם יש לי את המספר, אני יכול להתקין את המחשב מדיסק השחזור שיש לי?

Nadia02

New member
כמה שידוע לי

לא, אבל תוכל לשים את הדיסק שיש לך בלי לפרמט שום דבר רק תבדוק אחרי שני או 3 צעדים מתבקש ממך לרשום המספר הזה PRODUCT משהו ואם כן אז אולי רק אולי המספר רשום על הדיסק עצמו או משהו . אני פשוט מנסה לעזור במה שאני יודעת . תחכה שמישהו יודע יותר טוב ממני ויענה לך . בהצלחה :)

דור1279511

New member
אמממ

כבר התקנתי את Windows מחדש, אבל לא אחרי פירמוט. יש לי את הקוד (המספר) על מדבקה שהגיעה מודבקת על המחשב. את מדברת על ה-Certificate of Authenticity? זה מדבקה שנראית ככה > שבמקום האיקסים יש מספרים ואותיות?

Nadia02

New member
בדיוק

אני מדברת על ה PRUDUCT KEY "ידעתי שזה PRODUCT משהו ", המספרים והאותיות במקום האיקסים . תמיד בא עם 25 אותיות ומספרים .

דור1279511

New member
אז

את אומרת שאני יכול להתקין את Windows בעזרת ה Recovery CD אם יש לי את הקוד?

דור1279511

New member
לפי מה ששמעתי

לפי מה ששמעתי, כמעט כל החברות עושות את זה... אז מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

סולה 1

New member
המספר בצד האחורי של המחשב זה קוד המוצר

. ואם אתה חושש אפשר להתקשר למיקרוסופט הם מאוד נחמדים שולחים להם בפקס את הקבלה אם ציון המוצר והם שולחים לך ב.כ. באותו יום את מספר השחזור.אצלי הטכנאי פירמט את המחשב ולא מצא את המספר ובמיקרוסופט נתנו לי מספר חדש.המחשב שלי ניקנה בבאג מזמן מזמן.

סולה 1

New member
כשהתקשרתי לבאג לבקש את מספר ההתקנה

הם לא יכלו או לא רצו לסייע לי. דבר אחד למדתי ממאותה קניה. לבדוק הכל ולקבל רק מוצרים אורגינלים אפילו שמיקרוסופט אמרו שזה בסדר.

דור1279511

New member
אז בעצם

מה שאתה אומר (או את אומרת?), זה שאני יכול לפרמט את המחשב, ומקסימום להתקשר לMicrosoft?

סולה 1

New member
לא מה שאני אומרת שתתקשר קודם למיקרוסופט

במיוחד אם אתה לא יודע או מזהה או לא בטוח בקוד. אני לא פירמטתי את המחשב אלא הטכנאי אני רק התקשרתי וקבלתי את הקוד ממיקרוסופט לאחר שהם וידעו שאני בעלת הרשיון. דהיינו ת.ז. קבלה אם שם וכל מה שרצו. מזל ששמרתי הכל כי המחשב שלי משנת 2001 ואני עשיתי זאת השנה.

דור1279511

New member
אהה...

יש לי את הקוד של ה-25 ספרות... אני פשוט רוצה לדעת האם אפשר להתקין את ווינדוס בשימוש בדיסק הRecovery בלי הדיסק המקורי...

סולה 1

New member
על דיסק הרקברי רשום ובצרוף סמל של ווינדוס

שיש לך רשיון וכך גם המספר אבל שוב אם יש ספק על תסתקן אלא תתקשר למיקרוסופט ותאמת הכל. כולה טלפון..

למעלה