תבקש מגרונר את ה939 ניראה לי שהיאלבקשת הדרומי, ולמרות שהוא מכיר:
הנה הבונבונה שלי. וזה מה יש עד שנקבל משהו חדש יותר. שבת שלום לכולם, חגי
עזוב דרור, לא כדאיתבקש מגרונר את ה939 ניראה לי שהיא
מיתגלגלת בזמן האחרון
OK שבת שלום ונסיעה טובה נהג ב|זהירועזוב דרור, לא כדאי
בשביל סוג העבודה שלנו, יהיה חבל על ה 939, אחרת לא תוכלו לשפץ אותה למוזיאון, כי היא תהיה total lost בכל אופן, עוד מעט אני אהיה שם בחולון, כי הבונבונה ממתינה לי שם לפני עבודת שבת, של נסיעה לגליל. חגי
אני לא בטוח ששוחט יסכים!עזוב דרור, לא כדאי
בשביל סוג העבודה שלנו, יהיה חבל על ה 939, אחרת לא תוכלו לשפץ אותה למוזיאון, כי היא תהיה total lost בכל אופן, עוד מעט אני אהיה שם בחולון, כי הבונבונה ממתינה לי שם לפני עבודת שבת, של נסיעה לגליל. חגי
על דבר אחד בטוח ששוחט יסכיםאני לא בטוח ששוחט יסכים!
תודה חגי תהנה לך בגליל כי אולי שםלבקשת הדרומי, ולמרות שהוא מכיר:
ומה רע בה?לבקשת הדרומי, ולמרות שהוא מכיר:
עדין ממתין לתמונות לפורום ההוא?ומה רע בה?
למה זה מה יש?ומה רע בה?
זה לא היה כדי לפגוע באוטובוס שלי,למה זה מה יש?
זהו אחד מהאוטובוסים ההכי טובים שיש. ותודה על התמונה.
זה לא היה כדי לפגוע באוטובוס שלי,
אלא, משום שישנה תחלופה טבעית של אוטובוסים. אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל, האוטובוסים שלנו עובדים עפ"י רשיון שנקרא: רשיון תיירות. בניגוד לאוטובוסים העובדים בתח"צ, שגם הם פועלים לפי רשיון הפעלה, הרי ההבדל הוא בכך, שרשיון תיירות לאוטובוס ניתן ל 10 שנים מקסימום, ולאחריהם אסור להפעים את האוטובוס בהפעלה תיירותית (ויש בהחלט גופים שמקפידים על כך). כך שהאוטובוס שלי, לא יוכל לפעול עוד הרבה זמן עם רשיון תיירות, ולכן גם, לא הוכנס לשיפוץ כללי כפי שזכו אליו אוטובוסים מודל 96 ומעלה (ולא ראיתי ששמתם לב, שחלקם חזרו ירוקים לגמרי). אז כך שאני יודע/מקווה כי במהרה בימינו, יחודש הצי. על השאלות של איך ולמה וכמה, יש חרושת של שמועות, כך שעד שלי לא תהיינה תשובות מבוססות, לא אלאה אתכם בחרושת. המשך שבת נפלאה, חגי (שכפי ששמתם לב – לא נסע בסוף לגליל).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.