לבקשת הדרומי, ולמרות שהוא מכיר:

מצב
הנושא נעול.

הנה הבונבונה שלי. וזה מה יש עד שנקבל משהו חדש יותר. שבת שלום לכולם, חגי

gsx750f

New member
תבקש מגרונר את ה939 ניראה לי שהיא

מיתגלגלת בזמן האחרון

עזוב דרור, לא כדאי

מיתגלגלת בזמן האחרון
עזוב דרור, לא כדאי
בשביל סוג העבודה שלנו, יהיה חבל על ה 939, אחרת לא תוכלו לשפץ אותה למוזיאון, כי היא תהיה total lost בכל אופן, עוד מעט אני אהיה שם בחולון, כי הבונבונה ממתינה לי שם לפני עבודת שבת, של נסיעה לגליל. חגי

gsx750f

New member
OK שבת שלום ונסיעה טובה נהג ב|זהירו

עזוב דרור, לא כדאי
בשביל סוג העבודה שלנו, יהיה חבל על ה 939, אחרת לא תוכלו לשפץ אותה למוזיאון, כי היא תהיה total lost בכל אופן, עוד מעט אני אהיה שם בחולון, כי הבונבונה ממתינה לי שם לפני עבודת שבת, של נסיעה לגליל. חגי
OK שבת שלום ונסיעה טובה נהג ב|זהירו

846

Active member
אני לא בטוח ששוחט יסכים!

עזוב דרור, לא כדאי
אני לא בטוח ששוחט יסכים!

על דבר אחד בטוח ששוחט יסכים ../images/Emo4.gif

אני לא בטוח ששוחט יסכים!
על דבר אחד בטוח ששוחט יסכים

ואני מניח שגם אתה. ה 939, זהו אוטו נדיר ומיוחד. הרכב אינו מתאים לעבודה עם תלמידים, בטח לא בדרכים שבהם אנחנו עוברים, כלומר ואדיות, דרכי עפר לא תמיד קלות, שלעיתים הן מיועדות רק לרכבי 4*4. ההבדל הגדול בין הרכב שלי, ל 939, הוא שבמקרה הצורך, אני יכול לקבל עזרה ראשונה בכל מוסך של אגד (וגם על כך יש חילוקי דעות), לעומת ה 939, שמאז הגיעה לארץ, טופלה בשל ייחודה כאוטו מוגמר מחו"ל רק באזור. לא לחינם ה 939 עברה אצל מעט מאוד נהגים, גם באגד וגם אצלנו, ולכן היא נראית כל כך שמורה ולא משום סיבה אחרת. חגי

ה דרומי

New member
תודה חגי תהנה לך בגליל כי אולי שם

תודה חגי תהנה לך בגליל כי אולי שם
באחת הדרכים תמצא אחת ישנה ובדרום עדין לא פרחו ה
יבש כמו המדבר

זה לא היה כדי לפגוע באוטובוס שלי,

למה זה מה יש?
זהו אחד מהאוטובוסים ההכי טובים שיש. ותודה על התמונה.
אלא, משום שישנה תחלופה טבעית של אוטובוסים. אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל, האוטובוסים שלנו עובדים עפ"י רשיון שנקרא: רשיון תיירות. בניגוד לאוטובוסים העובדים בתח"צ, שגם הם פועלים לפי רשיון הפעלה, הרי ההבדל הוא בכך, שרשיון תיירות לאוטובוס ניתן ל 10 שנים מקסימום, ולאחריהם אסור להפעים את האוטובוס בהפעלה תיירותית (ויש בהחלט גופים שמקפידים על כך). כך שהאוטובוס שלי, לא יוכל לפעול עוד הרבה זמן עם רשיון תיירות, ולכן גם, לא הוכנס לשיפוץ כללי כפי שזכו אליו אוטובוסים מודל 96 ומעלה (ולא ראיתי ששמתם לב, שחלקם חזרו ירוקים לגמרי). אז כך שאני יודע/מקווה כי במהרה בימינו, יחודש הצי. על השאלות של איך ולמה וכמה, יש חרושת של שמועות, כך שעד שלי לא תהיינה תשובות מבוססות, לא אלאה אתכם בחרושת. המשך שבת נפלאה, חגי (שכפי ששמתם לב – לא נסע בסוף לגליל).

אורי404

New member
../images/Emo51.gif והמשך סופשבוע נעים.

אלא, משום שישנה תחלופה טבעית של אוטובוסים. אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל, האוטובוסים שלנו עובדים עפ"י רשיון שנקרא: רשיון תיירות. בניגוד לאוטובוסים העובדים בתח"צ, שגם הם פועלים לפי רשיון הפעלה, הרי ההבדל הוא בכך, שרשיון תיירות לאוטובוס ניתן ל 10 שנים מקסימום, ולאחריהם אסור להפעים את האוטובוס בהפעלה תיירותית (ויש בהחלט גופים שמקפידים על כך). כך שהאוטובוס שלי, לא יוכל לפעול עוד הרבה זמן עם רשיון תיירות, ולכן גם, לא הוכנס לשיפוץ כללי כפי שזכו אליו אוטובוסים מודל 96 ומעלה (ולא ראיתי ששמתם לב, שחלקם חזרו ירוקים לגמרי). אז כך שאני יודע/מקווה כי במהרה בימינו, יחודש הצי. על השאלות של איך ולמה וכמה, יש חרושת של שמועות, כך שעד שלי לא תהיינה תשובות מבוססות, לא אלאה אתכם בחרושת. המשך שבת נפלאה, חגי (שכפי ששמתם לב – לא נסע בסוף לגליל).
והמשך סופשבוע נעים.
עכשיו הכל מובן, תודה רבה. דוקא, אני, בניגוד לתכניות יצאתי היום בארבע בבוקר מביתי, לעשות רכיבת אופניים סובב כנרת. והיה יפה מאוד, אם כי הכנרת צריכה עוד מים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה