לא רואה תמונות של האייפון דרך ה- ITUNES

עיניים

New member
לא רואה תמונות של האייפון דרך ה- ITUNES

שבת שלום ובוקר טוב, אני מצלמת ה-מון באייפון, אך מרגע שהתחברתי למחשב דרך ה- ITUNES - אני לא מוצאת את התמונות והסרטונים שצילמתי, על אף שה- ITUNES מסנכרן לי את המכשיר ברגע ההתחברות. (ברשימות ה-ITUNES יש מוסיקה, וידאו וכו' אך אין PHOTOS
) ניסיתי להיכנס לאייפון דרך "המחשב שלי" - אך הוא לא מופיע שם !! עד היום - הורדתי את כל התמונות והסרטונים באמצעות הלפטופ שלי, ואח"כ העברתי למחשב באמצעות דיסק-און-קי. מאחר והלפטופ שלי נגנב - אני תקועה עם מלא קבצים מצולמים באייפון... מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה? דרך אגב - יש אפשרות להיכנס ליומן (לוח פגישות) דרך המחשב? תודה מראש :)

עיניים

New member
בואו נשאל אחרת...

האם תמונות מהאייפון עוברות בסנכרון ל_ITUNES או ניתן להעביר קבצים רק מה_ITUNES לאייפון? אםהתשובה לשאלה הראשונה שלילית - איך ניתן להיכנס לאייפון בלי לעבור דרך ה-ITUNES ? ב"מחשב שלי" לא מופיע אייקון של האייפון, וגם לא קופץ אף חלון כשאני מחברת את האייפון למחשב... יש פתרון?

noa_f

New member
כן. ההעברה היא דו-כיוונית.

כשאת מחברת את המכשיר, תלחצי עליו בתפרטי הצד. בחלק המרכזי של המסך יש למעלה טאבים. על אחד מהם יהיה כתוב photos. תבחרי בטאב הזה. האם מסומן שם "וי" ב-"סנכרן תמונות"?

noa_f

New member
בודאי. העברת תמונות מ/אל המחשב

אני לא לגמרי בקיאה בתהליך על פי.סי. על המק זה עובר מפה לשם ומשם לפה. אצלי הוא מסנכרן או אל תיקייה אחת במחשב או אל תוכנת איי-פוטו (תוכנה לניהול תמונות. ואז הוא מסנכרן גם places, faces, events)או אל תוכנת aperture (שהיא תוכנה לעריכה ולניהול תמונות). ומאפשר ניהול של הסנכרון (כמה, איך ולמה) "סנכרון" אומר שתמונות מהאייפוד מגיעות למחשב ותמונות מהמחשב עולות אל האייפוד.

k-don

Well-known member
אבל זה לא דרך האייטיונס.

דרך האייטיונס רק מעבירים מהמחשב לאייפון. (לפחות ב PC)

עיניים

New member
תודה על המידע. ובכל זאת - איך מורידים מהאייפו

את כל התמונות וסרטוני הוידאו אל מחשב הפי-סי??

k-don

Well-known member
האייפון צריך להופיע כדיסק נוסף

כאשר את מחברת אותו למחשב. אם הוא לא מופיע תנסי 1. לחבר את האייפון ב USB אחורי/אחר 2. ריסטארט לאייפון 3. ריסטארט למחשב

עיניים

New member
זו בדיוק הבעיה

האייפון לא מופיע כדיסק נוסף ב"מחשב שלי". כשאני מחברת את ה USB - אני שומעת את צליל החיבור, אך לא קופצת לי החלונית של דיסק חיצוני (עם הקבצים וכל השאר), לא מופיע אייקון של האייפון בסרגל הכלים התחתון ואף לא מופיע ב-מחשב שלי. במילים אחרות - האייפון מתחבר כנראה למחשב, אבל לא "מגלה" את עצמו. האם יש מקום נוסף במחשב בו אני יכולה למצוא אותו? (אולי זה קשור להגדרות מסויימות?) תודה :)

עיניים

New member
מה זה תפריטי צד

מתי הם עולים אחרי החיבור למחשב ואיפה בדיוק באייפון אפשר למצוא אותם? ונניח שמצאתי - על מה בדיוק ללחוץ שם? (מה זה - "תלחצי עליו בתפריטי הצד"?- יש רק אייקון אחד שם?) מוכנה לנסות. אולי זה יעבוד גם ב-PC שלי.

למעלה