לא קשור לפורום, אבל הרגשתם את רעידת

מצב
הנושא נעול.

ישראל ב

New member

האדמה? אני הרגשתי באופן בינוני לעומת הרעידה הקודמת.

זה היה בשעה 17:34 בדיוק. כאן

בירושלים זה היה חזק בדיוק כמו הרעידה מיום 22.02.2004. הכל רקד לי בבית. גם נפל ספר מהמדף. הרעידה נמשכה כמעט 40 שניות והיתה ארוכה מהקודמת.

אביתר, הרעידה הקודמת היתה

בירושלים זה היה חזק בדיוק כמו הרעידה מיום 22.02.2004. הכל רקד לי בבית. גם נפל ספר מהמדף. הרעידה נמשכה כמעט 40 שניות והיתה ארוכה מהקודמת.
אביתר, הרעידה הקודמת היתה
ב-11 בפברואר ולא ב-22.

omer landau

New member
כן הרגשתי

כן הרגשתי
5 בסולם ריכטר הכלב ישב מתחת לשולחן שלי הקרצייה חשבתי שזה הוא הזיז את השולחן או משהו אבל מסתבר שלא כתבתי על זה בפורום אחר שזה קרה לא פה

hai001

New member
גם אני הרגשתי

כן הרגשתי
5 בסולם ריכטר הכלב ישב מתחת לשולחן שלי הקרצייה חשבתי שזה הוא הזיז את השולחן או משהו אבל מסתבר שלא כתבתי על זה בפורום אחר שזה קרה לא פה
גם אני הרגשתי

shapira meir

New member
הכסא שלי התחיל לנסוע בשעה 1738

גם אני הרגשתי
ז"א , שאם היית מתקשר מיד להודיע, במישור החוף היינו מספיקים אפילו להוציא מצלמה החוצה לצלם אולי יהיה משהו מענין (מישהי נופלת מהעקבים......)

טייגרמן

New member
אני בקושי הרגשתי

ז"א , שאם היית מתקשר מיד להודיע, במישור החוף היינו מספיקים אפילו להוציא מצלמה החוצה לצלם אולי יהיה משהו מענין (מישהי נופלת מהעקבים......)
אני בקושי הרגשתי
רק הכיסא קצת רעד אבל לא חשבתי על רעידת אדמה עד שאמרו בערוץ 1 "אבל הרעידות האלה הם לא בבורסה אלא רעידת אדמה"

אוהד11

New member
הרגשתי כהוגן. הכסא רקד וכך גן הכסא

אני בקושי הרגשתי
רק הכיסא קצת רעד אבל לא חשבתי על רעידת אדמה עד שאמרו בערוץ 1 "אבל הרעידות האלה הם לא בבורסה אלא רעידת אדמה"
הרגשתי כהוגן. הכסא רקד וכך גן הכסא
של אשתי. שנינו עבדנו בחדר העבודה. אשתי חשבה שהיא קיבלה ורטיגו, אבל אני מיד הבנתי שזו רעידת אדמה. בניגוד לפעם הקודמת שלא הרגשתי אותה, הפעם הרגשתי היטב, ומה אומר, זו הרגשה לא נעימה של חוסר אונים. שלא "נזכה" לגרוע יותר.

בטח שהרגשתי

בטח שהרגשתי
היתה גם הפסקת חשמל קצרה ביותר שאפילו לא השפיעה על כל המכשירים ותכף אחריה התחלתי לנסוע מצד לצד עם הכסא, איזה פחד

מצב
הנושא נעול.
למעלה