לא

moran.l

New member
לא

לא להיזכר לא להרהר לא לחלום לא לרשום את שמך לא ללכת למקום ההוא ל א ל ר א ו ת. לא ללטף לא לפנק לא לדגדג לא לטייל עם ידי על גופך לא לאחוז לא לחבק לא לנשק ל א ל ג ע ת. לא לזמזם את המנגינה ההיא לא להעלות על דל שפתיי את המילה ההיא לא להאזין לשיר ההוא לא לקולות ההם, שבי, שבך, שבנו ל א ל ש מ ו ע. לא לחשוב לא לחייג לא להתמכר לא להיכנע לא לאהוב- לא לחיות.

moran.l

New member
מממ

לוואי לוואי וידעת שאני לא יכולה שלא. אני כן. טובעת.

אהובה.א

New member
אבל ...

למה לא?????. רק בשביל אהבה אנחנו חיים רק בשביל הפרגון אנחנו קיימים זכרונות מתוקים הם דבר יפה. מזכרונות מרים - אנחנו למדים לא לטעות. לאהוב זה דבר נהדרררררררר לחיות זה משהו נפלאאאאאאאאא חשוב לקבל הכל בכייף , גם את הבדידות. כי אז לומדים להעריך את הטוב שקיים. אוהבת מאודדדדדדדדדד ומאוהבת מאודדדדדדדדדדד ומשוגעת על החיים האלה אהובה

moran.l

New member
אני יודעת אהובה

אני יודעת. זכרונות מתוקים הם דבר יפה מנסה לקבל הכל בכיף.. כרגע לא רואה את עצמי עוברת את היום. כל שנייה, כל רגע, לא משנה לאן אני הולכת, לא משנה מה אני עושה לא משנה עם מי אני, לא משנה איפה אני רק חושבת עליו. ובוכה. כל הזמן בוכה. לכן, כרגע, בשבילי, לא לאהוב אותו פירושו לא לחיות זה מה שרציתי להבהיר בהודעה...

tairon

New member
מורן ל....

עכשיו זה כך...וזה בסדר כי זה כואב מדי.. וכל דבר שמזכיר זה כמו מלח על פצע פתוח יגיע הרגע לכן... וזה יגיע לכשתהיי מוכנה ולא דקה לפני כן.. אז קחי לך את הזמן לכאוב..לכתוב... אבל לחיות!!! את תחיי...הבנתוס מורנוס אחרת אני שולח בגט עם תוספות

moran.l

New member
טאיוש

קשה לי כרגע לראות את עצמי חיה אפילו מתגרשת ממך קשה לי לראות את עצמי.... (חחחחחחח) לא יכולה יותר. פשוט לא. פשוט לא. תראו אותי, מעוררת רחמים, אלוהים... מזל שאני מקלידה בקצב המחשבות.... רע לי, טאיוש. רע לי. ממש ממש רע. זוכר שלפני איזה חצי שנה דיברנו על זה שהכל ``תקופה``? אז עכשיו אני מנסה להכריח את עצמי לחשוב ככה. שזה תקופה, שזה יעבור. משום מה אני לא רואה את עצמי עוברת. רואה את זה בתור תקופה, אבל התקופה האחרונה.....

מורני

אני לא ממש יודעת את הסיפור שלך אבל לפי הבנתי זאת פרידה מאדם אהוב שזה דבר מאוד קשה אני יודעת אבל תזכרי דבר אחד ותקחי את זה בתור חוויה בעוד זמן מה שזה יעבור ותיהיה מאושרת שוב את תזכרי ותצחקי קחי את החיים בקלות ממי למרות הקושי אם את צריכה אוזן קשבת אז תכתבי לי [email protected]

למעלה