לבן שאני מאד אוהבת!

deep ocean

New member
מעולה מעולה מעולה

הזזת את הפגישה עם רויטל-נהדר!!!!!! הבעיה היא זיכרון סיכמנו שאתה יודע המון ושהמקום לזיכרון לטווח ארוך לא יכול להתמלא כל הזמן אמרנו שהזיכרון שלך מסנן דברים אתה רוצה שהוא יפקד פחות טוב-ויסנן פחות טוב-ושתזכור הכל???

אני רוצה שהוראות הסינון שלו תהיינה

זמינות לי יותר, כך שכאשר ארצה לזכור משהו, אני פשוט אזכור אותו. נקודה. לדוגמא, עכשיו... מה אני לא זוכר? המממ... וואו. מצאתי טכניקת-זכירה מעניינת: לשאול את עצמי "אל מה יש לי התנגדויות עכשיו?" וזה ישר מניב כל מיני דברים שהדחקתי. נעזוב את זה כרגע. אני מרגיש שיש דברים חשובים שבשניה זו אינני זוכר. אני לא יודע מה הם! משהו בי נבהל (ברגע זה ממש) מהנסיון שלי להקדיש מחשבה רצינית לעניין הזה. אני כאילו מתמלא בליאות מוזרה... או-קיי, אני רוצה לתרגל מדיטציה ומעברים קסומים. ולא סתם לתרגל, אלא פשוט לעשות את זה. ולא סתם לעשות את זה, אלא פשוט להרגיש שיש לי הרבה זמן לעשות את זה. והיום, לא עשיתי את זה בכלל. זי-כ-רון. אני מחליט החלטות ואחר כך לא זוכר שהחלטתי.

deep ocean

New member
הממממממממ

אולי תחליט עכשיו מה אתה רוצה לעשות מחר למשל אבל תחשוב על זה ממש ממש לחשוב לא להחליט ואחרי שניה להמשיך בדברים אחרים ממש תחשוב על זה נניח ואתה כרגע החלטת שמחר אתה רוצה לתרגל מדיטציה ומעברים קסומים. ולא סתם לתרגל, אלא פשוט לעשות את זה תדמיין את עצמך עושה את זה וכן תדמיין את התחושה שיש לך כאשר אתה עושה זאת אולי זה יעזור ותיזכר בתחושה מחר ולא בהחלטה של "אני רוצה לתרגל מדיטציה ומעברים קסומים"?? תתרגם את ההחלטה לתחושה שיש לך כאשר אתה עושה את זה/אחרי שסיימת לעשות מדיטציה/מעברים קסומים.... נראה לך?

אני אנסה... רגע...

טוב, עשיתי את זה, יצא לי רק חצי שעה כזאת בבוקר. וזהו. זה גם נראה לי לחוץ ומעצבן וגם אני לא יודע אם אפילו את זה אני באמת אעשה מחר. נחיה ונראה. אני אדווח. תודה מיכלי!!!

deep ocean

New member
אוקיי בכיף!

לא ממש הבנתי-אתה יודע עכשיו שיצא לך מחר רק חצי שעה בבוקר לתרגל מדיטציה ומעברים קסומים? מה עם שאר היום? איך היה לדמיין איך תרגיש אחרי שתעשה זאת/בזמן שתעשה זאת? מה לחוץ ומעצבן-לדמיין את עצמך עושה מדיטציה ומעברים קסומים? או לחוץ ומעצבן לעשות מדיטציה ומעברים קסומים מחר? לילה טוב וחיבוק :)

כשעצמתי את עיני,

חיפשתי בתוך היום של מחר איפה אני עושה מדיטציה ומעברים קסומים. בשעה 13:00 אני נפגש עם גיא להתאמן. בשעה 15:30 אני כבר מלמד עד 19:30. ב-19:45 אני נפגש איתך ואנחנו הולכים לפגישה של סרטי הוידאו. אז... מתי לעזאזל?! רק בבוקר. הלחוץ והמעצבן זה היה בגלל שבמקום שכל היום אני מדי פעם אפסיק בשביל מדיטציה או מעברים קסומים, אז יש לי את הסדר יום הזה תקוע, שאני לא יודע בכלל מי תקע לי אותו. המממ... אני?

deep ocean

New member
אוקי דוקי

למה זה לחוץ? מתי אתה מתכוון להתעורר? אם אתה הולך לישון ע כ ש י ו אתה יכול לישון עד 10:30 ומ- 11:00 לתרגל מדיטציות ומעברים קסומים וחוץ מזה, אני בעד שתחזור מהלימוד שלך תנוח קצת בבית איזה חצי שעה ורק אז נלך לשם לא יקרה כלום אם לא נגיע בדקה שזה מתחיל זה לא נראה לך קצת לחוץ?!?! ברור כי הכל מתוזמן על השניה תתחיל להירגע!! אוהבת מיכל

שיואו, את כל כך צודקת!!!

אפשר אפילו להגיע ב-21:00!!
או אפילו לא להגיע בכלל!!! לא חייבים!!!! איזה כיף!!!!!! את עוזרת לי, מיכל. תודה!!!!!

סיכום 3 מרכיבי-הדרך של מיכל ובן:

מיכל: 1. קבלה עצמית 2. ספונטניות 3. אי-תלות במחשבותיהם וברגשותיהם של אחרים בן: 1. זכירה 2. אי-תלות בזמינות הפנימית 3. תחושה של זמן בשפע

לדוגמא:

תקראי את זה (זה מהשרשור על החלימה שבעמוד הנוכחי)... אני רוצה לזכור - שאני רוצה לעשות את זה (רוב הזמן) להיות בלתי-לחוץ - כדי שאוכל לפנות לעצמי זמן ואנרגיה כשאני נזכר בכך, לעשות את זה לא להתרגש מההתנגדות הפנימית - כדי שאוכל להניח לכך לקרות...

deep ocean

New member
די מוזר

שזה מה שהוא כתב-כי זאת הטכניקה היחידה שהשתמשתי בה בשביל להתחיל לחלום חלומות צלולים....איך הגעתי אליה? אולי קראתי אותה באתר של אלון ברמן? טוב בקיצור תדמיין עכשיו איך אתה אומר את זה לעצמך תדמיין איך אתה מרגיש בזמן שאתה אומר את זה לעצמך תדמיין את עצמך אחרי שאתה אומר את זה לעצמך שוב, תתחבר לתחושות במקום לבזבז אנרגיות בלנסות לזכור מה להגיד תשקיע אותן בלחוות את מה שתגיד!

ellii

New member
מי זאת רויטל???????????????????????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???? ??? ??? ??? ???? ??? ??? ?? ?? ?????? @@ @@ נ.ב??????????????????????????????????????????????????????????????????

deep ocean

New member
התחושות שלי כרגע הן כאלה

מבאס אותי הייתי מעדיפה להיפגש איתך עכשיו ולדבר על הכל פנים מול פנים אני בתחושה כזאת שנמאס לי לכתוב........ מצד שניף, מאוחר וגם אין לי כח לנהוג, אז זה מה יש....... אז או שנלך לישון או שנמשיך לכתוב ואולי ההרגשה שלי תשתפר........... אולי תיכנס לצ´אט?

התגובה הפנימית שלי לדברייך היא:

לא!!! בואי נגמור את מה שהתחלנו!!! בואי נגמור עם השרשור הזה!!! אבל זוהי התנגדות... אין שום צורך להישמע לה. אז... רוצה להיכנס לצ´אט? אין בעיה... ניכנס!!! אני מנסה עכשיו...

WhiteBear

New member
אני לא רוצה להפריע לכם... (יש אבל)

I WOV YOU GUYS TOO!!! (תחזרו למה שעשיתם)
מיאו, מיצי מיצי, מיאו

WhiteBear

New member
אין בעיות. תתעלמו ממני...

אני אבל עדיין אוהב אתכם. (ויחס אנשים! אני בין כה הולך לישון)

deep ocean

New member
האמת שפשוט הייתי מאד ממוקדת

בשירשור שלי עם בן......זה הכל! אוהבים אותך!!!

למעלה