לבנות דתיות (כולל נשואות)

• פותח הנושא yash
  • פורסם בתאריך

yash

New member
לבנות דתיות (כולל נשואות)

אני יודע שאני כותב כאן משהו חריג, ולשם כך, אני משתמש במייל שהוא אפילו לא שלי (אלא של ידידה טובה). אני איני דתי, אולם יש לי ידידות דתיות רבות. כמה מהן קרובות אלי מאוד. לא פעם נתקלתי במצוקות של נשים דתיות (בעיקר צעירות) הרוצות מאוד לפרוק מתחים שונים (חלקם אפילו אינטימיים מאוד, גם במובן המיני) , או רוצות להחשף לעולמות מסוימים, אבל בגלל הבעל, הקהילה והנורמה החברתית הן אינן יכולות לעשות כן. אם בנות כאלה נמצאות כאן. או מעונינות ליצור קשר - אדם עדין, דיסקרטי ואמין יענה לכן ויעזור לכן בסודיות מוחלטת. מטעמים מובנים, ובכדי לא לפגוע באיש (ואני מכבד מאוד את כולכם), אסתפק בזה. פרטים נוספים אפשר לקבל על ידי יצירת קשר עם המייל הנ``ל אם דבר זה מציק לכן

nogit..

New member
בשביל בעיות כאלה יש פסיכולוגים

או לחלופין מטפלים מיניים לא הצעות מגונות בפורום.

yash

New member
אולי, אבל...

לפעמים באמת זה רק ענין של פסיכולוג יקירתי. ולעתים, צריך פשוט לקום ולעשות משהו כדי להשלים את החסר ולהרגיש טוב יותר עם עצמך, לא לחיות בתחושת החמצה ובודאי שלא לחיות במצב שבו עולמך חסר. ולעתים אחרות, זה ענין של צורך שצריך לעשות אותו וזהו.

nogit..

New member
לא לא לא

פה הטעות שלך חמוד. צרכים אינטימיים צריכים להתמלא בצורה בריאה במערכת יחסים בריאה, מספקת ומלאת קדושה בלבד!!!. אם למישהי יש בעיה בסיפוק הצרכים האלה, זה משהו שצריך להבין ולעומק. מילוי הצורך הזה, ועוד באופן לא טהור -כמו שאתה מציע יכול להביא לבעיות גדולות עוד יותר. אל תגיד לי שהבעלים שלהן שמחים כשהם יודעים שנשותיהן מתחמות בזרועותיך העדינות... אינטימיות= קדושה והפוך אם יש אינטימיות בלי קדושה אז באים יסורי המצפון, והרגשת האשמה. לא נראה לי שזה חסר לנו בימים אלו.

אדוני!מה שיש לך בראש זה רק דבר אחד:

זבל,זבל,זבל,ועוד פעם זבל.אז אולי תלך למקומות שאתה רגיל בהם?

nogit..

New member
נייטין ומנדל יקיריי

ממש לא מסכימה איתו כמו שאתם רואים אבל הוא יבין שזה לא מקומו ברגע שהוא יראה שאף בחורה בריאה בנפשה תתפתה להצעה כזו. אז הסירו כאב מעל ליבכם לבנות ישראל(או לפחות לבנות הפורום הזה) הקב``ה נטע לב חכם.

אתה אדם אמין?אתה אדם עלוב,מסכן

ומלוכלך,חלאת המין האנושי.צא טמא!אינך רוצה כלל וכלל ``לעזור`` אלא..

מנדל

New member
תתבייש לך

אתה חולרע ואין לך שום תקנה ואפי` פסיכולוג לא יעזור לך ואני מטוצטם בכלל שאני מגיב לך על הודעה כזאת תתבייש לך אין לך איפא לכתוב הודעות כאלו רק פה בפורום הזה ואתה עוד אומר שיש לך ידידות דתיות וסיפורים כאלו ואחרים והאימייל הוא לא שלך אלא של ידידה טובה למי אתה בא לספר את כל הסיפורים האלו אהה יא חתיכת מלוכלך אני בחיים שלי לא צעקתי ובזיתי בן אדם בצורה כזאת ובמיוחד לא בפורום אבל הודעתך כבר עברה כל גבול וחצית כבר את קו האדום, וחוץ מזה אם יש לך ידידות דתיות אז מה אתה מחפש פה בכלל הרי יש לך כבר אז מה אתה מחפש עוד להרוס עוד בחורות ועוד משפחות טובות אני במקומך הייתי מתבייש להראות את הפנים שלי במצב כזה וזה מראה מה שכל האנושי שלך ועל מה שאתה חושב כל היום יש לך מזל אחד שאי אפשר לירוק פה בצ`אט שתוכל לראות את היריקה שיורקים עליך. וחוץ מזה תחשוב קצת ותראה שאתה נקרא זול בעיני אנשים אחרים כשאתה דורש דבר כזה. כותב מתוך כאב לב מנדל.

נו,אחרי ``מקלחת`` כזאת,הוא כבר לא

יעיז להתקרב לכאן.חזק ואמץ מענדל ידידנו!! בברכה,בתי נייטין

Mr Coffee

New member
החסר הוא אצלך YASH

מה קרה? אין לך דרכים יותר טובות להשיג בחורות אז אתה מנצל את התסכול של נשים (שהתסכול אין לו שום קשר עם עצם היותן דתיות. להיפך אני מכיר נשים חילוניות הרבה יותר מתוסכלות...לצערי) הפעם אני מסכים עם בתי נייטין... ואני מקווה שאף אחת לא תגיע אליך כי אחרת היא תצא פגועה ומתוסכלת פי כמה... מצטער על הבוטות אבל יאש , תוציא קצת כסף כך אף אחת לא תיפגע..

nogit..

New member
:))))))))))))))))

עכשיו אתה מתחיל עם הצעות מגונות:))))))))???? ומה עם טיפול נפשי טוב, יאש? יזיק זה בטוח לא:)

מנדל

New member
mr coffee

אתה צודק בהחלט במאה אחוזים על מה שהגבת לו אבל לא נראה לי שזה יעזור לו הרבה כי הוא נראה לי כבר אבוד לגמרי באהבה ומצפה לגאולה השלימה במהרה בימינו אמן ואמן מנדל.

nogit..

New member
אתה מסכים איתו?

גם אם ההצעה שהוא חתם איתה??? כסף וכו`? :)))

אוי... :)

חוץ מזה שאני פחות או יותר עם מה שכולם כתבו, אני לא מבינה- למה אתם מקבלים את מה שהוא כותב אוטומטית כנכון? בגלל שהוא מעיד על עצמו שהוא אמין? הודעות כאלה ממש לא נראות לי הגיוניות, ולדעתי הוא יושב שם ומתפקע מצחוק, כשהוא קורא את התגובות... :cool:

יש לי מעט הבנה בסגנונות כתיבה,והאמי

ני לי שהוא היה רציני.את מיה לעומת זאת,(אם את זוכרת)תפסתי די מהר!

אשריכם.

New member
ל..YASH,מפחד להיזדהות ?

אני חושב שמי שבמצוקה זה.............אתה אחי,לא נשים דתיות שאתה מספר לנו עליהן,פשוט הניצול הציני שלך של המצוקות שלהן,מגעיל חבלזזזזזזזז,אתה מבין,הרי כולנו יודעים מה אתה מחפש,לא הרצון הטוב והכנה לעזור להן מניע אותך,אלא,ותרשה לי לנחש,ניצול מיני,לנצל מצוקה של אישה......כדי לספק את התאבון המיני שלך,חביבי,אתה במצוקה חבלזזזזזזזז,לא יפה יאש,צו צו צו .......ילד רע שכמותך,נו נו נו לך......

למעלה