לבין המתים... (ושאלה לכולם)

לבין המתים... (ושאלה לכולם)

ועשיתי את זה רק בשביל לא להקפיץ את האשכול ההוא הענקי... יש לי הרושם שאת יותר מידי עם ספי אז אולי תשלחי לו מסר ו... תמצאו את הדרך המשותפת ביניכם??? ואני רציני לחלוטין, זה לא נאמר כדי לעקוץ... מה שכן, הינה משהו שעלה לי בראש וניראה לי שאני חוטא בו... ישנם שני אנשים בעלי דיעות זהות... אחד גבר ואחד אישה. אני בדיעה המנוגדת לדיעה שלהם... ובכל זאת, התייחסתי לאישה באופן יותר מעודן, ופחות נוקשה... האם לדעתכם - וכאן השאלה לכולם... יש אצלכם הבדלים סמויים, או בילתי רצוניים בתגובות כלפי בן המין שלכם, מול התגובות אל בן המין המנוגד שאליו אתם נמשכים? אני חושב שאני כזה... לצערי. עובדה, ספי מול בין המתים. שניהם באותה דיעה רק שבספי למרות הכבוד והסבלנות שלי אליו - ניכנסתי בו חזק ואילו אל בין המתים אני מתייחס ברוגע ובכבוד... בעצם... אני לא יודע, אם אישה היתה משתמשת באותן המילים של ספי (ולא רק הדיעות שלו) אולי גם עליה הייתי מתרגז כהוגן... נו טוב, מה דעתכם? יש הבדלים ביחס בגלל המינים?

להב 31

New member
ברור שיש הבדל

אני חושב שיש הבדל בעיקר אצלנו,הגברים. לעומת זאת הנשים מתיחסות אחת לשניה באותה צורה שהן מתיחסות אלינו ולפעמים דווקא לבנות מינן הן יתיחסו יותר בעדינות. בסך הכל אני כמו כמעט כל גבר אחר בפורום (וגם כמוך טדי), מתיחס יותר בעדינות לנשים ובצורה הרבה יותר תחרותית ואגרסיבית לגברים.

אני חוששת שכמה אנשים יתעצבנו עלי

אבל כן, יש הבדל. אני יותר ידידותית לנשים, זה משהו בגנים, אני מזדהה עם נשים יותר, ובאופן כללי אני מעדיפה תמיד חברה של נשים, בכל מקום חוץ מהסקס.

להב 31

New member
את מאששת את ההנחה שלי

איזה הסבר יש לזה?????????? הנשים בפורום מתיחסות אחת לשניה בצורה הרבה יותר עדינה מאשר לגברים. ואילו אנחנו מתיחסים דווקא אל הנשים בצורה עדינה יותר. בקיצור אתן המרוויחות הראשיות מכל הסיפור הזה!!!!
תהנו!!!

זהו, אני נתתי את ההסבר שלי

לפחות אצלי זה סוג של סולידריות. הגברים יותר עדינים כלפינו? אני לא מרגישה את זה, הרבה מתקיפים אותי כאן (לא שזה מפריע לי).

המממ מה הקשר לגנים?

אם אפשר לשאול... ויכול להיות שאת מותקפת בגלל ההתבטאויות החד משמעיות שלך, בגלל העקשנות שלך, בגלל העמידה שלך על העקרונות שלך. לא בגלל שאת אישה. חוצמזה שאת לא יכולה לדעת איך היו מתייחסים אלייך כאן אם היית גבר, והיית מדברת באותו אופן... בכל אופן, אני לא תוקף, אני רק מסביר.

among the dead

New member
...

אני שמתי לב שלגברים יש נטייה, גם אם אשה מדברת בצורה שמעצבנת אותם, להיות רכים יותר איתה בכעסם או נשים שמדברות יותר בעוקצניות ואגריסיביות כלפי גברים מאשר אשה-לאשה.. בלי להכליל, כמובן.. :) אצלי זה לא ככה... אני בדרך כלל פונה בעדינות לכל בן אדם, גבר או אישה.. גם כשמישהו מביע דעה מנוגדת לשלי בדרך מעצבנת אני אענה לו בעדינות אלא אם כן הפיוז שלי ממש קצר על מישהו... ואז המין שלו באמת לא חשוב

Spiritualized

New member
לי זה לא משנה...

אשה , גבר, גבר , אישה.... אל כולם אני מתייחס כמו גוש חרא אבל בחברווווות:)

שמוצקין

New member
יש הבדל אבל קשה להכליל

אני בטוח שאפשר למצא הבדלים ,אבל ,קשה לי להצביע על הבדל אחד אפילו שמאפיין באופן שיטתי בני או בנות מין אחד לעומת השני. גברים לא מעוררים בי תחרותיות רבה במיוחד ומאד חשוב לי לעורר סולידריות בין גברים.לדעתי בין נשים היא קיימת באופן טבעי או נרכש וגברים לעומת זאת מוצאים את עצמם מבודדים בקלות.

למעלה