לבטים וייעוץ

• פותח הנושא pus
  • פורסם בתאריך

pus

New member
לבטים וייעוץ

היי אני מחפש לקנות נגן ביד שניה ( יותר אופציות בפחות כסף ....וסיכון ידוע מראש ) כששני הדרישות המרכזיות הן נפח של לפחות 4 GB ומאוד רצוי יותר מכך, עמידות בזעזועים - ישמש בעיקר לריצה, ותקציב של עד 400-450 ש"ח ( בד"כ המוכרים נכונים לרדת כ20% מהמחיר הנקוב במודעת הלוח) כרגע עיקר האופציות הן נגנים של : סוני 20GB שנראה נחמד אך הבנתי שתפעולו והתוכנה הנלווית הן עונש. קריאטיב למינהם בנפחים של 4-6. IPOD 4GB. והמיוז 8GB שאיני מכיר http://zap.co.il/model.asp?model_id=587958 מה דעתכם על הבחירה והאם יש למישהו ניסיון עם המיוז ? בתודה מראש גיא. נ.ב יש לי "סנסה" שהעברתי לאישתי ולמרות שביעות הרצון ממנו מתחשק לי משהו אחר.

tweeg

New member
זה כל האפשריות?

הסוני יורד בגלל שהוא דיסק קשיח ולא מתאים לריצה הקראיטיב זה תלוי בדגם אבל רובם גם דיסק קשיח (ה6 כימעט בטוח וכנראה גם ה4) האיפוד הוא דיסק קשיח בדור הראשון ובשני נראה לי מעל 4 (?) את זה כדאי לבדוק המיזו די דומה לסאנסה חוץ מסאונד יותר טוב טיפה זה טיפשי לערוך השוואות בלי מחיר אמיתי ולכן תברר מחירים ודגמים ותחזור אלינו

tweeg

New member
טוב טיעיתי בקשר לאיפוד

אני רוצה להוסיף להתנגדות של נגנים יד 2 שנגנים בד"כ לא מחזיקים הרבה שנים ובמיוחד הבטריה שמחזיקה שנתיים+- ואז צריך להחליף אותה אתה יכול לקנות את הT60 או את הM3 של 4 ו8 בהתאמה וזה לא כזה הרבה כסף ועדיף לדעתי על יד 2 אם אתה בכל זאת קונה עדיף נגן עם בטריה לא מובנת הT60 היחיד שמגיע ל4 אבל לא נראה לי מישהו ימכור אותו

pus

New member
קודם כל תודה...

מבחינת מחיר כולם בין 400-500 ש"ח ביד שניה. האם תוכל לפרט יותר לגבי המיוז (אם מכיר ) ? תודה.

tweeg

New member
לדעתי הוא נגן טוב יחסית

הוא כמעט אותו דבר כמו הסאנסה רק סאונד טיפה יותר טוב ומסך יותר קטן לדעתי אם אהבת את הסאנסה אתה תסדר איתו טוב תחפש עליו ביקורות של אנשים שיש להם אותו+ביקורות של אתרים

למעלה