לבן שאני מאד אוהבת!

deep ocean

New member
לבן שאני מאד אוהבת!

סתם בלי שום קשר רציתי להגיד לך שאני מאד שמחה שהכרתי אותך אתה בן אדם כל כך מיוחד!!!!!

אני _מ_א_ו_ד_ שמח שהכרתי אותך.

ויותר מכך. אני מתרגש ומצפה ומקווה. ואני שוב שואל אותך: האם את מרגישה את הכמיהה שלי?

deep ocean

New member
OH GOD

ההודעה הגורלית חבל על הזמן!! מה שהיא עשתה לי!!!!!!! אני מרגישה את הכמיהה שלך :))))) אתה מרגיש את שלי?!

מרגיש... מרגיש? מרגיש! מרגיש... מה?

וואו, בטוח שאני מרגיש משהו, בטוח שאת מרגישה משהו, בטוח שמשהו מאחד בינינו... כמיהה אל מה? כן, זהו, אולי זה מה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו: כמיהה אל מה? בואי נתחיל ממך!!!
תנסי להסתכל אל תוך עצמך ישירות בלי פחד ובלי הסתרה ובלי לשנות את המראה בכוח השכל פשוט להסתכל כמו שזה כמו שהתחושה "רואה" כמו ש... (אוף, די, שתוק כבר) ולהגיד לנו: כמיהה אל מה, מיכל? אל תחשבי במלים... תחשבי במציאות. כמיהה אל... מה? ורק אחר כך, אולי, תנסי להסביר לעצמך ולי במלים... שלך באהבה עצומה ובידיעה ש... וואו, משהו בלתי-נתפס ממש, אבל זה קשור אלינו, בן

deep ocean

New member
הממממממממ

קודם כל איזה כיף לכתוב ללא פחד לכתוב מה שאני מרגישה ללא פחד ממה שאחרים יחשבו כי FUCK מה שכל העולם חושב אם מישהו יבין אותי לא נכון אז שיקפוץ לי! אז בן כמיהה להתחבק איתך כמיהה להיות כרגע איתך כמיהה להסתכל בעיניים שלך כמיהה לצחוק איתך כמיהה ל... פשוט להיות ביחד.

אכן: FUCK מה שכל העולם חושב -

וזה בתרתי משמע... כלומר, כל העולם חושב "FUCK"... הבנת?!?!?!
הכמיהה שלי היא שונה. כלומר, בטח שאני כמה להיות איתך, לחבק אותך, להסתכל לתוך עינייך, לאהוב אותך, להרגיש אותך, לנשק אותך, לרצות אותך, להתבונן בך וכולי (חה! "וכולי"!), אבל - זו לא הכמיהה. הכמיהה לא ממש קשורה אלייך, אבל היא כן... את מבינה? כלומר, היא לא קשורה אלייך, אבל את קשורה אליה... הממממ.... זה כאילו יש בתוכי כמיהה עצומה למשהו שאין לו צורה וצבע אבל יש בו המון חופש ואת קשורה איכשהו לכמיהה הזאת בצורה שאינני מבין. הממממממ... מה יוצא לנו מההודעה הזאת, חוץ מאשר קוראים תאבי-זימה
ושטופי-מחשבות-שווא?... הממממממ... תראי, מיכלוש, אני לא יודע, אני לא מצליח להסביר אפילו לעצמי אני רק יודע שאנחנו שנינו אנשים עם עוצמה וכאשר העוצמה הזאת מתנגשת או מתחברת משהו קורה... והמשהו הזה, יכול לקחת אותנו רחוק... בואי נדבר על... חופש! לא, בואי נדבר על מה שמגביל אותנו! את תגידי מה מגביל אותך בעצמך בחיים - ואני אגיד מה מגביל אותי. תתחילי!

deep ocean

New member
ואוו! ואוו! ואוו!

אוקיי, אם כך גם לי קשה להגדיר מהי הכמיהה.....כי כבר לא הבנתי בעצמי מהי הכמיהה הזאת שלך או שלי :)))) בילבלת אותי לגמרי נעבור לנושא קל יותר, מה שמגביל אותי בחיים שקיים בעצמי- -פחד שלא אוהבים אותי (לפרט איך זה מגביל? נראה לי שזה ברור). כרגע אני לא מרגישה את הפחד הזה, אבל הוא צץ כשהוא נופל על מצע נוח. -חוסר ספונטניות שאני נאבקת איתה בהצלחה רבה. היא עדיין צצה לה לפעמים במינונים שונים פתאום. -ביקורתיות עצמית/שפיטה עצמית/החמרה עם עצמי-טוב, גם עם זה אני נאבקת- זה מיותר לציין את זה בעצם שאני נאבקת עם זה, לא?.......לא משנה..... נראה לי שזה הכל...... רק מהשפיטה העצמית חבל על הזמן היא מקיימת את עצמה היא מזינה את עצמה וחיה מעצמה לא צריך מעבר כבר..... ואולי הפחד שלא אוהבים אותי נובע מהשפיטה העצמית בעצם?

או-קיי, בואי ננסה טיפה להתמודד עם

זה (ובינתיים שאת תקראי ותעני לי אני אחרבן) ואחר-כך נעבור אלי וננסה להתמודד עם שלי. אז ככה: בואי תנסי להמציא את המונחים ההפוכים לכל אחד משלושת הדברים שאמרת: פחד שלא אוהבים אותך, חוסר ספונטניות, שיפוט והחמרה עם עצמך. YES !!!

deep ocean

New member
הממממממממ

מונחים הפוכים...אהבתי- פחד שלא אוהבים אותי - כולם אוהבים אותי/אני אוהבת את עצמי ללא שיפוט חוסר ספונטניות- ספונטניות, קלילות, זרימה, מעוף הציפור שיפוט והחמרה עם עצמי - קבלה עצמית, אהבה עצמית בכל מצב, הידיעה שאני נהדרת בכל מה אעשה

חירבנתי... היה אדיר. זה כזה כיף

לחרבן!!! רק את ה"כולם אוהבים אותי" לא תפסתי טוב כמונח. ספונטניות, קלילות, זרימה, מעוף - אחלה!!! קבלה עצמית, אהבה עצמית בכל מצב, ידיעה אני נהדרת במעשיי כולם - אחלה!!! אבל את הראשון לא הסתדרתי איתו כמונח... רגע, אולי... אי-תלות במחשבותיהם וברגשותיהם של אחרים??? מה דעתך? אני לא בטוח, אבל בואי נחשוב על זה רגע. מה דעתך?

deep ocean

New member
תן לי לחשוב על זה שנייה......

אי-תלות במחשבותיהם וברגשותיהם של אחרים ברור שאם זה יקרה אז לא יהיה לי פחד שלא אוהבים אותי וואלה!!!!!!! תודה בן! אוקיי איך עושים את זה? לא להיות תלויה במה שחושבים עלי........המממממממממממ

שלושת הקסמים!!!!

קסם מספר 1: ספונטניות, קלילות, זרימה, מעוף. קסם מספר 2: קבלה עצמית, אהבה עצמית בכל מצב, ידיעה אני נהדרת במעשיי כולם. קסם מספר 3: אי-תלות במחשבותיהם וברגשותיהם של אחרים. נראה לי שזה עניין של... זכירה! זכרון! כן, שאם תזכרי את הדברים האלה ללא מאמץ ותנסי ליישם אותם - את פשוט תצליחי במידה מסויימת! ואז ילך וישביח וישביח! אז השאלה היא... איך זוכרים?!?!? ואוו! וכאן זה מביא אותי ומזכיר לי נושא אחר... המממ... את יודעת אל מה אני מכוון?!?!? נכון: אל חלימה צלולה... וואו! גם כאן זה הכל עניין של לזכור... זכרון... זכירה... אז... פשוט לנסות לזכור, כמו שמנסים לזכור בחלום דברים. וכמובן, להשתמש בטכניקות עזר. בואי נראה... טכניקות עזר לחלימה צלולה הן בדיקות מציאות, יומן חלומות ועוגנים. מה תהיינה טכניקות העזר לזכירת שלושת הקסמים ברגעים שונים ביומיום??? תציעי לעצמך כמה כללים, או רעיונות, או טכניקה, או אסטרטגיה כלשהי, לזכירה וביצוע של שלושת הקסמים. אני אחרייך...

deep ocean

New member
טכניקות לזכירה

אני אגיד מה שעולה בראשי: -לדבר עם עצמי כמה שאני נהדרת כמה פעמים ביום-להגיד לעצמי מיכל חמודה, מיכל מתוקה, מיכל חכמה (קבלה עצמית) -לחבק את עצמי כל יום מבפנים (קבלה עצמית) -לדמיין את עצמי כל יום בבוקר בתור ציפור (זה בשביל הספונטניות), זה כבר עושה לי ממש נפלא כשאני חושבת על עצמי כך עכשיו -לדמיין את עצמי כל יום בבוקר בתור מישהי שמוקפת באבק של כוכבים, שהולך אחריה לא משנה מה היא עושה ולאן היא הולכת (זה בשביל לא להיות מושפעת מדעות של אחרים-לדעת שאני תמיד זוהרת לא משנה מי נמצא איתי או מה אני עושה) איך אני בתכלס נלחמתי עם זה עד עכשיו? 1. עם הספונטניות-כאשר אני מזהה שבריר של חוסר ספונטניות אני מכריחה את עצמי דווקא לעשות את מה שגורם לי חוסר ספונטניות. 2. אהבה עצמית-אני חושבת על כל הדברים הטובים שקורים לי, וכמה דברים יפים ונפלאים יש בתוכי 3. אי תלות במחשבותיהם של אחרים-אני אומרת לעצמי כל הזמן-על הזין כל העולם, מי שלא אוהב אותי לא יאהב-זה בסדר! וזהו נראה לי כח המחשבה שלי מתחיל טיפה להתעייף...... :) ומה הדברים שעוצרים אותך בן הנפלא? :)

רגע, אני חושב שלא גמרנו איתך, אבל

בסדר - נעבור אליי. רק לפני כן, לגבייך: האם את זוכרת או תזכרי לעשות את כל זה??? נראה לי שמה שקשה זה לא לעשות את הדברים (להיות ספונטנית, אוהבת ובלתי-תלויה), אלא לזכור לעשות אותם. כיצד תזכרי? הטכניקות שאמרת שתשמשי לצורך זכירה, האם הן עצמן לא דורשות את אותה מידה של זכירה? ואם את כבר זוכרת להפעיל אותן, את יכולה פשוט להיות ספונטנית, אוהבת ובלתי-תלויה, גם בלי עזרתן. נראה לי שהזכירה פה היא הנקודה הקשה, בדיוק כמו בחלימה. הקושי הוא לזכור. האתגר הוא לזכור. המטרה היא לזכור. הדרך היא לזכור. טוב, נעבור אליי... ובכן... תני לי לחשוב רגע... זכירה התנגדויות לחץ כן, אלו הם שלושת המחסומים שלי: - אני לא זוכר; - כאשר אני זוכר, אני חש התנגדות; - כאשר אני זוכר, אני חווה לחץ לעשות דברים אחרים. 1 - זכירה 2 - פחד 3 - זמן

deep ocean

New member
המממממממ

נכון ברור שהבעיה זה לזכור אז אני מבטיחה לעצמי להתחיל לזכור הבעיה שאני לא שלמה עם הטכניקות שהצעתי כרגע אני צריכה לחשוב עליהן יותר אוקיי התרכזות מה נראה לי שאזכור א מה נראה לי שאני הכי מתחברת? אוקיי בוא נראה מה מכל מה שהצכתי אני בכלל זוכרת עכשיו? אני זוכרת- -לדמיין את עצמי כמו ציפור -להגיד לעצמי כמה אני חמודה, מתוקה, מקסימה, יפה וכו´ -לדמיין את עצמי עם אבק כוכבים שמקיף אותי ואולי באמת לא צריך טכניקות? אלא רק לזכור להיות ספונטנית, אוהבת ובלתי-תלויה אולי אני אאמץ באמת את זה! בקשר אליך- הזכרת לי עוד משהו שחוסם אותי-אני נלחצת אני רוצה להיות יותר רגועה די עבדתי על זה אבל אני עדיין פחות רגועה ממה שאני רוצה להיות אוקיי -אתה לא זוכר -כאשר אתה זוכר- אתה חש התנגדות (את הנקודה הזאת לא הצלחתי להבין) -כאשר אתה זוכר- אתה חווה לחץ לעשות דברים לחץ לעשות דברים- אתה מרגיש שאתה לא מספיק לעשות הכל ואז....??? ואז מה יקרה??? - הסביבה הקרובה לא תעריך אותך?

אולי הסביבה הקרובה לא תעריך אותי,

אבל נראה לי שזה לא בדיוק זה... זה כאילו מין מירוץ שכזה. רגע, בואי נראה מה קורה בתוכי ברגע זה... המממ... - זכרון - התנגדות - לחץ *** ברגע זה, מה אני זוכר ומה אני שוכח? מה אני זוכר? אני זוכר שעכשיו 1:00 בלילה ואני רוצה לישון... לקום מחר בבוקר מוקדם, יש לי פגישה עם רויטל. אני אמור לנסוע אליה. לא יודע, אגב "הזכרון" לא מניב לי שום דבר משמעותי. הלאה. *** ברגע זה, האם אני מתנגד למשהו? אולי להליכה לישון. אבל לא בטוח. כן, לצחצוח שיניים. משהו בי מתנגד לצחצוח שיניים. המממ... גם למדיטציה ולמעברים קסומים. ו... המממ... כן! זה הכי משמעותי! נזכרתי (!...) - התרגיל שנתן "נהוול טירון" (ראית את ההודעות שלו? עוד לא הספקתי לקרוא הכל, אבל הוא נראה לי מדהים לחלוטין!). אני חווה התנגדות לבצע אותו... זה נראה לי קשה כזה... *** לחץ! כן, אני לחוץ על שינה, אז אני לא נהנה עד הסוף ממה שאני עושה עכשיו. באיזו שעה קבעתי עם רויטל? רגע, בואי נעבור רגע ליומן ונראה... ב-8:00! זה מגוחך! אני צריך לקום ב... אה... לצאת ב-7:20... לקום ב-6:30 בערך! אז עכשיו אני מרגיש לחץ. זה טפשי. מה הקטע??? אני יכול להזיז איתה לשעה יותר מאוחרת! להתקשר מחר בבוקר ולהזיז! מה הקטע? למה להיות לחוץ? טוב, הצצת לתוך מחשבותיי... מה דעתך?

deep ocean

New member
המממממממ

אוקיי אוקיי קודם כל, לצערי אני מזדהה עם הנטייה להיכנס ללחץ אז או שאני האדם האחרון לדבר איתו על זה או שדווקא בגלל שאני מכירה את זה-נוכל לעזור אחד לשני יש לי שתי הצעות: -להזיז את הפגישה איתה ליותר מאוחר -בפעם הבאה לא לקבוע פגישה ב- 08:00 בבוקר אם אתה יודע שאתה יכול לקבוע אותה גם ב- 10:00. אבל זאת הראייה שלי. אולי חלק יגידו שזאת עצלנות? לא מעניין אותי. אני, בגלל שאני מכירה את עצמי, אני לא קובעת דברים כל כך מוקדם אם יש לי אפשרות אחרת. כי אז מראש אני מכניסה את עצמי ללחץ. דעתי היא שאני עוברת לצ´אט......... :)

סיכום:

עזרת לי מאוד מאוד מאוד בצ´אט, אבל, אין סיכוי שאני אוכל לסכם עכשיו את מה שדיברנו. שוב, בעיית הזכרון.
אבל אני רוצה להגיד כמה מלים בנוגע אלייך בשאיפה שזוהי האמת והמציאות המוחלטת הנוצרת: מיכל - ספונטנית מאוד יותר ויותר מיום ליום מקבלת עצמה מאוד יותר ויותר מיום ליום בלתי-תלויה לחלוטין יותר ויותר מיום ליום. אוהב מאוד, בן

deep ocean

New member
תודה ו.......

כן כן זאת אכן המציאות!!! ובקשר אליך-מה לא הגעת לתובנה מדהימה? שאתה בן אדם חכם עם מלא ידע ושאתה לא יכול להעביר את כל מה שנמצא בזיכרון לטווח קצר-לטווח הארוך! זה מה שקורה לאנשים חכמים עם המון ידע-מנגנון הזכירה מסנן דברים, אחרת המנגנון יהיה עמוס ויוצף!!! והנה קיבלת גם מחמאה ממני כמות הידע שיש לך עצומה טוב בן לילה טוב נשיקות והמון אהבה מבפנים! מיכל

למיכלוש: תעזרי לי עוד קצת??

זכרון - הצילו! התנגדות - המממ... זה פחות מפחיד אותי. לחץ - יאללה, יאללה, שיקפוץ לי. זכרון, זכרון, זכרון! עזרי לי, מיכלוש! ואגב, בסוף הזזתי עם רויטל ליותר מאוחר ובאמת לא נלחצתי... הבעיה שלי היא זכרון. HELP ! בואי נצליח לפתור לי את הבעיה! את חושבת שנצליח?!?!

למעלה