|לב-להתאהב במי שלא מעוניין בך

shosh2

New member
|לב-להתאהב במי שלא מעוניין בך../images/Emo122.gif

היי לכולם!!!!!! צריכה עצתכם הכרתי גבר משיחות בצ'ט ואח,כ עברנו לשיחות בICQ ככה מידי יום כמעט במשך חודשיים. ובסוף נפגשו לשיחה פנים אל פנים, היה נחמד אבל לפי תגובותיו הבנתי שהוא לא מעוניין בקשר רציני איתי. כי כנראה שלא נראתי לו מבחינה חיצונית למרות שקיבלתי ממנו אין ספור מחמאות על האופי וכו'. נפרדנו וזרקתי לו בצורה נחמדה שאני אשמח להמשיך להתכתב איתו. לא רציתי לאבד אותו לגמריי אני חושבת שהתאהבתי מכל "השיחות"ומאותו ערב, ואני לא מפסיקה לחשוב עליו. לאחר שבוע של שקט מאותה פגישה הוא הפתיע אותי בשיחת טלפון. זו הייתה שיחה סתמית כזו ונחמדה ולא היה בה שום רמז לפגישה נוספת ושוב התחלנו להתכתב גם היום, אני לא רוצה לומר לו שאני מאוהבת בו או לרמוז לו בצורה כזו שהוא ינתק את הקשר סופית. מה דעתכם מה אני צריכה לעשות? נ.ב. מאז שפגשתי אותו יצא לי להכיר 2 גברים אחרים אבל תמיד הוא היה מול עיניי ולא הייתי מרוכזת בפגישה. אשמח לקבל עצתכם בתודה ושבת שלום שושי

היי שושי../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך...יקירתי. קבלי תחילה, חיבוק ענקי.
אני מודעת לכך שבאינטרנט,למרות המציאות הוירטואלית את עשויה להתאהב ולמצוא חברים. אבל מה ששכחת יקירתי, שהמציאות הוירטואלית היא לא מספקת ולא תמיד חופפת למציאות האמיתית. במציאות האמיתית, הקרטריונים שונים יותר, ברורים יותר, חד-משמעיים לפעמים. קל להתאהב בבחור על סמך שיחות איתו כאן וקצת קשה במציאות כי יש עוד גורמים מעורבים, החזות החיצונית והתנהגות, הבעות פנים ומחוות גוף. ולפעמים, לא יוצא כמו שאנחנו רוצים אנו "מתאהבים" בבנאדם בלי לראות אותו ואח"כ כשרואים אותו, "ההתאהבות" הזאת יורדת מהפרק, וזה מה שקרה אצלו במקרה שלך. אולי החזות החיצונית לא מצאה חן בעיניו או דברים אחרים...לכי תדעי. אבל את מראש לא היית צריכה לפתח ציפיות ולבוא לפגישה עם רגשות "הכי נקיים" שיש, למרות שזה קשה. וככה לא היית מתאכזבת כל כך. זכותו שלו,לא לרצות אותך. ואת לא יכולה להכריח אותו לקבל אותך. לכן, הפתרון האידאלי, מה שקורה ברוב ההכרויות פה באינטרנט, מדברים זמן מה. (לא זמן ממושך) ונפגשים, ורואים מה קורה. ככה אנחנו לא נסחפים יותר מידי בדמיון שלנו וברגשות שלנו. ההתאהבות החשובה והאמתית היא התאהבות במציאות, שאת רואה את הבנאדם והוא מוצא חן בעיניך מכל הבחינות, גם מבחינה מנטלית והתנהגותית ושיש שפה ביניכם ותקשורת טוב, ששניכם משקיעים בזוגיות שלכם, ולא ההתאהבות שנובעת רק מדיבורים..... אז יקירתי, אם הוא לא מעוניין בך, יהיו הרבה שכן יהיו מעוניינים ואת צריכה לתת להרגשה הזאת שרק הוא היחיד שתקוע במחשבותייך לחלוף ולחלוף מהר. כדי שתוכלי להכיר מישהו שיתאים לך יותר ותוכלי ליצור קשר זוגי טוב ואוהב. הרבה בהצלחה!!!!!

pizpon

New member
אני מאמין בקשר אפלטוני טלפוני

או וירטואלי בין שני אנשים, גם אם יש איזשהו מתח מיני ברקע. זה דבר יפה מאוד. יחד עם זאת, אם את מרגישה שהבחור "תוקע" אותך - זה הזמן להגיד לו שלום. אולי בעתיד, תתגברי עליו ותוכלי לחזור להיות איתו בקשר כמו קודם.

את מזיקה לעצמך בעצמך יקרה

תראי, סבבה אם תשמרו על קשר טלפוני או שיחות באינרטנט אבל הבעיה היא שאת התאהבת בו כפי הנראה והוא לא מעוניין בך...אז מה שקורה הוא מצב שמצד אחד את מאד רוצה לשמור על קשר איתו ומצד שני את עוצרת את עצמך בפניי אנשים אחרים שכן רוצים אותך. אז מה את חושבת שכדאי לעשות פה? למה לך להזיק לעצמך במחשבות שווא שמא תשתנה דעתו? תמשיכי הלאה אישה נפלאה , יש הרבה נפלאים שמחפשים נפלאה כמוך
אריה

נכון

ועל זה אמרו שאי אפשר להכריח מישהו אחר לאהוב אותך!!!! אהבה לא לוקחים אלא מקבלים!!!!! אהבה לא עולה כסף אלא עולה חיוך אחד וחיבוק חם!!!! וכל מיני משפטים קטנים נפלאים כאלה שמחממים את הלב....

ותוספת קטנה

את נשמעת אישה מבינה חכמה ורגישה
3 תכונות שהם בסיס למערכת יחסים יפה כשיבוא הגבר הזה לבין זרועותייך ואני בטוח שיש בך הרבה הרבה מעבר לעניין חיצוני ... ולמרות שנפגעת מעצם העובדה שהוא אינו מעוניין..המשכת והיית נחמדה להציע לו כן לשמור על קשר איתך..- זה מראה כמה טוב יש בך. ופשוט חכי בסבלנות לאותו אחד שידע להבחין איזה אוצר עומד לו מול העיניים - רק להושיט את היד ולראות מעבר לחוש הראייה. אני מקווה שלא נפגעת מדבריי לגביי המראה החיצוני כי האמת שלי אישית זה לא משהו שכל כך מזיז לי ...אבל בהחלט יש לזה השפעה כמובן, כמו טיפוח, נאות, לבוש יפה , כל מיני...לא רק יופי. אריה

פאג

New member
נתקעת קצת על מישהו שלא רוצה אותך

ואני חושבת שזו האהבה הכי קלה בעולם כי הוא לא יעמת אותך עם המציאות אלא ימשיך להזין לך את הפנטזיה. זה טוב ונחמד גם לפנטז קצת אבל תזכרי את זה בהמשך,כשתרצי להתקרב יותר.

למעלה