"לגביך - הוא (יו)"

חמיון

New member
"לגביך - הוא (יו)"../images/Emo11.gif ../images/Emo72.gif

בוא נתגושש נקמוץ אגרופים נסדיר עניינים. למה נמלטת מעימי מבעד ערפילי אלכוהול אל ערפיח הרחוב כאילו אגרופן המתכת כבר ענוד לאצבעותי ליטול את יופיך ? ועודך לידי...והיא ? בוא נתגושש נחליף מילים נמרח עניינים.

חמיון

New member
"לגביך - היא (ה)" ../images/Emo103.gif../images/Emo72.gif

אל תטרחי לסרטט המעשה נסתפק במעשיה. אוזני, גם כך, אינה מבדילה בין שקרים לאמת, ורק מתרצה לשמע מילים מסובכות נשגבות, מתעתעות רק בקולך המבלבל הנחלש ומתעצם בלוית מבטך התר וסומק מבוכתך התמתחות סנטרי והתנפחות לחיי. איתך, אוזני, גם כך, שבויה בעייני תתפשטי !

שקירה1

New member
יפה...

כתוב לטעמי והסוף מפתיע ומעניין כאחד: "איתך, אוזני, גם כך, שבויה בעיניי תתפשטי!" הקריאה זורמת...

קסנדרה*

New member
לגבי ההיא......

די ברור מה ניסית להעביר אבל בקטע הזה אתה צריך לטפל שוב, כמה טעויות וכמה תהיות שצריך לטפל בהן.... קסנדרה

חמיון

New member
קסנ.../images/Emo9.gifאל תקמצי הערות,זה חשוב../images/Emo72.gif

כן יש טעויות ותהיות...אבל מניח שהתכוונת לטקסט אשמח לפירוט

קסנדרה*

New member
או קיי, ביקשת.... קיבלת ../images/Emo9.gif

אל תטרחי לשרטט המעשה *1 נסתפק במעשייה. אוזני גם כך אינה מבדילה בין שקרים לאמת ורק מתרצה לשמוע מילים מסובכות נשגבות מתעתעות בקולך המבלבל הנחלש ומתעצם בלוית מבטך התר... וסומק מבוכתך. התמתחות סנטרי והתנפחות לחיי. *1 לשרטט יכול להיות גם לסרטט זו אינה טעות. כפי שראית, שיניתי מעט את העמדה ועוד כמה תיקונים קלים. את הסיום השמטתי לא מפני שאני חושבת שהוא מיותר. אלא מפני שלא הבנתי את המשמעות למרות שחזרתי וקראתי, לא יכולתי לתקן אם כך. אני משאירה לך לעשות זאת. תגובתך...??? קסנדרה

חמיון

New member
תגובתי

מעדיף את לסרטט - דומה לסרט...מתקשר למעשייה... תיקוני ההעמדה של המילים, מסובכות וכו´ שאת מציעה יוצרים מעין התרסה שלמעשה אינה קיימת, שכן קרה משהו מביך עבורה והיא מרגישה צורך לומר והצורך מובן וידוע מראש סגנונו...לכן "סנטרי...לחיי..." כלומר - החיוך. בענין הסיום: איתך, ---> מיחד אותה אוזני, גם כך, שבויה בעייני --> לפני זה האוזן לא מבדילה בין אמת לשקר (להבדיל מטוב ורע) אלא רק רוצה לעבור את שלב השמיעה. "שבויה בעייני" - מראה העיינים שופט ל- טוב תתפשטי ! --> זה מתבקש...ממראה העיינים D-: זה קצת שוביניסטי קסנ.

חמיון

New member
גרסה מתוקנת "לגביך" משולב../images/Emo72.gif

לגביך – הוא -------------- בוא נתגושש נקמוץ אגרופים נסדיר עניינים. למה נמלטת מעימי מבעד ערפילי אלכוהול אל ערפיח הרחוב כאילו אגרופן המתכת כבר ענוד לאצבעותי ליטול את יופיך ? ועודך לידי...והיא ? בוא נתגושש נחליף מילים נמרח עניינים.
לגביך – היא -------------- אל תטרחי לסרטט המעשה נסתפק במעשייה. אוזני גם כך אינה מבדילה בין שקרים לאמת ורק מתרצה לשמוע מילים מסובכות נשגבות, מתעתעות בקולך המבלבל הנחלש ומתעצם בלוית מבטך התר... וסומק מבוכתך. התמתחות סנטרי והתנפחות לחיי. איתך, אוזני, גם כך שבויה בעייני תתפשטי !

חמיון

New member
תודה../images/Emo9.gifובענין הכותרות אז...../images/Emo72.gif

לגביך - זכר ונקבה נכתב בעברית אותו דבר, אך נשמע אחרת. לכן השיר ש"מטפל" בו מקבל "הוא" וגם את ההטיה "יו" (לגביו) לכן השיר ש"מטפל" בה מקבל "היא" וגם את ההטיה "ה" (לגביה) --- ואת זה אני ממציא עכשו ---- יו (פונטי), גם מתאים לצורת ההתמודדות כמו:"יו איזה מכות" (בפוטנציאל) וכו´
ה (פונטי), גם מתאים לצורת התגובה כמו: "הא...זה בגלל בחורה") D-: שמח מאוד שאהבת אותם

קסנדרה*

New member
מעניין.....

חוויות מהפּאבּ.... כתוב יפה לטעמי בסגנון עכשווי. אני חושבת שהוא היה עדיין לדך וגם היא, רק אחרי הבירה השלישית כבר לא כ"כ ..... אני מקווה שלא אתה נהגת בחזרה
קסנדרה

חמיון

New member
"לגביך" (סופי/משולב) ../images/Emo72.gif

לגביך – הוא -------------- בוא נתגושש נקמוץ אגרופים נסדיר עניינים. למה נמלטת מעימי מבעד ערפילי אלכוהול אל ערפיח הרחוב כאילו אגרופן המתכת כבר ענוד לאצבעותי ליטול את יופיך ? ועודך לידי...והיא ? בוא נתגושש נחליף מילים נמרח עניינים.
לגביך – היא -------------- אל תטרחי לסרטט המעשה נסתפק במעשייה. אוזני גם כך אינה מבדילה בין שקרים לאמת ורק מתרצה לשמוע מילים מסובכות נשגבות, מתעתעות בקולך המבלבל הנחלש ומתעצם בלוית מבטך התר... וסומק מבוכתך. התמתחות סנטרי והתנפחות לחיי. איתך אוזני, גם כך שבויה בעייני תתפשטי !

EYAL e19

New member
כתיבה יפה יש לך

פעם מישהי חשובה אמרה לי שאל תמהר לתקן את השיר.. תן קצת זמן שהפרספקטיבה תיהיה נקייה יותר בכל מקרה אהבתי את הגרסאות

קסנדרה*

New member
חמיון אז ככה......

אני חולה עם חום, שיעול וכו´ ולא במיטבי אז קוראת מוצאת אי אלו דברים שלא מתאימים לי ולא מצליחה למקד אז סליחה. הבוס שלי בעבר כשהיה כעוס או הרגיש לא טוב....נהג לומר לי "התנור לא בשביל סופגניות..." הסברתי לו שסופגניות לא אופים בכלל בתנור אז הוא כעס עוד יותר וצרח - "אז אף פעם התנור לא בשביל סופגניות...." מאז אני מצטטת אותו בחן ואני היום בחזקת "התנור לא בשביל סופגניות.." קסנדרה

למעלה