לא רק ארז טל מוכר פורמטים

d@r121

New member
לא רק ארז טל מוכר פורמטים

גדול גדול לשעשועון של קיציס ופרידמן "החטא ועונשו"

~*~gaL

New member
בדיוק מה שעמדתי לכתוב!

באמת מזל טוב, תמיד תמיד תמיייד חשבתי שזו תוכנית אדירה.

איכסה

New member
בהחלט

ובהצלחה בהמשך... לא מזמן הייתה פרסומת קטנה לקשת, בה הם הציגו בהומור את הגרסא הבריטית של רק בישראל, שמש ולא נפסיק לשיר. ישר כח לקשת.

jerri

New member
לא הייתי ממהר ליפול מהכסא. כנס

NATPE בניו אורלינס הוא השני בחשיבותו מבחינת מכירת פורמטים, וסוני-קולמביה לא ממש שולטת בשוק הפורמטים (וורנר היא השליטה העליונה).

A.L (boy)

New member
אחלה, אבל יש But..

אומנם הפורמט של "החטא ועונשו" הוא מקורי ומיוחד, אבל הרבה ממנו נשען על המנחים (כמו ב"חולייה החלשה" למשל) ועל סוג ההומור שלהם, עם מטבעות לשון שהפכו חלק מהטרמינולוגיה הארצית במהלך השנים האחרונות. אייל קיציס וטל פרידמן הם צמד שהשעשועון הזה נתפר למידותיהם - שזה כולל את סגנון ההגשה, ההומור השונה שלהם, והוא גם מתבסס על משחק התפקידים של השניים שהחל עוד ב"חלומות בהקיציס" הזכורה עלינו לשיגעון. בארה"ב יש לא מעט מנחים מטורפים (מישהו אמר ג´ימיני גליק?), אבל האם יש שם עוד קיציס ופרידמן..?

~*~gaL

New member
מסכימה

אבל מי יודע - אולי יש להם מנחים שמתאימים לזה?... לנו זה בטוח יהיה מוזר, אבל אי אפשר לדעת. מה שבטוח - כמו המקור זה לא יהיה.

איכסה

New member
בדיוק,

התכנית האמריקאית תתבסס על מיתוסים והומור אמריקאי, אני מניח שהדמויות, הבדיחות והאוירה יהיו שונים, וגם כמה פינות נחמדות עלולות להיעלם. וזה בגלל שכשקונים פורמט (לרב, לא תמיד)- משתדלים לשנות את הגרפיקה והסמלים- אני לא ממש בטוח למה, אבל ראינו את זה בגרסאות השונות של הכספת.

Bohemian kid

New member
גם אני../images/Emo70.gif ותראו עד איזו חברה

סוני - קולומביה
על סטייל
אז בהצלחה ל"Heaven or Hell" (החטא ועונשו) ולAll Together Now"(לא נפסיק לשיר)... אולי מישהו ירצה את התוכנית של שי ודרור, ושיגאול אותנו מהם
הם כל כך לא מצחיקים

Better Man

New member
שי ודרור גאונים!

קיציס ופרידמן הם וויט טראש זול וטחון. השעשעון הזה שלהם נמאס אחרי 2,3 תוכניות.

למעלה