לבד בחג

לבד בחג ../images/Emo20.gif

קשה להיות לבד בחג. כל סינגל יגיד לכם את זה. וגם כל הורה, שהילדים שלו כבר עזבו את הבית. כל הפתרונות שמוצאים, הם טובים לשעה שעתיים, לא ליממה שלמה. כמה כבר אפשר לקרוא ספרים, לראות וידיאו, לשבת מול האינטרנט. כמה כבר אפשר להתעלק על חברים. שלא לדבר על זה, שחלק מהם עסוקים עם המשפחות שלהם בחג. אח, הלוואי שהייתה לי משפחה מורחבת שאפשר להיאסף אליה בחג. איזה סבתא שהבית שלה תמיד פתוח. איזה דוד שתמיד ישמח לקצת עזרה במחסן. איזו מערכת יחסים שאפשר לטפח אותה בזמן הזה. לא מערכת יחסים זוגית, סתם מערכת יחסים. איך זה, שאו שאין לך זמן לכלום, או שיש לך יותר מדי זמן ואין לך מה לעשות איתו. כל החנויות סגורות. אנשים לא עונים לטלפון, וכשאתה תופס אותם בנייד, הם עסוקים. יאללה, יאללה, תאסוף את עצמך. בערב אתה פוגש אותה. היא לא אוהבת כשאתה עגמומי.

צימעס

New member
"היא לא אוהבת כשאתה עגמומי"???

"היא לא אוהבת"? זו בהחלט סיבה לאסוף את עצמך, לעטות מסכה של אושר, ולצאת לבלות בלי שהרגשות שלך מעורבים בזה
תוכל להסביר למה אתה מיחס חשיבות ל"היא" שלא מקבלת אותך עגמומי? ולגבי הנושא העיקרי - נסה לאמץ משפחה. לדעתי, אם תמצא באמצע השבוע, בין שלל העיסוקים, זמן לאיזו סבתא/דוד/אח, הם יהיו בשבילך גם בסופ"שים ובחגים.

ההיא, יש לה גם יתרונות ../images/Emo20.gif

וחסרונות הרי יש לכולנו. ולגבי הנושא העיקרי, המשפחה הביולוגית שלי איכזבה בקטע הזה, ותאמיני לי שהשקעתי את הנשמה בחיזורים אחריהם. קרים, עסוקים בעצמם ובפגיעות שלהם. אולי זה יקרה להם פעם, אבל בינתיים אני מחפש פתרונות אחרים. ועם משפחות "מאומצות" (ניסיתי גם), תמיד יש ברקע את הידיעה שאני אאוטסיידר.

למעלה