לבנות שהתענינו,בקשר לבצק ירקות

אילנית12

New member
לבנות שהתענינו,בקשר לבצק ירקות

ראיתי בשופרסל דיל,הסתכלתי בריפרוף ברכיבים, יש מרגרינה בבצק. לא קניתי.

Rebeccan

New member
../images/Emo51.gif

השאלה היא מה אחוז השומן הרווי זו הקטגוריה שלי לפני שאני קונה דברים (אלא אם נשברתי ואני גוועת ברעב ו - זה טיול לילה באמצע הלילה, וכולם קנו רוגלך חמים חמים, טריים טריים, מקונדיטוריה מרציפן .. ובאים אלי עם שקיות מלאות ברוגלך חם וטרי ... אופס
... זה לא קשור לבצק הזה, נכון
שיחזרו השקט והשלווה לצפון ולפאתי דרום
פרינצסה
בגן הפרחים

אילנית12

New member
רבקה,לא בדקתי,איך שראיתי מרגרינה

החזרתי את זה,בהזדמנות אבדוק לך.

raya

Well-known member
מצורף קובץ עם הנתונים המבוקשים... אני מתארת לעצמי שהתכוונת לבצק הירקות הזה. רעיה

Rebeccan

New member
../images/Emo51.gif רעיה זה בדיוק זה

4% זה בהחלט בתחום המותר וגם שאר הרכיבים לא נורא אחפש את הבצק בסופר ... עדיין לא ראיתי ושווה לבדוק. מה שלום אביגיל ואחותה הצעירה (שכחתי ת'שם .. סליחה) ? איך היה בירושלים ?
שיחזרו השקט והשלווה לצפון ולפאתי דרום
פרינצסה
בגן הפרחים

אילנית12

New member
הנתונים מתיחסיים למאפה ,ואני התכוונ

התכוונתי שבדקתי בצק ירקות בלבד. יש בצק לבד,כמו בצק עלים,ויש מאפים ממולאים.

Rebeccan

New member
אני התכוונתי לבצק ולא למאפים

אז אמתין שתגיעי שוב לאזור ...
רעיה
אילנית

yifatushc

New member
אילניתוש, נתקלתי עד כה רק במאפים!

את הבצק לכשעצמו לא ראיתי. בכל מקרה, יכולה להעיד שטעמתי את המאפים, הם נחמדים, לא להיט היסטרי, ואכן מכילים מרגרינה. לדעתי- אפשר לוותר, ולהכין משהו ביתי על אותו עקרון.
יפעת

raya

Well-known member
לפי מה שהבנתי... זה לא בצק, אלא מאפים מוכנים של טבעול. בתי "חברת מועדון" ומקבלת כל כמה חודשים עלון בשם "זמן טבעול". משם הבאתי את הסריקה. היה נחמד בירושלים (לא הספקתי להתקשר אליך). חזרתי הביתה ביום שישי ובשבת נסענו שוב.... לקטנה קוראים יערה!! איך אפשר לשכוח? אלו אותן האותיות שלי בסדר שונה! רעיה

pimpf

New member
המממ... לפי הטבלה, מבחינת

"שומרי משקל", כל יחידה שווה ערך לנקודה וחצי... בכלל לא נורא

felicitas

New member
יש לי בבית גם בצק בטטה

(עוד לא ניסיתי אותו) וגם את מאפה התרד. בשניהם אחוז השומן הרווי הוא 4. לדעתי המאפים חביבים מאוד, כתוספת מהירה וקלה להכנה לארוחה צמחונית. ותודה לניקי על מתכון עוגיות הקווקאר - יצאו מעולות!

למעלה