לבחור שהתקשר אלי שלשום

• פותח הנושא reakh
  • פורסם בתאריך

reakh

New member
לבחור שהתקשר אלי שלשום

אנא תתקשר שוב, יש לי עוד משהו לאמר לך. איתי

שלום איתי, איך היה בבאר שבע

/tapuzforum/images/Emo27.gifאתה מוזמן לדווח ולספר חוויות מהאירוע שהתקיים לראשונה בבאר שבע במתכונת הנוכחית, האם היו הרבה חבר`ה הומואים דתיים שהתלבו במקום? ואגב, איתי - נראה אותך בעז"ה בשבת הו"ד3?

reakh

New member
אבל למה פה? טוב נו...

נראה לי עדיף לו היית שולח הודעה פרטית או פותח שרשור חדש... אבל אם כבר כתבת כאן, אענה: אירוע הגאווה והסובלנות בב"ש היה (ברמה האישית) מרגש (וברמה הציבורית) מוצלח מאוד. הגיעו מאות רבות - להערכתי (ואני עמדתי בכניסה) סה"כ קרוב לאלף איש, ובכל זמן נתון היו כמה מאות. היו משפחות עם ילדים קטנים, סטרייטים (שהקפידו להחזיק ידיים בשביל שלא נחשוד בהם...), המון נוער, ולהט"ביים מב"ש, מהמרכז ואף מחיפה (וכל הכבוד לפורום החייפאי). האירוע היה מתחם עם דוכנים של הארגונים, ובמה עם מופעים (ובראשם קורין אלאל). הוא היה צנוע (בלבוש הנוכחים ובמסר ששידר), מתאים לב"ש ולקהילה המקומית, ראוי, ומילא את הלב בתחושה שאפשר לעשות אירועי גאווה וסובלנות גם מחוץ לת"א, גם בצורה צנועה וגם שיהיו מוצלחים מאוד. יש הרבה מידע ותמונות מהאירוע באתר סניף ב"ש של האגודה - קישור. נ.ב. אם שמעתם אחרת, דעו שהתקבלה החלטה כבר לפני חודשים ארוכים לקיים אירוע גאווה וסובלנות במתחם, ולא מצעד. משום מה היו מי שפירסמו שמארגני האירוע התקפלו או נכנעו ללחצים אבל זה מעולם לא קרה.

למעלה