לבד בהריון תאומים משמח, כמה שאלות וגם מחפשת ציוד למסירה
היי
אני גרה במרכז, אם אתם מתכוונים למסור ציוד, ריהוט וכו' - אשמח לקבל.
ואם מישהי יכולה להסביר...
האם יש חוץ משילב היקריםםם עוד חנויות במרכז (ר"ג גבעתיים) שניתן לבצע אצלם הזמנה של חיתולים מוצצים וכו' ולבקש שיעבירו אחרי הלידה? אם כן אשמח לפרטים.
אין לי רכב - איך מתארגנים עם מוניות מבחינה בטיחותית - הכוונה לסלקל או איך עושים זאת? סלקל אמור לשמש גם כיסא בטיחות?
כמה ביגוד צריך להתחלה?
מה זו האמבטיה הזו שכל הזמן מדברים עליה בעגלות ולמה היא משמשת?
אני רוצה להניק, האם לארגן רק בקבוקי מדלה (שמיועדים לדמות הנקה ועולים 100 שח כל אחד) או שכדאי להתארגן על עוד רגילים למקרה שיילך חלקית (וכמה בקבוקים צריך בערך בהנחה שההנקה תהיה משולבת עם חלב שאוב או תמל)?
יש כרית הנקה שמומלצת מנסיונכן לתאומים (מה שראיתי הכל מגושם נורא ויקר)?
איך יודעים איזה מוצצים לקנות ואיזה גודל חיתולים וגודל בגדים?
(וגם, המלצה למוהל ויועצת הנקה באזור המרכז שאולי גם עובדת בשיבא או עם הכללית תתקבל בברכה).
תודה ושבת שלום ורק בשורות טובות לכולנו, אמן.
היי
אני גרה במרכז, אם אתם מתכוונים למסור ציוד, ריהוט וכו' - אשמח לקבל.
ואם מישהי יכולה להסביר...
האם יש חוץ משילב היקריםםם עוד חנויות במרכז (ר"ג גבעתיים) שניתן לבצע אצלם הזמנה של חיתולים מוצצים וכו' ולבקש שיעבירו אחרי הלידה? אם כן אשמח לפרטים.
אין לי רכב - איך מתארגנים עם מוניות מבחינה בטיחותית - הכוונה לסלקל או איך עושים זאת? סלקל אמור לשמש גם כיסא בטיחות?
כמה ביגוד צריך להתחלה?
מה זו האמבטיה הזו שכל הזמן מדברים עליה בעגלות ולמה היא משמשת?
אני רוצה להניק, האם לארגן רק בקבוקי מדלה (שמיועדים לדמות הנקה ועולים 100 שח כל אחד) או שכדאי להתארגן על עוד רגילים למקרה שיילך חלקית (וכמה בקבוקים צריך בערך בהנחה שההנקה תהיה משולבת עם חלב שאוב או תמל)?
יש כרית הנקה שמומלצת מנסיונכן לתאומים (מה שראיתי הכל מגושם נורא ויקר)?
איך יודעים איזה מוצצים לקנות ואיזה גודל חיתולים וגודל בגדים?
(וגם, המלצה למוהל ויועצת הנקה באזור המרכז שאולי גם עובדת בשיבא או עם הכללית תתקבל בברכה).
תודה ושבת שלום ורק בשורות טובות לכולנו, אמן.