לבתי יש בת מצוה בנובמבר ואנחנו

yaeli1231

New member
לבתי יש בת מצוה בנובמבר ואנחנו

רוצים לחגוג לה בתקופת חנוכה התחלנו כבר להסתכל האם יש לכם פה רעיונות זה בסביות 100-150 איש כולל ילדים ומבוגרים משהוא יפה מקום נחמד לא יקר מדי באזור השרון - מרכז למישהוא יש פה רעיונות?

איזה סוג של בת מצוה אתם רוצים?

האם אולם ? או אולי פעילות טיול ולאחר מכן את חגיגת בת המצווה במקום נחמד? מה התכנים שתרצו באירוע כזה? ומה התקציב שלכם?

yaeli1231

New member
אני חושבת על אולם אך חשבתי אולי מסעדה יפה,

עלה לי רעיון לעשות בעזריאלי על גג העולם אך זה מה זה יקר איזה 400 ש"ח למנה אני לא מעוננינת להוציא כ"כ יקר. אני רוצה משהוא בין 100 ל 150 ש"ח מנה במקום מכובד אך לא פלצני מדי. עם מצגת קצת ריקודים אולי איזה הפעלה נחמדה לא יודעת התקציב שלנו לא בלתי מוגבל 20 אלך 30 אלך משהוא כזה פחות או יותר עד 40 אלך

bella888

New member
רעיון לבת מצווה

יש אולם נחמד ברעננה נקרא פארק קפה לא יקר טעים ויש אפשרות להביא הפעלות לילדים מוסיקה וכל מה שעולה בדעתך.

טליW

New member
תיקון טעות - מול הפארק (ולא פארק קפה)

עשינו שם בת מצווה לפני שבוע... רק מילים טובות יש לי לומר. אם את מחפשת המלצה למצגת/קליפ - גם בתחום הזה יש לי המלצה נהדרת

רגין1

New member
שלום לך גברת נהדרת

ומזל טוב ליפה שלך ולכם. אנחנו רק עכשיו התחלנו להתארגן, מזל שקייטרינג כבר יש...

dana0500

New member
יש מקום בראשון לציון

רוזנסקי-נימצא ליד קניון הזהב,לא בדיוק אולם מסעדה שכזאת מאוד מכובד עם מלצרים מזמרים הייתי שם באירוע ומאוד מאוד התרשמתי היה כיף ומשמח אוכל טוב ומספר האנשים עונה על מספר המוזמנים שלך ויש שם מסך להקרנה ועד כמה שהבנתי גם לא יקר ויש אפשרות לשלב אטרקציות. בהצלחה,מזל טוב.

yaeli1231

New member
איפה בדיוק איך קוראים למקום הזה?

זה נראה לי קצת רחוק אנו גקרים באזור השרון

dana0500

New member
אה

תנסי אנחנו גם עומדים לפני אירוע ועושים את זה רחוק ממקום המגורים אך מקום יפה שענה לנו על הציפיות בכל זאת אני מאוד ממליצה על המקום קוראים לו "רוזנסקי" זה נימצא ליד קניון הזהב בראשון לציון אם את מכירה הנה מצאתי לך קישור עם כל הפרטים: http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=5782

מיסטי 63

New member
אולם נחמד

אנחנו חגגנו בת מצווה באולם "לקאסה בעיר" בהרצליה מקום יפה, לא יקר, שרות מעולה.

למעלה