לבוגרות פדיוס

מצב
הנושא נעול.

shok102

New member
לבוגרות פדיוס

לבוגרות פדיוס
שלום לכולם, בסוף החלטנו על המסלול של פדיוס למרות העלות הגבוהה של פוע"ה בעיקר בגלל אחוזי ההצלחה הגבוהים אבל מעוד כל מיני סיבות... רציתי לשאול את בודרות פדיוס כמה זמן הם חיכו פחות או יותר מהרגע שהן שלחו את הטופס עם הפרטים להרשמה לפדיוס ועד שנמצאה תורמת והתחילה ההכנה? תודה רבה מראש

שלום, כבוגרת של פדיוס:

לבוגרות פדיוס
שלום לכולם, בסוף החלטנו על המסלול של פדיוס למרות העלות הגבוהה של פוע"ה בעיקר בגלל אחוזי ההצלחה הגבוהים אבל מעוד כל מיני סיבות... רציתי לשאול את בודרות פדיוס כמה זמן הם חיכו פחות או יותר מהרגע שהן שלחו את הטופס עם הפרטים להרשמה לפדיוס ועד שנמצאה תורמת והתחילה ההכנה? תודה רבה מראש
שלום, כבוגרת של פדיוס:
מלפני שנתיים: שלחנו טפסים במאי בערך ביולי כבר טסנו להחזרה עם עוד זוג
כולנו חזרנו ב"ה בהריון.

ayoosh

New member
מישהו דיבר עלינו../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif...

שלום, כבוגרת של פדיוס:
מלפני שנתיים: שלחנו טפסים במאי בערך ביולי כבר טסנו להחזרה עם עוד זוג
כולנו חזרנו ב"ה בהריון.
מישהו דיבר עלינו
...
כן, אנחנו הזוג שנסע איתם... גם אצלנו זה היה מאוד מהר- פחות מחודשיים (הכל בהנחה שאין חגים/חופשות/צורך בטיפול דמה לפני כן וכו'). והכל נכון ללפני.... שנתיים...

shok102

New member
ועוד משהו...

לבוגרות פדיוס
ועוד משהו...
כמה זמן לוקחת ההכנה שלי לתהליך? ובאיזו התרעה מודיעים לנו שעלינו להתחיל?

פיש10

New member
כבוגרת פדיוס

ועוד משהו...
כמה זמן לוקחת ההכנה שלי לתהליך? ובאיזו התרעה מודיעים לנו שעלינו להתחיל?
כבוגרת פדיוס
לי המליץ הרופא לעשות סבוב על יבש, כלומר לקחת תמיכה ולראות איך מתפתחת הרירית עוד לפני ההכנה לתרומה. לאחר סבוב מוצלח הודעתי למכון והם מצאו תורמת תוך חודש, ואמרו מתי החלו להכין אותה.אני כבר לא זוכרת מה משך ההכנה אבל ההתרעה לנסיעה היא עניין של יומיים שלושה. בהצלחה!

ROSMARY

New member
שלום לך SHOK

לבוגרות פדיוס
שלום לך SHOK
לא מכירה את מסלול פדיוס אבל מאחלת לך המון המון הצלחה . רוזמרי

שלום לך

לבוגרות פדיוס
שלום לך
גם אצלי הרופא עשה פעם ראשונה "על יבש" כדי לראות כיצד הרירית מגיבה. אחרי ששלחנו את הטפסים הם הגיבו כל כך מהר שהמחזור שלי לא עמד בקצב שלהם ונאלצנו לוותר על ההזדמנות הראשונה ולחכות עוד כחודש וחצי (היה פסחא באמצע) ואז נסענו. אין לי מילים להעריך את המקום הזה ואת המקצועיות שלהם .

shok102

New member
גלולות

שלום לך
גם אצלי הרופא עשה פעם ראשונה "על יבש" כדי לראות כיצד הרירית מגיבה. אחרי ששלחנו את הטפסים הם הגיבו כל כך מהר שהמחזור שלי לא עמד בקצב שלהם ונאלצנו לוותר על ההזדמנות הראשונה ולחכות עוד כחודש וחצי (היה פסחא באמצע) ואז נסענו. אין לי מילים להעריך את המקום הזה ואת המקצועיות שלהם .
גלולות
אני עכשיו על גלולות (בגלל שאין לי וסת טבעי) . זה אומר שיהיה יותר קל לתזמן אותי?

סליחה על הבורות מה פירוש פדיוס?

לבוגרות פדיוס

shok102

New member
פדיוס

פדיוס
פדיוס זה שם המכון שעוסק בתרומת ביצית בקפריסין(יש עוד כמה- כמו זיגי) ולשאלתך קודם- אני לא חושבת שאמא יכולה לתקום לביתה ביציות כיוון שזה אמור להיות אנונימי לחלוטין וכן אם אני לא טועה להקפיא ביציות זה לא כל כך הולך- בד"כ מקפיאים ביציות גשהן כבר מופרות ואז יכולת ההשרדות שלהן יותר טובה

סאם 10

New member
שאלה לבוגרות פדיוס

לבוגרות פדיוס
שאלה לבוגרות פדיוס
היי לכולם אני עדיין בשלב הבירורים עדיין אין החלטה סיבוב נוסף של ivf או תרומת ביצית השאלה היא מי הרופאים ששולח לפדיוס? ומיהכן בעולם התורמות? בשימחה לכמה שיותר תגובות מנסה לילמוג קצת את הנושא תודה

נגהנס

New member
הרופאים ששולחים לפדיוס

שאלה לבוגרות פדיוס
היי לכולם אני עדיין בשלב הבירורים עדיין אין החלטה סיבוב נוסף של ivf או תרומת ביצית השאלה היא מי הרופאים ששולח לפדיוס? ומיהכן בעולם התורמות? בשימחה לכמה שיותר תגובות מנסה לילמוג קצת את הנושא תודה
הרופאים ששולחים לפדיוס
פרופ' אדריאן שולמן-בטוח, אך נדמה לי שגם פרופ' זיידמן וגם פרופ' רונאל.התורמות:מוצאן מקומי, ונדמה לי שגם מאוקראינה ומולדובה, אך תצטרכי לברר זאת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה