לבעלי ה-E1000

se7en7

New member
לבעלי ה-E1000

אפשר לקבל כמה תמונות של הפלאפון שימחישו את הגודל שלו מול מכשירים אחרים וכמו כן דעה אישית על המכשיר ( תפריטים, איכות שמע ומה שבא לכם ) 10X

איבגי1

New member
בבקשה ../images/Emo24.gif

היום שיחקתי עם המכשיר הזה, ניתן לקבל את כל המידע עליו (שרשמתי אתמול) כאן וכמובן התמונה הגדולה

se7en7

New member
תודה .... אבל.

1. אין שם שום תמונה שממחישה את הגודל האמיתי 2. אני רוצה לדעת עליו ממישהוא שמשתמש בו , יצא לי לשחק איתו והוא מאוד נחמד , מה שאני רוצה לדעת זה האם אחרי חודש של שימוש עדיין נחמד להשתמש בו ( באגים וכו... ) , איך האיכות של ה-MP3 וכל מה שאפשר להוסיף, תודה מראש

segman1

New member
תריץ חיפוש בגוגל על motorola E1000

ותמצא אלפי תמונות כולל תמונות עם מכשירים אחרים. או שפשוט תלך לפה: http://www.mobile-review.com/review/motorola-e1000-en.shtml

se7en7

New member
תשמע ,,,, איך לא חשבתי על זה קודם

להריץ חיפוש אני יודע , תודה ... REVIEWS קראתי והרבה... אפילו היה לי אותו ל-10 דקות .... מה שביקשתי זה מידע ממישהוא שמשתמש במכשיר ולא מאנשים שרק קוראים מידע על מכשירים. אני רוצה לדעת איך הוא באמת בשימוש ולא איך נראה הגוייסטיק.

segman1

New member
אבל אתה ביקשת תמונות והשוואה + חוות

דעת של משתמש, הבאתי לך את כל מה שרצית. אתה רוצה עוד משהו? תשאל שאלות מדוייקות, אני מכיר את המכשיר ממש טוב.

se7en7

New member
הבעיה שלי היא... אם תוכל לענות

אני מכיר את המכשיר ממשחק של 10 דקות , לא ממש יצא לי להשתמש בו.. כל חוות דעת אומרת משהו אחר לכן אני מבקש לדעת מידע ממישהוא שמשתמש . גם מה ששמתי לב בחלק גדול מהאתרים שבודקים סלולארים זה שהם מנסים לפרסם מכשירים ( בטח מקבלים כסף מהיצרניות ). כאשר קונים מכשיר עדיף לבדוק אותו לטווח הארוך בגלל זה אני מנסה לדלות מידע מאנשים שברשותם המכשיר . אם אתה יכול לענות על השאלות הבאות : 1. האם החיפוש של אנשים בזיכרון ( 200 אנשים בערך 10 בכל אות ) קל? 2. האם היומן פגישות קל לשימוש ? 3. האם הנגן MP3 הוא איכותי ? 4. האם אפליקציות ומשחקי JAVA עובדים כמו שצריך? 5. כמה שעונים מעוררים יש ( האם יש נודניק )? אלה דברים שאפשר לדעת ולהעריך רק אחרי שימוש של כמה שבועות ( חודשים במכשיר ) בתודה מראש , se7en7

segman1

New member
תשובות חלקיות

1. לא ממש זוכר את כל נושא החיפוש במכשיר, היה לי את המכשיר לכמה ימים. 2. כן, אני משתמש הרבה ביומן פגישות והוא פשוט ונוח לעבודה, אתה יכול לקבוע באיזה יום מתחיל השבוע + איזה אורך הוא, הכנסת פגישה היא קלה ונוחה (אני די אהבתי אותו), לא בדקתי על סינכרון מול האטלוק. 3. כן!, אחד מנגני ה-MP3 היותר איכותיים שיש היום בשוק הסלולר. 4. כן. 5. פחות או יותר - אין סוף. מגיע אחד מובנה + יש את היומן פגישות + אתה יכול להוריד המון אפליקציות JAVA לשעון מעורר.

guylevy

New member
בהמשך לתשובה של יואב...

אכן אמר נכון יואב לגבי כל הדברים, בנוסף, החיפוש אכן מעצבן. מוטורולה לא השכילו לעשות חיפוש של יותר מאות אחת בספר הטלפונים ואם יש לך יותר מ-10 שמות בכל אות זה קצת מעצבן (לא קריטי אבל...) דבר חשוב נוסף לבעלי המכשיר, אורנג' (לקראת השקתו הקרובה) פתחו את הגישה לפורטל דור 3 למכשיר הזה וכבר עכשיו ניתן לגלוש אליו בחופשיות ולהנות מכל קטעי הוידאו וכו'... גיא.

segman1

New member
אבל חשוב לציין שהחיוג הקולי של

מוטורולה פשוט מעולה. עזוב לחפש את השם, פשוט תגיד אותו

guylevy

New member
בהחלט!

drugstore

New member
דווקא אפשרי

תחת contacts ניתן לשנות ב-setup את ה-search method. בכל פעם שתבצע חיפוש יפתח חלון חיפוש קטן ותוכל לרשום בו יותר מאות אחת. זה עדיין לא נוח, אבל לפחות אפשרי. שוב, לטעמי אין כמו הממשק של SE.

segman1

New member
מה ההתלהבות מהממשק של SE?

כמובן שזה עניין של טעם אבל אישת מעדיף את הממשק של מוטורולה, הוא פשוט מציע יותר למשתמש. בממשק של SE המון אופציות כמעט ולא קיימות. אני עברתי המון מכשירים סלולרים ואפילו היה לי שני מכשירים SE, משנייהם נמאס לי אחרי שבועיים בגלל הממשק המשעמם. ברור לי שהממשק הזה מעולה למשתמש הבסיסי שלא עושה הרבה עם המכשיר שלו, אבל לכל משתמש קצת יותר רציני אני ממליץ לקנות מוטורולה.

drugstore

New member
ממשק

לטעמי הממשק של המוטורולות לא ידידותי כמו של SE. האפשרות לשלוח הודעות למספרים אחרונים ב-caller list הוא שוס. מראה שאנשים שהשתמשו במכשירים יותר מפעם אחת תכננו את הממשק. אתה מוזמן לספור כמה הקשות ולחיצות על מקשים שונים יש לבצע כדי לשלוח הודעה מסכנה ב-E1000 בהשוואה למכשיר של SE. מה מציע הממשק של מוטורולה יותר עבור משתמש "קצת יותר רציני" (לא ממש הבנתי את ההגדרה הזו)
אני מדבר מנסיון אחרי תקופות לא קצרות עם מכשירי מוטו (E1000, E398, A835, כמייצגי הדור החדש של מוטו) ומכשירי אריקסון (Z1010, K500 , K700).

segman1

New member
2 לחיצות, אפשר גם יותר אבל אתה יכול

לקבוע שאחד המקשים יוביל אותך לחלק של ההודעות.

guylevy

New member
אחלה, תודה.

זה בדיוק כמו שאמרת, לא SE אבל קצת יותר נוח.

m a n d e

New member
סליחה, אבל... גם בסוני אריקסון אי א

פשר להקליד יותר מאשר את האות הראשונה של השם (בעברית, בt630 אני מתכוונת) האם יש דרך לא ידועה לי להקליד יותר מאשר את האות הראשונה?

guylevy

New member
במכשירים החדשים יותר - אפשר

Z1010, V800, K700 האמת שחשבתי שגם ב T630... אולי עדכון גירסה מסדר את זה.

m a n d e

New member
הבנתי, תודה

הגרסה שלי היא העדכנית ביותר. בכל מקרה, אותי זה לא כל כך מטריד כי ממילא אין לי מיליון שמות בספר טלפונים.

למעלה