לג´ינג´ית:

עידו10

New member
לג´ינג´ית:

את מוזמנת לפתוח בימי חמישי ב23:00 את הטלוויזיה בערוץ נשיונל ג´אוגרפיק לתוכנית קוראים "מדע האהבה" והיא מסבירה את התהליכים הכימיים במוח שגורמים לאהבה. אולי כך תראי שהדברים שאת קוראת להם "אהבה", "שנאה", "רצון", "רעב", "בחירה" וכו´ אינם אלא תהליכים כימיים במוח, ולא חלק מ"רוחניות" איך שלא תגדירי אותה. מקווה שתראי
עידו.

giingiit

New member
אין לי טלוויזיה

אבל אני מבטיחה לך שמסבירים שם את התופעות הקורות בגוף כמו התגברות בקצב פעולת הלב, זרימת אדרנלין גבוהה וכולי, פולסים שקורים במוח וכולי, אבל כל זה לא חשוב. תהליכים כימיים במוח קורים בכל דבר שאדם עושה ויש תהליכים שהם תוצאות של מצב נפשי וזה מה שנקרא תופעות הלוואי, לא הגורמים. אם אתה רוצה להביא תקציר לפה, אקרא ואביע דיעה. בברכה תמנה

אנדרי ז

New member
איך את יודעת?

מנין לך שהתהליכים האלה הם תופעות לוואי ולא גורמים? וגם אם כן, איך זה מוכיח שאין תופעות פיזיות/ביולוגיות אחרות שהן כן הגורמים?

המצאה עולמית

ברצונינו להודיע כי מעתה יש פטנט עולמי חדש. אם את/ה רוצים לאהוב, לשנוא, לחייך או לבכות כל שעליך לעשות הוא לקנות תרופה מקורית בלתי ניתנת לחיקוי ממעבדות "חופש-דעת אמת" בע"מ. החומרים החדשים שיופרשו אל מרכזי העצבים שבמוחך לא מצריכים ממך להפעיל רגש , מחשבה או אינטואיציה. הכל יזרום לבד. מר אנדרי הנכבד, נשמע לך אבסורד? לא אם תחשוב על התיאוריות האומללות שאתה מנסה למכור לנו. האדם כל אדם הוא שילוב של חומר ורוח. לרוח הזו קוראים נפש ונשמה והיא מפעילה את האדם כולל תופעות הלוואי הפיזיולוגיות שנוצרות בגופינו. שבת שלום

freeonly

New member
לא הייתי מפאר כל כך את ספרי נויגרשל

במיוחד לאחר שהתחמק כל כך באלגנטיות מלענות לאנשים שונים לגבי טעויות שנמצאו בטקסטים שכתב.

giingiit

New member
טעויות?

אותי העיפו מאתר חופש בגלל שאמרתי כזה דבר רק בשם אחר. מוכן לפרט את הטעויות? שבוע טוב תמנה

עידו10

New member
נשמע לך אבסורד??

שמעת פעם על כדורי אקסטזי? ספיד? חשיש? תחשוב לפני שאתה יורה שטויות לאוויר בבקשה.

עידו10

New member
תיקון:

התוכנית משודרת בימי חמישי בשעה 22:00 ולא בשעה 23:00 כמו שכתבתי קודם :) כולם לראות! זה חשוב! ובשבילך ג´ינג´ית, אכן אנסה לזכור את עיקרי התוכנית ולכתוב אותם פה. למרות שתשכילי אם תלכי לבית חבר\חברה ותראי את התוכנית שם.

למעלה