לב חרוזים מסדנא אצל יוטבת -
N nuty1 New member 19/7/04 #15 אפשר אולי הסבר מילולי ברמה הבסיסית ללב? למדתי קצת לקרוא שרטוטים אבל זה שונה. מה פירוש כל הצבעים? ועוד שאלה: ניסיתי להכין טבעת ולא הצליח לי, כנראה כי בחרתי חרוזים לא מתאימים. איך יודעים להתאים בדיוק את החרוז הנכון??? אין סדנה באופק?
אפשר אולי הסבר מילולי ברמה הבסיסית ללב? למדתי קצת לקרוא שרטוטים אבל זה שונה. מה פירוש כל הצבעים? ועוד שאלה: ניסיתי להכין טבעת ולא הצליח לי, כנראה כי בחרתי חרוזים לא מתאימים. איך יודעים להתאים בדיוק את החרוז הנכון??? אין סדנה באופק?
N nuty1 New member 19/7/04 #19 הבעיה שאני מהגליל והיא מהמרכז לכן ביקשתי הסבר כתוב. באתר היפני יש חצים ואז אני יודעת מאיפה ולאן משחילים. בלב מהחרוזים אין כיוונים.
הבעיה שאני מהגליל והיא מהמרכז לכן ביקשתי הסבר כתוב. באתר היפני יש חצים ואז אני יודעת מאיפה ולאן משחילים. בלב מהחרוזים אין כיוונים.
S Sימה New member 19/7/04 #20 יש מיפגשים בצפון - תיפני לדקלה וגם קשה מאוד לעשות את זה בלי הנחיה. אני לא הייתי מצליחה לבד-- זה שתי שכבות ושלושה סיבובים : לב אחד עוד לבד וחיבור בניהם (כמו תפר מסביב)
יש מיפגשים בצפון - תיפני לדקלה וגם קשה מאוד לעשות את זה בלי הנחיה. אני לא הייתי מצליחה לבד-- זה שתי שכבות ושלושה סיבובים : לב אחד עוד לבד וחיבור בניהם (כמו תפר מסביב)
ר רלי44 New member 19/7/04 #25 גם אני רוצה ללמוד../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif אני מחפשת סדנה תידעו אותי בבקשה רלי44